Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

herkese merhaba adetime 11 gün var tahlil sonuçlarımda bu şekilde beta hcg: 0.22 :( progestoron:49,9 herşeyin hayırlısı umarıımm yükselirr çünkü adetee daha 11 gün var beta hep 0.1 . çıkardı benim bir umut işteee:97::97::97:

kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

bence iyi diyicem ama bugün öğrendim keseyi görmek için beta hcg en az 1000-1500 arasında olunca görünüyormuş bende dün 5+4 düm 530 çıktı seninki benimkine göre süper :34:

kızlar ben sat 4+5 haftalık hamileyim. dün beta hcg baktırdım ve 657,4 çıktı sizce normalmi 3 gün önce bakmıştım oda 157 çıkmıştı. hafta sonu kontrolum var ama birazda deger düşük gibi geldi??fikri olan arkadaşlar varmı???

değer düşük değil çok iyi önemli olan 2 günde 2 ye katlaması seninki katlamış

transferin 10 .cu günü 16.33 çıktı kan tahlili bu durum sizinkilere göre çok düşük sayı korkuyorum

hayırlı olsun sen çok erken yaptırdğın için düşük değerin ama inşallah değerlerin artmaya devam eder

aycha ben ocak ayında bi düşük yaptım 4 haftalık.adetime 11 gün kala kan testinde 0.22 olan kan değerim adetim 1 gün geçtikten sonra 115 e yükseldi ..ve hamileydim..senın adetin geciktimi?

bu yazıı beni çokkk umutlandırdıı inşallah benimde senin gibi değerlerim artar tam 11 gün var adetime betada 0.22 progestoron 49.9 yani yumurtlama olmuş ama yinedee Rabbim hayırlısını versinn herkeeseeee:70::70::70:

kızlar teşekkur ederim biraz daha rahatladım bakalım cuma günü bir daha baktırayım..İnşallah degerim 1000 geçerde hafta sonu kontrolumde keseyi görebiliriz...

arkadaslarr dollenmeden sonra 2 hafta gectıı ve ptesı test yaptık kanda (catlatma ıgnesı vuruldum bu arada) 100. cıktı beta!!

2 gun sonra bır daha yapalım dedıı bugunde 150 cıktı sızce nasıll??? beta degerlerınız nedır benımle aynı olan varmı ıyımı kotumu nedır sızce :)

Arkadaşlar...
Son adet tarihim 18şubat dün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Hcg 723.6 sizce kaç haftalık hamileyim.. Ve ben adetten bir hafta önce öğrendim hamiş oldumu

meraba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım bu ay transferin 11. günü 41.7 13. günü 32.6 çıktı yani düşük çıktı böyle bir durum yaşayıp tekrar yükselen var mı lütfen yardım edin çok kötüyüm

kan verdiğin merkezde bi hata yoksa kan değerlerinin eğer hamile isen 2 güne bi 2 kat artış göstermesi gerekir... o kanında ki yükselme de aldığın hormonal ilaçlardan olabilir.. ben şahsen kan değerlerin düşmeye başladığı için gebeliğe ihtimal vermiyorum,hayırlısı diyelim inş. yükselir..Allahım iyisini bilir...

Transferin 12. Gunu degerim 32 cikti. Doktorum adet olabilirsin cunki gebelik var diyebilmemiz icin test sonucu 100 ve ustu olmaliydi dedi. Benim yasadigim durumu yasamis olaniniz var mi??yarin tekrar test yaptiricam tabi adet olmazsam..

Transferin 12. Gunu degerim 32 cikti. Doktorum adet olabilirsin cunki gebelik var diyebilmemiz icin test sonucu 100 ve ustu olmaliydi dedi. Benim yasadigim durumu yasamis olaniniz var mi??yarin tekrar test yaptiricam tabi adet olmazsam..

Öncelikle hayırlısı olsun canım...İnşallah değerin yükselir.
Değerin düşük olması değil katlanıp katlanmadığı önemli olan benim bildiğim...İki günde bir bhcg testi yineleniyor bu tip durumlarda...
Ben aynı durumu yaşamıştım, normal gebelikti. Değerim 12. gün 5,76 sonra iki günde bir yapılan testlerde 25 ve 36 çıktı. Sonra 18e düştü ve düşük başladı.
Biyokimysal gebelik (sessiz düşük) diyorlar bu duruma.
Sen 12. günde daha yüksek bir değerle başlamışsın, inşallah yükselir canım.

Öncelikle hayırlısı olsun canım...İnşallah değerin yükselir.
Değerin düşük olması değil katlanıp katlanmadığı önemli olan benim bildiğim...İki günde bir bhcg testi yineleniyor bu tip durumlarda...
Ben aynı durumu yaşamıştım, normal gebelikti. Değerim 12. gün 5,76 sonra iki günde bir yapılan testlerde 25 ve 36 çıktı. Sonra 18e düştü ve düşük başladı.
Biyokimysal gebelik (sessiz düşük) diyorlar bu duruma.
Sen 12. günde daha yüksek bir değerle başlamışsın, inşallah yükselir canım.

İnsallah yukselir iyi dileklerin icin cok cok tesekkur ederim. Bu ikinci tup bebek denememizdi ilkinde dusuk yaptim. Yarin umarim adet olmam ve degerim 2 katina yukselir..

KIMYASAL GEBELIK BENDE GECIRDIM
ILK BETA HCG 48 CIKTI
DAHA SONRA IKI KATINA OLMASADA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIYORDU
KIMI DR LAR DIS GEBELIK OLABILIR DEDI
KIMISIDIDE BAZI KADINLARDA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIR ÖNEMLI OLAN YÜKSELMESI DEDI

AMA BENIM BEBEGIM FAZLA TUTUNAMADI VE DÜSTÜ

önemli olan degerinin nekadar ciktii degil
nekadar yükselidgi ...
sen hic üzme kendini ... demesi kolay biliyorum ama bende cok yiprattim kendimi ve inan stresin cok etkisi var... bosverrrr üzülme suan bebegin var hamilesin onu düsün ve mutlu ol eminim cikacakdir degerin...

KIMYASAL GEBELIK BENDE GECIRDIM
ILK BETA HCG 48 CIKTI
DAHA SONRA IKI KATINA OLMASADA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIYORDU
KIMI DR LAR DIS GEBELIK OLABILIR DEDI
KIMISIDIDE BAZI KADINLARDA BIR BUCUK KATINA YÜKSELIR ÖNEMLI OLAN YÜKSELMESI DEDI

AMA BENIM BEBEGIM FAZLA TUTUNAMADI VE DÜSTÜ

önemli olan degerinin nekadar ciktii degil
nekadar yükselidgi ...
sen hic üzme kendini ... demesi kolay biliyorum ama bende cok yiprattim kendimi ve inan stresin cok etkisi var... bosverrrr üzülme suan bebegin var hamilesin onu düsün ve mutlu ol eminim cikacakdir degerin...

Cok dusunmemeye calisiyorum ama aklimda o kadar cok endise varki. Adet olacak miyim, degerim yukselir mi pek cok yazan arkadasin 12. Gun degerleri 100 un ustunde altinda olanlarin degerleri yavas yavas dusmus. Daha oncede dusuk yaptim bu bebek benim ve esim icin cok onemli. İnsallah hepimiz bu mutlulugu yasar ve bebeklerimizi kaybetmeyiz. Destegin icin cok tesekkur ederim

katılıyorummm benımde ılk betam 100 du ıkı gun sonra yaptık 150 cıktı << ıkı kat artmasa bıle en azından arttmıs olumlu dusunmek ıstıyorummmm ınsallah sonuda hayırlı olur uzulmek ıstemıyorum ucuncu kez :( asagı yukarı 2+4 gunluk benım

Cok dusunmemeye calisiyorum ama aklimda o kadar cok endise varki. Adet olacak miyim, degerim yukselir mi pek cok yazan arkadasin 12. Gun degerleri 100 un ustunde altinda olanlarin degerleri yavas yavas dusmus. Daha oncede dusuk yaptim bu bebek benim ve esim icin cok onemli. İnsallah hepimiz bu mutlulugu yasar ve bebeklerimizi kaybetmeyiz. Destegin icin cok tesekkur ederim

arkadaşlar kan testi en erken ne zaman yapılmalı?Adetten önce mi, adet tarihi geçtikten sonra mı daha doğru sonuç verir?

Back
X