• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan tahlilini sürekli inceliyorum kafayı yemek üzereyim

Merhaba bende hastalık hastalığı var, kafam rahatlasın diye izne çıktım tatile gittik nitekimde rahatladı pazartesi işe başlıcam inşallah
Kendimi doktora gitmemek için tuttum tuttum, cuma günü köpüklü ishal olunca dayanamadım hazır izindeyken dahiliye doktoruma gittim kan verdim.
Benim 2 aydır süren mide ağrım var, bazen kabız bazen ishal oluyorum ve yemeklerden sonra çarpıntım oluyor.önceden 2 günde bir tuvaletimi yaparken şimdi sürekli ishal gibiyim aslında tam ishalde değilde tuvaletim varmış gibi Bu tatilde geçmişti çok rahatlamıştım.

İshal için gittim bir tahlil yaptırdım. Doktor pazartesi çıkar dedi dün baktım e nabıza düşmüş. Tahlilde bilirubin diye değer var sarılık ile ilgili direk bilirubin diye geçiyor sınır 0.53 iken benim 0. 63 çıkmış zaten gözümün içide bana sarı gibi gelmişti.
Dün acile gittik, baktı önemli birşey yok tahliller aşağı yukarı oynar dedi, senin sonuçların benimkinden daha iyi dedi bana

Ama akşamdan beri bütün değerlerime bakıyorum, eskiye bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kafayı yicek gibiyim. Yine anksiyete yaşıyorum şuan
Pazarteside işe başlıcam aksi gibi. Var mı benim gibi durumda olan
Sonuçlarınız nasıl çıktı dktr ne dedi

merhaba geçmiş olsun öncelikle evet her akşam acillere gitmek istiyorsunuz ve keşke hastaneye yakın otursam vs gibi düşünceler,akşam olmasa da randevu alıp hemen bir kan tahlili ordan ekg sonuç herşey temiz o zaman nedir panik atak bilinç altımızı temizlememiz gerekiyor spor yapsın yalnız kalın kafein tarzından uzak durun ve birde bu panik atağın size nasıl geldiğini bulmak çok önemli düşünmelisiniz alt yağı nasıl oldu da böyle oldunuz
Merhaba, benim dış gebelikten sonra oldu ama daha öncede sıkıntılı zamanlarım oldu
Annemle babamın boşanması, işyerindeki sıkıntılarım gibi
Altta yatan sorunu buldum diyelim sonra ne yapman gerekiyor. Ben dış gebelikten sonra böyle oldum

Referans degerleri ortalama degerlerdir. Referansin biraz altinda ya da üstündeki bir değer tek başına anlamsiz olabilir. O degere eslik eden baska degerler de olmali ki anlamlansin. Hastalik hastaliginiz icin psikolojik destek alin. Çünkü hastalik hastalıgi durumunda siz kafaya taktikca hastaliklariniz artacak ve daha kötü duruma geleceksiniz..

Merhaba, benim dış gebelikten sonra oldu ama daha öncede sıkıntılı zamanlarım oldu
Annemle babamın boşanması, işyerindeki sıkıntılarım gibi
Altta yatan sorunu buldum diyelim sonra ne yapman gerekiyor. Ben dış gebelikten sonra böyle oldum
Anladım geçmiş olsun öncelikle ailevi sorun ile birlikte işiniz daha sonra gebeliğiniz zaten altta yatan sorunu bulduktan sonra kendinizi o tip konulardan uzak tutacaksınız mesela hastalık burada çok fazla vakit harcamayacaksınız hastalık dertleri dinlemeyeceksiniz çünkü biliyorsunuz ki size iyi gelmiyor hayattan tat almaya çalışacaksınız ,eviniz de işinizde olsun sizin önemli bir birey olduğunuzu kendinize kanıtlamanız gerekiyor unutmayın siz varsanız herkes var siz yoksanız kimseniz yok.

Back
X