- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
hastalık hastası farklı anksiyete farklı depresyon farklıAynı şey değil mi
İlk psikiyatra gitmiştim yeni ameliyat olduğumda, o anksiyete ve depresyon dedi
En son gittiğim psikolog hastalık hastalığı dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastalık hastası farklı anksiyete farklı depresyon farklıAynı şey değil mi
İlk psikiyatra gitmiştim yeni ameliyat olduğumda, o anksiyete ve depresyon dedi
En son gittiğim psikolog hastalık hastalığı dedi
ya mr görüntüleri videolu ama telefona indirince fotoğraf şeklinde kalıyor hicbisey de net gözükmüyo bide cok korkunc gözüküyo dabbe filmi gibi atamadim o yuzden☹rapor da daha cikmadi ona da bakamıyorum bide ben beyaz tenliyim üst kolumun iç kısmında kılcal damarlar belli oluyo bişey gördüm morarıklık mı damar mı anlamadim bacaklarim da agriyo simdi bide ona taktim kafayi hastalıklardan aşırı korkuyorum bi yerimde bişey olunca hayatim bitmiş yaşamama gerek yokmuş vücudum artik benim degilmis gibi hissediyorumSakin oool ne şikayetle çektirdin mr ı? At bakayım o zaman belki bildiğim bir yerden gelir![]()
sarılıktan hastanede yattım iki sene önce ama değerim1000 'lerdeydi:))Merhaba bende hastalık hastalığı var, kafam rahatlasın diye izne çıktım tatile gittik nitekimde rahatladı pazartesi işe başlıcam inşallah
Kendimi doktora gitmemek için tuttum tuttum, cuma günü köpüklü ishal olunca dayanamadım hazır izindeyken dahiliye doktoruma gittim kan verdim.
Benim 2 aydır süren mide ağrım var, bazen kabız bazen ishal oluyorum ve yemeklerden sonra çarpıntım oluyor.önceden 2 günde bir tuvaletimi yaparken şimdi sürekli ishal gibiyim aslında tam ishalde değilde tuvaletim varmış gibi Bu tatilde geçmişti çok rahatlamıştım.
İshal için gittim bir tahlil yaptırdım. Doktor pazartesi çıkar dedi dün baktım e nabıza düşmüş. Tahlilde bilirubin diye değer var sarılık ile ilgili direk bilirubin diye geçiyor sınır 0.53 iken benim 0. 63 çıkmış zaten gözümün içide bana sarı gibi gelmişti.
Dün acile gittik, baktı önemli birşey yok tahliller aşağı yukarı oynar dedi, senin sonuçların benimkinden daha iyi dedi bana
Ama akşamdan beri bütün değerlerime bakıyorum, eskiye bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kafayı yicek gibiyim. Yine anksiyete yaşıyorum şuan
Pazarteside işe başlıcam aksi gibi. Var mı benim gibi durumda olansarılık
valla bende 37 sene sonra çıktıReferans aralığından 0.10 değer fazla
Gluten alerjisi nasıl birşey sonradan mı çıkıyor acaba hiç böyle değildi
Ben de ara ara bir yerim ağrıyınca vs ilgili bölüme gidip doktoru darlarım bir şey yoktur değil mi vs diye. Gider Google'dan bin türlü hastalık ararım değerlerimin biri düşük biri yüksek çıkınca neden olan hastalıklardan kendime pay biçerim.ama bu şekilde yaşamak zor gerçekten bir bakıma belayı çağırmak gibi bir şey Allah korusun fazla düşünmemek gerekiyor. Dr bir şey yok diyorsa yoktur.Merhaba bende hastalık hastalığı var, kafam rahatlasın diye izne çıktım tatile gittik nitekimde rahatladı pazartesi işe başlıcam inşallah
Kendimi doktora gitmemek için tuttum tuttum, cuma günü köpüklü ishal olunca dayanamadım hazır izindeyken dahiliye doktoruma gittim kan verdim.
Benim 2 aydır süren mide ağrım var, bazen kabız bazen ishal oluyorum ve yemeklerden sonra çarpıntım oluyor.önceden 2 günde bir tuvaletimi yaparken şimdi sürekli ishal gibiyim aslında tam ishalde değilde tuvaletim varmış gibi Bu tatilde geçmişti çok rahatlamıştım.
İshal için gittim bir tahlil yaptırdım. Doktor pazartesi çıkar dedi dün baktım e nabıza düşmüş. Tahlilde bilirubin diye değer var sarılık ile ilgili direk bilirubin diye geçiyor sınır 0.53 iken benim 0. 63 çıkmış zaten gözümün içide bana sarı gibi gelmişti.
Dün acile gittik, baktı önemli birşey yok tahliller aşağı yukarı oynar dedi, senin sonuçların benimkinden daha iyi dedi bana
Ama akşamdan beri bütün değerlerime bakıyorum, eskiye bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kafayı yicek gibiyim. Yine anksiyete yaşıyorum şuan
Pazarteside işe başlıcam aksi gibi. Var mı benim gibi durumda olan
Ben zaten dış gebelik zamanında sürekli araştırdığım ve okuduğum için o kadar pişman oldum ki anlatamamBen de ara ara bir yerim ağrıyınca vs ilgili bölüme gidip doktoru darlarım bir şey yoktur değil mi vs diye. Gider Google'dan bin türlü hastalık ararım değerlerimin biri düşük biri yüksek çıkınca neden olan hastalıklardan kendime pay biçerim.ama bu şekilde yaşamak zor gerçekten bir bakıma belayı çağırmak gibi bir şey Allah korusun fazla düşünmemek gerekiyor. Dr bir şey yok diyorsa yoktur.
Evet misal ben eski değerlerimle yenilerini falan karşılaştırıp neden yükselmiş falan diyorum sanki hep aynı kalacakmış gibi.evleneceğimiz zaman eşimle bana kan testlerinde sorun çıkmıştı doktor gözümüzü korkutmustu eşimde demir eksikliği anemisi var ama bize Akdeniz anemisi olur çocuğunuz falan diyerek üniversitesi hastanesine yonlendirmislerdi halbuki öyle bir şey yokmuş. o zamandan beri herhangi bir sonucuma bakarken kötü oluyorum olumsuz aktarım oldu bende.bir de doktorlar internette araştırma yapıp gelen hastayı sevmez haklı olarak.hep en kötüsünü düşünmekten oluyor aslında biraz polyanna olmak gerekiyor.Ben zaten dış gebelik zamanında sürekli araştırdığım ve okuduğum için o kadar pişman oldum ki anlatamam
Keşke e nabız diye bir uygulama olmasaydı
Önceden tahlil verince doktorun yanıma girince bir şey yok derse yoktu yani öyle mi böyle mi demezdim. Sürekli araştırmak beni çok yoruyor
gerçekten anlıyorum sizi ama yapmayın kendinize bunu ben psikolog değilim malesef ve burdan dediklerim de sizi tedavi edemez. O yüzden yardım almaktan çekinme. Bir sonuçların çıksın bakalım vücudunu incelemeyi bırak kılcal damarlar morarsalar tıpta yok öyle bi hastalık sjsldndşfl böyle betimlemeleri hep kendini dinleyen kendinde bir hastalık arayan kişiler yapıyor. Bençm de bacağım ağrıyo şuan ama köyü şeyler düşünmüyorum. Düşündüm ve şuan daha çok ağrıyor. Sonuçların inşallah temiz çıktıktan sonra da bu konuları kapat lütfen hayatını yaşaya mr görüntüleri videolu ama telefona indirince fotoğraf şeklinde kalıyor hicbisey de net gözükmüyo bide cok korkunc gözüküyo dabbe filmi gibi atamadim o yuzden☹rapor da daha cikmadi ona da bakamıyorum bide ben beyaz tenliyim üst kolumun iç kısmında kılcal damarlar belli oluyo bişey gördüm morarıklık mı damar mı anlamadim bacaklarim da agriyo simdi bide ona taktim kafayi hastalıklardan aşırı korkuyorum bi yerimde bişey olunca hayatim bitmiş yaşamama gerek yokmuş vücudum artik benim degilmis gibi hissediyorum
Ya bak hemen nasıl kaygılanıyosun yanlış anormal olan psikolojin düşüncelerin odağını burdan çekk tedavi de bu kaygılarının tedavisi aslında bundan bahsettiğim gayet açıkken sen hala sağlığım için mi dedi diye kaygılandın muhtemelen. Lütfen kendini daha da yıpratmadan bu durumunu çözNe anormal anlamadım
Tedavi derken ne demek istedin neyin tedavisi
Hastalik hastaligi = Saglik anksiyetesi.Depresyon evet farkli ama diger ikisi ayni.hastalık hastası farklı anksiyete farklı depresyon farklı
yani temel türkçede sıkıntı sanırım, "yediklerimi çıkarma istegi"=kusma için kullanılır. diğeri dışkılama.Doğru ancak benim devamlı ishal değil aslında tam ishalde değşl yediklerimi çıkarma isteği
Mesela son zamanlarda her gün tuvalete çıkarken bu sabah çıkamadım, şuan karnımda taş varmış gibi rahatsız ediyor. Her gün tuvalete çıkarken bugün çıkmadım
Evet kaygılanıyorum onaylanma ihtiyacı duyuyorum ilaç kullanmadan geçmicek benim durumum farkındayımYa bak hemen nasıl kaygılanıyosun yanlış anormal olan psikolojin düşüncelerin odağını burdan çekk tedavi de bu kaygılarının tedavisi aslında bundan bahsettiğim gayet açıkken sen hala sağlığım için mi dedi diye kaygılandın muhtemelen. Lütfen kendini daha da yıpratmadan bu durumunu çöz
Valla kelimelere hiç takılmıyorum şu ara, farkında bile değilimyani temel türkçede sıkıntı sanırım, "yediklerimi çıkarma istegi"=kusma için kullanılır. diğeri dışkılama.
ayrıca vücudunuz makina mı? siz robot sofia degilseniz her gün tıkır tıkır calısan, aynı saatte tuvalete cıkan aynı zamanda yemek yiyen bir varlık değilsiniz. nbu yasınıza kadar her gun aynı seylerı mi yaptınız sanki?
dediklerin biraz da olsa rahatlatıyor tesekkür ederimmgerçekten anlıyorum sizi ama yapmayın kendinize bunu ben psikolog değilim malesef ve burdan dediklerim de sizi tedavi edemez. O yüzden yardım almaktan çekinme. Bir sonuçların çıksın bakalım vücudunu incelemeyi bırak kılcal damarlar morarsalar tıpta yok öyle bi hastalık sjsldndşfl böyle betimlemeleri hep kendini dinleyen kendinde bir hastalık arayan kişiler yapıyor. Bençm de bacağım ağrıyo şuan ama köyü şeyler düşünmüyorum. Düşündüm ve şuan daha çok ağrıyor. Sonuçların inşallah temiz çıktıktan sonra da bu konuları kapat lütfen hayatını yaşa
Canım sarılık yok ki sen de bu değerlere göre sarılığın olamaz dahiliyeye git seni rahatlatsın belki o zaman bırakırsınBenim bu durumum safra kesesi ile ilgili olabilir mi acaba? O geldi aklıma
Belirtiler aynı
Yemeklerden sonra çarpıntı Sırt ağrısı, ishal kabızlık, şişkinlik, sarılık,değeri vs hepsi bende var gibi geliyor ya
Bununla baş etmenin yolu kesinlikle internete bakmamak bende de anksiyete vardı ama atlatmayı öğrendim en iyi yardımcı sizsiniz aslında tam atlattım diyemem hala korkuyorum ama bastırmaya çalışıyorum ve bir yerim ağrıyınca kendime önce zaman tanıyorum dayanılmayacak gibiyse elbette doktora gitmek gerek ama eğer dayanılacak ufak tefek rahatsızlıklar olursa kendinize zaman tanıyın ben insanlara sürekli sorarım bende böyle böyle oluyor sende oluyor mu oldu mu çoğu zaman cevap alıyorum aynısını yaşamış olan çok oluyor ama böyle yaşayamayacağımı anladığım için artık sormuyorum ve kendime zaman tanıyorum eşime bile şuram ağrıyor demiyorum hastaneye gitmemeye çalışıyorumBen de ara ara bir yerim ağrıyınca vs ilgili bölüme gidip doktoru darlarım bir şey yoktur değil mi vs diye. Gider Google'dan bin türlü hastalık ararım değerlerimin biri düşük biri yüksek çıkınca neden olan hastalıklardan kendime pay biçerim.ama bu şekilde yaşamak zor gerçekten bir bakıma belayı çağırmak gibi bir şey Allah korusun fazla düşünmemek gerekiyor. Dr bir şey yok diyorsa yoktur.
merhaba geçmiş olsun öncelikle evet her akşam acillere gitmek istiyorsunuz ve keşke hastaneye yakın otursam vs gibi düşünceler,akşam olmasa da randevu alıp hemen bir kan tahlili ordan ekg sonuç herşey temiz o zaman nedir panik atak bilinç altımızı temizlememiz gerekiyor spor yapsın yalnız kalın kafein tarzından uzak durun ve birde bu panik atağın size nasıl geldiğini bulmak çok önemli düşünmelisiniz alt yağı nasıl oldu da böyle oldunuzGerçekten ne yazsanız haklısınız, kendimin farkındayım kendime çok kızıyorum sürekli acile gidiyorum ben ama inanın acil bir hasta olmuyor gittiğimde bende gitmek istemiyorum.
Zaten ilaç kullanıcam ilaçsız geçmicek gibi hissediyorum
Merhaba geçmiş olsun öncelikle aileden birini hastalıkla kaybettiniz mi ? Yada hastalık haberi alan biri ile yakın mısınız ?gerçekten anlıyorum sizi ama yapmayın kendinize bunu ben psikolog değilim malesef ve burdan dediklerim de sizi tedavi edemez. O yüzden yardım almaktan çekinme. Bir sonuçların çıksın bakalım vücudunu incelemeyi bırak kılcal damarlar morarsalar tıpta yok öyle bi hastalık sjsldndşfl böyle betimlemeleri hep kendini dinleyen kendinde bir hastalık arayan kişiler yapıyor. Bençm de bacağım ağrıyo şuan ama köyü şeyler düşünmüyorum. Düşündüm ve şuan daha çok ağrıyor. Sonuçların inşallah temiz çıktıktan sonra da bu konuları kapat lütfen hayatını yaşa