- 7 Mart 2016
- 166
- 31
- 13
- Konu Sahibi loveyou3434
-
Ay cidden mi neden okadar az peki değerimm yazamıyorum heyecandanHamilesin demek canım tebrikler
Hamilesin canım tebrikler testi tekrarla ama mutlaka 2. Gün snra, deger 2 katı olması gerekiyorkızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Hamilesin Annesi 5 in üzerinde oldu mu gebelik vardır iki gün de bir kontrol et iki katı yada %60 artmalı Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gözünaydınkızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
2 günde bir degerine baktır bu değerin 1.5 ya da 2 katı artması gerekir.Çok yeni bir gebelik sanırım bat ne zaman.Ay cidden mi neden okadar az peki değerimm yazamıyorum heyecandan
Bebek yeni canım ondan o kadar az artar sabırlı ol benimde ilk değerim 34 idi heyecanının aynısını 16 gün önce de ben yaşadım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsinAy cidden mi neden okadar az peki değerimm yazamıyorum heyecandan
Korkma canım agrıların normal, ama dikkat et kendini yorma bol bol dinlen, güzel düşün güzel şeyler olsunKızlar ama çok karnım ve belim ağrıyo sanki adet olucakmışım gibi. Ben acile gittim karnım ağrıyo diye sonuç bu çıktı. Korkuyorum çok düşük diye. Düşmez dimi ? Ay inanamıyorum hala
Canım senin 34 ken adetin gecikmişmiydi?Bebek yeni canım ondan o kadar az artar sabırlı ol benimde ilk değerim 34 idi heyecanının aynısını 16 gün önce de ben yaşadım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Yok canım adetime 10 gün vardıCanım senin 34 ken adetin gecikmişmiydi?
Ben yumurtlama günüm 11-12 diye gösteriyordu takvim telefonumdaki uygulamaBenim adete 5 gun kala 27 çıkmıştı ama tam 14. Gün yumurtlamıştım. Senin bat ne zaman
Baya bi ağrıyor işten çıkar çıkmaz direk acile gittim bütün gün ağrıdıÇok mu şiddetliydi cnm agrin
Onun kesinliği yok benim yunurta takıbı olmustu çatlatma iğnesi olmuştu ordan biliyorum 14. Günü olduğunu adetın 23. Gününde öğrendim işteBen yumurtlama günüm 11-12 diye gösteriyordu takvim telefonumdaki uygulama
Benim daha yenimidir o yüzden mi okadar düşüktür değer kiOnun kesinliği yok benim yunurta takıbı olmustu çatlatma iğnesi olmuştu ordan biliyorum 14. Günü olduğunu adetın 23. Gününde öğrendim işte
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hamilesin demek canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?