Kan testi 26 çıkması ne demek ?

kızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Hamilesin Annesi 5 in üzerinde oldu mu gebelik vardır iki gün de bir kontrol et iki katı yada %60 artmalı Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gözünaydın

Kızlar ama çok karnım ve belim ağrıyo sanki adet olucakmışım gibi. Ben acile gittim karnım ağrıyo diye sonuç bu çıktı. Korkuyorum çok düşük diye. Düşmez dimi ? Ay inanamıyorum hala

Kızlar ama çok karnım ve belim ağrıyo sanki adet olucakmışım gibi. Ben acile gittim karnım ağrıyo diye sonuç bu çıktı. Korkuyorum çok düşük diye. Düşmez dimi ? Ay inanamıyorum hala
Korkma canım agrıların normal, ama dikkat et kendini yorma bol bol dinlen, güzel düşün güzel şeyler olsun

Benim adete 5 gun kala 27 çıkmıştı ama tam 14. Gün yumurtlamıştım. Senin bat ne zaman

Kızlar ben batımı tam bilmiyorum. Geçen ay ben tatildeyken geciktirici kullanmıştım normal batım 18di geciktirici kullanınca 24 olmuştu 24 ağustos yani. Şimdi bu ay o yüzden kararsız kaldım ne zaman olur diye ama geciktirici kullanmadan önce hep 28günde oluyordu. İdrar testi yaptım ben dün ama hbişey çıkmadı. Bugün göğüslerim çok ağrıdı üstüne bide karnımla belime çok ağrı girince doktora gittim .

Ben yumurtlama günüm 11-12 diye gösteriyordu takvim telefonumdaki uygulama
Onun kesinliği yok benim yunurta takıbı olmustu çatlatma iğnesi olmuştu ordan biliyorum 14. Günü olduğunu adetın 23. Gününde öğrendim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…