- Konu Sahibi loveyou3434
-
Rabbim tamamına erdırsın inşallah canım .. Benimde adetıme 5 gün var belim ve kasıklarım ciddi agryordu 3 gündür ama bugün sadece alt karnm biraz agrıyor ve dundendır bas donmesı var su ıcemıyorum ve domatesten mıdem bulanıyor bugün idrar yaptım çıkmadı birşey inşallah hamıleyımdır pazartesi kan testi yapıcam adetıme iki gun kalıyor varsa çıkar zaten inşallah hamıleyımdır .. Senin bir fikrin varmı sence hamılelık belirtisi mıkızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Benimde çok karnım ve belim ağrıyordu. Bende 2 gün önce gittim hastaneye kanımda çıktı . Ama normal adet oluyorum gibi karnım Ağrıyodu. Bide göğüslerim çok ağrıyordu . İnşallah Allah sana da nasip etsinRabbim tamamına erdırsın inşallah canım .. Benimde adetıme 5 gün var belim ve kasıklarım ciddi agryordu 3 gündür ama bugün sadece alt karnm biraz agrıyor ve dundendır bas donmesı var su ıcemıyorum ve domatesten mıdem bulanıyor bugün idrar yaptım çıkmadı birşey inşallah hamıleyımdır pazartesi kan testi yapıcam adetıme iki gun kalıyor varsa çıkar zaten inşallah hamıleyımdır .. Senin bir fikrin varmı sence hamılelık belirtisi mı
Benim goguslerım agrıyor ama adet önce sı zaten agrıyor diye hamilelik belirtisi olarak görmüyorum ama belim feci ağırdı 3 gün sonra dindi ağrısı.. Ağrı azalıp geçecek gibi olunca dedim acaba soğuk mu değdi anlamadım bende ya ;(Benimde çok karnım ve belim ağrıyordu. Bende 2 gün önce gittim hastaneye kanımda çıktı . Ama normal adet oluyorum gibi karnım Ağrıyodu. Bide göğüslerim çok ağrıyordu . İnşallah Allah sana da nasip etsin
Canım benim bide ayaklarım buz tutuyodu resmen çorapla patikle oturuyodum.Benim goguslerım agrıyor ama adet önce sı zaten agrıyor diye hamilelik belirtisi olarak görmüyorum ama belim feci ağırdı 3 gün sonra dindi ağrısı.. Ağrı azalıp geçecek gibi olunca dedim acaba soğuk mu değdi anlamadım bende ya ;(
Aynen bende oyleyım acaba ondan mı kaynaklanıyor çorap üstüne patik gıyıyordum ama yine ısınmıyor halada oyleCanım benim bide ayaklarım buz tutuyodu resmen çorapla patikle oturuyodum.
Evet benimde öyle . Gece eşim ayaklarını kaçırıyodu Bence sen bi kan testi var. İlk gebelik mi olucak inşallah olursaAynen bende oyleyım acaba ondan mı kaynaklanıyor çorap üstüne patik gıyıyordum ama yine ısınmıyor halada oyle
Evet canım 4 aydır evlıyım bende kan testi verıcem pazartesi hadi hayırlısı inşallah.. Pekı gece veya günün herhangi bir saatinde karnında veya belinde kalcanda karıncalanma gibi birşey hıssedıyomusunEvet benimde öyle . Gece eşim ayaklarını kaçırıyodu Bence sen bi kan testi var. İlk gebelik mi olucak inşallah olursa
Bugün kan testi yapıcam yarın sonuç çıkacak dua edin olur mu inşallah hamıleyımdırEvet canım 4 aydır evlıyım bende kan testi verıcem pazartesi hadi hayırlısı inşallah.. Pekı gece veya günün herhangi bir saatinde karnında veya belinde kalcanda karıncalanma gibi birşey hıssedıyomusun
Canım dualarım seninle inşallah bebeğin sana merhaba der :) Rabbim hepimize yardım etsin. Sonucunu bildirmeyi unutma sakın .Bugün kan testi yapıcam yarın sonuç çıkacak dua edin olur mu inşallah hamıleyımdır
Canım gittim sistem yoktu yarın gel dediler yarın yapıcam ertesi gün çıkacak ayaklarım hala buz gibi ve basım donuyor tansıyonum düşmüş yıneCanım dualarım seninle inşallah bebeğin sana merhaba der :) Rabbim hepimize yardım etsin. Sonucunu bildirmeyi unutma sakın .
Ben tahlil verdim sonucu aldım 51den 39a düşmüş kimyasal dedilerCanım gittim sistem yoktu yarın gel dediler yarın yapıcam ertesi gün çıkacak ayaklarım hala buz gibi ve basım donuyor tansıyonum düşmüş yıne
Kım dedi kimyasal diye ?Ben tahlil verdim sonucu aldım 51den 39a düşmüş kimyasal dediler
kızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Doktorla konuştum canım doktor dediKım dedi kimyasal diye ?
Bikaç güne kanaman başlar dedi .Sonuç ne oldu acaba
Bikaç güne kanaman başlar dedi .
Hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sevindirsın senıDoktorla konuştum canım doktor dedi
Kac gün gecikmen oldu canim bi de progestan verdi mi doktor24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?