Kan testi 26 çıkması ne demek ?

kızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Rabbim tamamına erdırsın inşallah canım .. Benimde adetıme 5 gün var belim ve kasıklarım ciddi agryordu 3 gündür ama bugün sadece alt karnm biraz agrıyor ve dundendır bas donmesı var su ıcemıyorum ve domatesten mıdem bulanıyor bugün idrar yaptım çıkmadı birşey inşallah hamıleyımdır pazartesi kan testi yapıcam adetıme iki gun kalıyor varsa çıkar zaten inşallah hamıleyımdır .. Senin bir fikrin varmı sence hamılelık belirtisi mı

Benimde çok karnım ve belim ağrıyordu. Bende 2 gün önce gittim hastaneye kanımda çıktı . Ama normal adet oluyorum gibi karnım Ağrıyodu. Bide göğüslerim çok ağrıyordu . İnşallah Allah sana da nasip etsin

Benim goguslerım agrıyor ama adet önce sı zaten agrıyor diye hamilelik belirtisi olarak görmüyorum ama belim feci ağırdı 3 gün sonra dindi ağrısı.. Ağrı azalıp geçecek gibi olunca dedim acaba soğuk mu değdi anlamadım bende ya ;(

Canım benim bide ayaklarım buz tutuyodu resmen çorapla patikle oturuyodum.

Evet benimde öyle . Gece eşim ayaklarını kaçırıyodu Bence sen bi kan testi var. İlk gebelik mi olucak inşallah olursa
Evet canım 4 aydır evlıyım bende kan testi verıcem pazartesi hadi hayırlısı inşallah.. Pekı gece veya günün herhangi bir saatinde karnında veya belinde kalcanda karıncalanma gibi birşey hıssedıyomusun

Bugün kan testi yapıcam yarın sonuç çıkacak dua edin olur mu inşallah hamıleyımdır

Canım dualarım seninle inşallah bebeğin sana merhaba der :) Rabbim hepimize yardım etsin. Sonucunu bildirmeyi unutma sakın .
Canım gittim sistem yoktu yarın gel dediler yarın yapıcam ertesi gün çıkacak ayaklarım hala buz gibi ve basım donuyor tansıyonum düşmüş yıne

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
Kac gün gecikmen oldu canim bi de progestan verdi mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…