Kan testi 26 çıkması ne demek ?

Bebek yeni canım ondan o kadar az artar sabırlı ol benimde ilk değerim 34 idi heyecanının aynısını 16 gün önce de ben yaşadım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın. İnşallah rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip kısmet eder. Senin şuan ne kadarlık bebişin ?

Cumartesi gün tekrar yaptırıcam. Doktora ne zaman gitmeliyim kadın doğuma acaba
Bi hafta on gün bekleyin derim sabredebilirseniz gıdınce keseyi görürsunuz. Ana artık hamikesiniz dikkat edin kendinize. Poşet taşımayın. Asılmayın çamaşır asarken uzanmayın. Eve gidince ayağınızın altına bi yastık koyup bacakları yükseltin ve dinlendirin.

Benim 6 haftalık bitmek üzere canım Amin Rabbim olmayan kardeşlerimize de nasip etsin inşallah

Benim troidlerimde sorun var yani troid ilacı kullanıyorum ben o yüzden aslında gitmek için acele ediyorum. Tsh değerim en son 3.68di. Şimdi kaç bilmiyorum o yüzden de endişe ediyrum aslında

Benim troidlerimde sorun var yani troid ilacı kullanıyorum ben o yüzden aslında gitmek için acele ediyorum. Tsh değerim en son 3.68di. Şimdi kaç bilmiyorum o yüzden de endişe ediyrum aslında
Tirodi varsa git hemen benim 4 çıkmıştı gebelik boyunca kullandım.

Tirodi varsa git hemen benim 4 çıkmıştı gebelik boyunca kullandım.
Bende kullanmaya devam ediyorum ama 25mg kullanıyorum muhtemelen arttırırlar diye düşünüyorum. O yüzden yarın gidicem bakalım ne olacak. Hem kan değerimi de ölçtürmüş olurum yükselmiş mi diye içimde hep bi şüphe var

Dr bana 25 ile 50 arasında bi fark yok demişti 50 kullanmıştım asm ye de gidip ölçtürebilirsin yüksek ise kd ma gidersin

Zaten orda sıkıntı çıkarsa endokrine ya da dahiliyeye yolluyorlar

dün acile gittiğimde acildeki doktor iç hastalıkları doktoruydu kadın doğum ayarlar başkasına şuan da gitmene gerek yok dedi. Ama hala ağrım var sanki adet olucam gibi onu hala anlamadım
Canm benmde bu ay kam testim 29 cikmisti 2 gun sonrada 20 oldu kimyasal gebelik ckti ve adetle atildi vucuttan dkkat et sn yinede belli olmaz benm gbi olacak diye bsey yok belki saglikli bi gebeliktir gec dollenmedir bn sadece cok umutlanma keseyi degerleri gorene kadar diyorm sonrasi üzücü oluyor bi doktora gtmeni tavsiye ederm prosgestan düşük onleyici baslar hemen bnmde ayni adet olacakmsm gbi agrilarm vardi bu ilactan basladm ama 2 gune deger düştü insallah byle degildr canm bugun doktora gtme sansn yok mu ya da bi acilden kan ver sonucun artmis mi bakarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…