Kan testi 26 çıkması ne demek ?

Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizinkini de sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin Rabbim. Ben hala inanamıyorum korkuyorum
Bende korkuyorum çünkü daha önce iki bebeğimi kaybettim Rabbimin taktiri biz dua edelim birbirimize Allah hayırlısınıversin hepimize canım benim

canım yarın gitmek istememin sebebi 48 saat beklemek diye aslında. Bugün ölçtürsem yükselir mi ki bilmiyorum

Bat dan kaç gün önce yada sonra yaptırmıştın kan testini canım?

hiçç sakin bi anne olamıycam sanırım pimpirikliyim çok. Herşey için çok teşekkür ederim :)
Sen bide beni gör doktor Tuba yeter artık bebek iyi sen iyisin diyor içinden de şu kadın bir an önce mardin e gitse diyordur :) iyi birer Anne adayıyız Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin canım

kızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
Benim adete 2 gün kala çarşamba günü 27 çıkmıştı değerim, cuma günü de 86'ya yükselmişti ve çok şükür hamileyim canım :) Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize

Benim adete 2 gün kala çarşamba günü 27 çıkmıştı değerim, cuma günü de 86'ya yükselmişti ve çok şükür hamileyim canım :) Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize
benimde 30 gün olarak hesaplarsam batımı iki gün kala çıktı o değer . İnşallah benimki de yükselir . Yarını sabırsızlıkla bekliyorum yükselmesi için . amin hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. Olmayan herkese de Allah bu heyecanı mutluluğu yaşatsın. Senin belirtin varmıydı peki canım ? 2 gün önce test yaptırman merak mı belirtimiydi ?

Adete 3 gün kala idrar testinde çok silik çizgi gördüm canım ertesi gün kan verdim. Belirti olarak belim ağrıyodu bıçak saplanır gibi bi de sabah bulantım olmuştu afedersin öğürme olmuştu. Ben de çok heyecanlıydım 2. kan testine giderken, yükseldiğini görünce içim rahatlamıştı. Senin için de yarınki test önemli canım inşallah güzelce yükselir değerin

İnşallah canım. o kanı verdiğim süreden sonrası nasıl geçicek bilmiyorum. Bu gece kesinlikle uyuyamıycam ona eminim. Ben idrar testi hergün yaptım ama hiç bi çizgi çıkmadı. Erken gebelik testi bile almıştım ama hep negatif oldu sonra zaten umutsuzluğa kapılmıştım. ama acile gidince doktor kan tahlili istemese öğrenemicektim. Sence bugünde kan verip baktırmalmıym yarını mı beklemelıyım ?

Yarını bekle canım bence zaten normali de iki günde bir kan vermek. Yarınki testte en az iki kat artmış olmalı. Beklemek zor ama içini ferah tut ben de çok heyecanlıydım ki zaten hamilelikte inan hiç geçmicek bu heyecanlar çünkü önünde uzun bir yol oluyo ve hep farklı farklı şeylerle telaşlanısun daha şimdiden ay kese görülcek mi ay kalp atışı duyulcak mı ay tiroidimde sorun çıktı napıcam diye bi ton telaş yaşadım:)

Ay canım sorma aynı şeyleri düşünüyorum. Aklıma geldikçe gözlerim doluyo burnumun ucu sızlıyo. Çok farklı bi duygu gerçekten

Canım 1 değer eksik sadece %60 ve üzeri olması lazım zaten gayet güzel artmış pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…