- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi loveyou3434
-
Bende korkuyorum çünkü daha önce iki bebeğimi kaybettim Rabbimin taktiri biz dua edelim birbirimize Allah hayırlısınıversin hepimize canım benimAmin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizinkini de sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin Rabbim. Ben hala inanamıyorum korkuyorum
canım yarın gitmek istememin sebebi 48 saat beklemek diye aslında. Bugün ölçtürsem yükselir mi ki bilmiyorumCanm benmde bu ay kam testim 29 cikmisti 2 gun sonrada 20 oldu kimyasal gebelik ckti ve adetle atildi vucuttan dkkat et sn yinede belli olmaz benm gbi olacak diye bsey yok belki saglikli bi gebeliktir gec dollenmedir bn sadece cok umutlanma keseyi degerleri gorene kadar diyorm sonrasi üzücü oluyor bi doktora gtmeni tavsiye ederm prosgestan düşük onleyici baslar hemen bnmde ayni adet olacakmsm gbi agrilarm vardi bu ilactan basladm ama 2 gune deger düştü insallah byle degildr canm bugun doktora gtme sansn yok mu ya da bi acilden kan ver sonucun artmis mi bakarsn
Bat dan kaç gün önce yada sonra yaptırmıştın kan testini canım?Canm benmde bu ay kam testim 29 cikmisti 2 gun sonrada 20 oldu kimyasal gebelik ckti ve adetle atildi vucuttan dkkat et sn yinede belli olmaz benm gbi olacak diye bsey yok belki saglikli bi gebeliktir gec dollenmedir bn sadece cok umutlanma keseyi degerleri gorene kadar diyorm sonrasi üzücü oluyor bi doktora gtmeni tavsiye ederm prosgestan düşük onleyici baslar hemen bnmde ayni adet olacakmsm gbi agrilarm vardi bu ilactan basladm ama 2 gune deger düştü insallah byle degildr canm bugun doktora gtme sansn yok mu ya da bi acilden kan ver sonucun artmis mi bakarsn
Evet elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor . Allaha sığınıp yavrularımızın sağlıklı olmasını istemekten başkaBende korkuyorum çünkü daha önce iki bebeğimi kaybettim Rabbimin taktiri biz dua edelim birbirimize Allah hayırlısınıversin hepimize canım benim
Üzülme sen bi sakn ol AnnesiEvet elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor . Allaha sığınıp yavrularımızın sağlıklı olmasını istemekten başka
hiçç sakin bi anne olamıycam sanırım pimpirikliyim çok. Herşey için çok teşekkür ederim :)Üzülme sen bi sakn ol Annesibebeğini etkileme beta değerini takip et hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbim bebeklerimizi esirgesin
Sen bide beni gör doktor Tuba yeter artık bebek iyi sen iyisin diyor içinden de şu kadın bir an önce mardin e gitse diyordur :) iyi birer Anne adayıyız Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin canımhiçç sakin bi anne olamıycam sanırım pimpirikliyim çok. Herşey için çok teşekkür ederim :)
İnşallah canım inşallahSen bide beni gör doktor Tuba yeter artık bebek iyi sen iyisin diyor içinden de şu kadın bir an önce mardin e gitse diyordur :) iyi birer Anne adayıyız Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin canım
Benim adete 2 gün kala çarşamba günü 27 çıkmıştı değerim, cuma günü de 86'ya yükselmişti ve çok şükür hamileyim canım :) Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimizekızlar merhaba.
Cevaplarınızı bekliyorum. Beta 26 ne demek lütfen yardımcı olun.
benimde 30 gün olarak hesaplarsam batımı iki gün kala çıktı o değer . İnşallah benimki de yükselir . Yarını sabırsızlıkla bekliyorum yükselmesi için . amin hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. Olmayan herkese de Allah bu heyecanı mutluluğu yaşatsın. Senin belirtin varmıydı peki canım ? 2 gün önce test yaptırman merak mı belirtimiydi ?Benim adete 2 gün kala çarşamba günü 27 çıkmıştı değerim, cuma günü de 86'ya yükselmişti ve çok şükür hamileyim canım :) Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin hepimize
Adete 3 gün kala idrar testinde çok silik çizgi gördüm canım ertesi gün kan verdim. Belirti olarak belim ağrıyodu bıçak saplanır gibi bi de sabah bulantım olmuştu afedersin öğürme olmuştu. Ben de çok heyecanlıydım 2. kan testine giderken, yükseldiğini görünce içim rahatlamıştı. Senin için de yarınki test önemli canım inşallah güzelce yükselir değerinbenimde 30 gün olarak hesaplarsam batımı iki gün kala çıktı o değer . İnşallah benimki de yükselir . Yarını sabırsızlıkla bekliyorum yükselmesi için . amin hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. Olmayan herkese de Allah bu heyecanı mutluluğu yaşatsın. Senin belirtin varmıydı peki canım ? 2 gün önce test yaptırman merak mı belirtimiydi ?
İnşallah canım. o kanı verdiğim süreden sonrası nasıl geçicek bilmiyorum. Bu gece kesinlikle uyuyamıycam ona eminim. Ben idrar testi hergün yaptım ama hiç bi çizgi çıkmadı. Erken gebelik testi bile almıştım ama hep negatif oldu sonra zaten umutsuzluğa kapılmıştım. ama acile gidince doktor kan tahlili istemese öğrenemicektim. Sence bugünde kan verip baktırmalmıym yarını mı beklemelıyım ?Adete 3 gün kala idrar testinde çok silik çizgi gördüm canım ertesi gün kan verdim. Belirti olarak belim ağrıyodu bıçak saplanır gibi bi de sabah bulantım olmuştu afedersin öğürme olmuştu. Ben de çok heyecanlıydım 2. kan testine giderken, yükseldiğini görünce içim rahatlamıştı. Senin için de yarınki test önemli canım inşallah güzelce yükselir değerin
Yarını bekle canım bence zaten normali de iki günde bir kan vermek. Yarınki testte en az iki kat artmış olmalı. Beklemek zor ama içini ferah tut ben de çok heyecanlıydım ki zaten hamilelikte inan hiç geçmicek bu heyecanlar çünkü önünde uzun bir yol oluyo ve hep farklı farklı şeylerle telaşlanısun daha şimdiden ay kese görülcek mi ay kalp atışı duyulcak mı ay tiroidimde sorun çıktı napıcam diye bi ton telaş yaşadım:)İnşallah canım. o kanı verdiğim süreden sonrası nasıl geçicek bilmiyorum. Bu gece kesinlikle uyuyamıycam ona eminim. Ben idrar testi hergün yaptım ama hiç bi çizgi çıkmadı. Erken gebelik testi bile almıştım ama hep negatif oldu sonra zaten umutsuzluğa kapılmıştım. ama acile gidince doktor kan tahlili istemese öğrenemicektim. Sence bugünde kan verip baktırmalmıym yarını mı beklemelıyım ?
Ay canım sorma aynı şeyleri düşünüyorum. Aklıma geldikçe gözlerim doluyo burnumun ucu sızlıyo. Çok farklı bi duygu gerçektenYarını bekle canım bence zaten normali de iki günde bir kan vermek. Yarınki testte en az iki kat artmış olmalı. Beklemek zor ama içini ferah tut ben de çok heyecanlıydım ki zaten hamilelikte inan hiç geçmicek bu heyecanlar çünkü önünde uzun bir yol oluyo ve hep farklı farklı şeylerle telaşlanısun daha şimdiden ay kese görülcek mi ay kalp atışı duyulcak mı ay tiroidimde sorun çıktı napıcam diye bi ton telaş yaşadım:)
Adetim 1 gun gecmisti 2.gun kanda cikti canim sonra zaten 2 3 gune deger dustu kanama oldu ilaci birakincadaBat dan kaç gün önce yada sonra yaptırmıştın kan testini canım?
2 kat artmis bence iyi bir gelisme bu :)Kızlar merhaba ,
48 saatim geçti ve değeri tekrar ölçtürdüm sonucum 51 çıktı. Sizce nasıl ??
Tam %100 değil ama ondan biraz tedirginim2 kat artmis bence iyi bir gelisme bu :)
Ay bilmiyorum korkuyorum çok düşük olunca insan endişeleniyorCanım 1 değer eksik sadece %60 ve üzeri olması lazım zaten gayet güzel artmış pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?