kan testi negatif olup gebe olanlar lütfen yardıııım.adet düzensizliği ve gebelik

Bence de canim sık sık yapma test biraz kendi haline birak varsa zaten eninde sonunda cikacaktir bekle biraz daha hayirli haberlerini paylas bizimle de insaallah.. allah gönlüne göre versin canim..

aynen öyle.saol canım amin inşallah. rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.

Ins canim yaaa bende baslicam

hadiii yaaaa ne güüzel 10 gün sora kan testimi yaptın idrar testimi
. kan testi yaptın mı hiç değerler kactı
Idrar yaptim ilk cnm cok silik cikti benim ilk gebeligimdede boyleolmustu sonra hemen kan testi yaptm 94.8 cikti yani iki haftalik falandi ama ultrasan daha net kac haftalik oldugunu soyluyor tabi 12 gun sonrada keseyi gordm 5 haftalikti cnm

Idrar yaptim ilk cnm cok silik cikti benim ilk gebeligimdede boyleolmustu sonra hemen kan testi yaptm 94.8 cikti yani iki haftalik falandi ama ultrasan daha net kac haftalik oldugunu soyluyor tabi 12 gun sonrada keseyi gordm 5 haftalikti cnm

peki negatif cıktığı zaman kan testimi yaptırmıştın onda değr kac cıkmıştı , bide sata ne kadar vardı yaptırdığnda

peki negatif cıktığı zaman kan testimi yaptırmıştın onda değr kac cıkmıştı , bide sata ne kadar vardı yaptırdığnda
Cnm ben regli oldum aralik 28 de fakat ocak 13 te korunmayi biraktim ocak 26 sinda gittim kan testi yaptirdim sonuc 0 di direk yani hic yokkk dedi doktor 10 gun bekle tekrar gel dedi sonra tekrar gittim subat 12 sindee bu deger cikti ki benimkisi gec dollenmeydi cnmm reglimden 15 gun sonra hamile kalmisim cunkuu

kızlar bugün 9 gecikti. adet günü test yapmıştım negatifti.bende baya üzüldüm ama bidaha hiç stres yapmadım hamile değilmişim dedim. ve hala adet olmadım. daha öncesinde korunurken bile (eşim korunur prezervatifle) adet olmasam hamile mi kaldım acaba diye 2-3 gün geçse test yapardım.negatifi görünce adet olurdum hemen. şimdi 9 gün geçti hala tık yok. kafamda düşünce yok stres yok.aman hamile değilim kilo vereyim bari diye diete başladım sigara içiodm zaten testten sonra yine başladım.e adet olmayınca diyeti bıraktım.sigarayı tam bırakamadım
nie bu kadar gecikti geç mi yumurtladım. hamilemiyim? belirtimde yok. tam kafamdan atmıştım şimdi yine; ACABA diorm.yine ümitlenip üzülmek istemyorum. idrar ne zaman yapmalıyım ? geç yumurtlamaysa adetten en az kaç gün sonra idrarda çıkar? yardımcı olun

artık kan tahlili yaptır bence.. en azından hamileysen ona göre hayatını düzenlemeye başlarsın.. bebek için her gün önemli :)

artık kan tahlili yaptır bence.. en azından hamileysen ona göre hayatını düzenlemeye başlarsın.. bebek için her gün önemli :)

teşekkr ederim cvp için. zaten ilk gebeliğim düşüktü. doktor düşük olmasın die ilaç verdi hamile kaldığını öğrenir öğrenmez kullanmaya başla dedi .ama önce idrar testinde kendim göreyim sonra kan yaptıraym didorm.idrardadad ne zman çıkar bilmiorm:/

e al bi idrar testi yap evde :) ben olsam hergün yapardım bir tane o kadar sabırsızım yani

en son salı yaptım negatifti 1 hafta olmuştu gecikeli. 10 gün olsun bi diyorum. artık 10,15 :)

Bizim de bir arkadaş var, geç döllenme falan olmadığı halde adeti kaç gün gecikince yapmıştı test ama negatif gözüküyordu, sonra birkaç gün sonra yine yapmış bu sefer pozitife çevirmiş :)) yarın ya da öbür gün tekrarla bakalım ne çıkacak :)

ne güzel yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende regliden 1 gün önce yaptırdım o.298 cıktı dedim yükselme olasılığı olurmu kesti attı doktor yokolmaz dedi

aynen bende öyle canım:18: napmayı düşünüosun? kendin mi test yapıcan kan mı yaptırcan? ve na zaman?

pomak dün akşam test yaptım negatiiiiiiiiiiiiiif reglimden 8 gün geçti. diğer hamileliğimde de bu zamanlar negatif cıkıyordu. onda tam 13 gün sonra çıkmıştı eğer kırmızı kart görmezsem 1 hafta sora tekrar edeceğim idrar testi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…