yok canım bendede bi gelişme yok test yaptım negatif önümüzdeki aya kaldı sanırım benimki:26:hadi insallah pozitif olsun
Bence de canim sık sık yapma test biraz kendi haline birak varsa zaten eninde sonunda cikacaktir bekle biraz daha hayirli haberlerini paylas bizimle de insaallah.. allah gönlüne göre versin canim..
canım bendede pko var benimki ileri derece ama bende önümüzdeki ay sogan kürünü yapacagım rüyamdada sogan kürü yap dedi bi yakınım oda sogan kürüyle hamile kalmıstı hadi insallah güzel haberler veririsin canım.
insallah canımIns canim yaaa bende baslicam
kızlar bugün 8 gün oldu 4 yada 5 gün sora test yapacam
insallah canım
insallah pozitif cıkar canım haberdar et.
Idrar yaptim ilk cnm cok silik cikti benim ilk gebeligimdede boyleolmustu sonra hemen kan testi yaptm 94.8 cikti yani iki haftalik falandi ama ultrasan daha net kac haftalik oldugunu soyluyor tabi 12 gun sonrada keseyi gordm 5 haftalikti cnmhadiii yaaaa ne güüzel 10 gün sora kan testimi yaptın idrar testimi
. kan testi yaptın mı hiç değerler kactı
Idrar yaptim ilk cnm cok silik cikti benim ilk gebeligimdede boyleolmustu sonra hemen kan testi yaptm 94.8 cikti yani iki haftalik falandi ama ultrasan daha net kac haftalik oldugunu soyluyor tabi 12 gun sonrada keseyi gordm 5 haftalikti cnm
Cnm ben regli oldum aralik 28 de fakat ocak 13 te korunmayi biraktim ocak 26 sinda gittim kan testi yaptirdim sonuc 0 di direk yani hic yokkk dedi doktor 10 gun bekle tekrar gel dedi sonra tekrar gittim subat 12 sindee bu deger cikti ki benimkisi gec dollenmeydi cnmm reglimden 15 gun sonra hamile kalmisim cunkuupeki negatif cıktığı zaman kan testimi yaptırmıştın onda değr kac cıkmıştı , bide sata ne kadar vardı yaptırdığnda
reglim gelmeyeli 9 gün oldu heycanlımıyım ne
kızlar bugün 9 gecikti. adet günü test yapmıştım negatifti.bende baya üzüldüm ama bidaha hiç stres yapmadım hamile değilmişim dedim. ve hala adet olmadım. daha öncesinde korunurken bile (eşim korunur prezervatifle) adet olmasam hamile mi kaldım acaba diye 2-3 gün geçse test yapardım.negatifi görünce adet olurdum hemen. şimdi 9 gün geçti hala tık yok. kafamda düşünce yok stres yok.aman hamile değilim kilo vereyim bari diye diete başladım sigara içiodm zaten testten sonra yine başladım.e adet olmayınca diyeti bıraktım.sigarayı tam bırakamadım
nie bu kadar gecikti geç mi yumurtladım. hamilemiyim? belirtimde yok. tam kafamdan atmıştım şimdi yine; ACABA diorm.yine ümitlenip üzülmek istemyorum. idrar ne zaman yapmalıyım ? geç yumurtlamaysa adetten en az kaç gün sonra idrarda çıkar? yardımcı olun
artık kan tahlili yaptır bence.. en azından hamileysen ona göre hayatını düzenlemeye başlarsın.. bebek için her gün önemli :)
teşekkr ederim cvp için. zaten ilk gebeliğim düşüktü. doktor düşük olmasın die ilaç verdi hamile kaldığını öğrenir öğrenmez kullanmaya başla dedi .ama önce idrar testinde kendim göreyim sonra kan yaptıraym didorm.idrardadad ne zman çıkar bilmiorm:/
e al bi idrar testi yap evde :) ben olsam hergün yapardım bir taneo kadar sabırsızım yani
en son salı yaptım negatifti1 hafta olmuştu gecikeli. 10 gün olsun bi diyorum. artık 10,15 :)
Cnm ben regli oldum aralik 28 de fakat ocak 13 te korunmayi biraktim ocak 26 sinda gittim kan testi yaptirdim sonuc 0 di direk yani hic yokkk dedi doktor 10 gun bekle tekrar gel dedi sonra tekrar gittim subat 12 sindee bu deger cikti ki benimkisi gec dollenmeydi cnmm reglimden 15 gun sonra hamile kalmisim cunkuu
aynen bende öyle canım:18: napmayı düşünüosun? kendin mi test yapıcan kan mı yaptırcan? ve na zaman?
aynen bende öyle canım:18: napmayı düşünüosun? kendin mi test yapıcan kan mı yaptırcan? ve na zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?