- 4 Nisan 2011
- 1.957
- 1.331
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Ailem hepimiz cok karşı çıktık ama teyzemleer dinlemedi
Arkadaşlar kuzenim 17 yasini doldurdu ama gebelikten şüpheli.. henuz evli değil nişanlı gelip bana anlatti ne yapabilirim abla utaniorum dedi tepkimi koyup cevap verdim dogru bisey olmadigini ailesiylede paylasmasini soyledim ama ilk once olup olmadigini ogrenelim dedi. Polikinlikte kan testi yaptirsak ailesine bi bilgi gidermi?
Anlayisla karsilamazlar ona üzülüyorumhem 17 yaşında basını yaktılar hemde doverler kızı bide.. düğün 2 sene sonra
Kesin bilgidir,
Eğer ki özel bir polikinlikte, babası adına kayıtlı oldugu kurumdan değilde, direk tüm ücretini vererek yaptırırsanız, hiçbir şekilde ne aileye nede kayıtlara bu bilgi geçmez. İçiniz rahat olsun. Kaldı ki, bir çok özel kuruluş siz istemeseniz bile sırf fark alabilmek için başınız agrısı idrar tahlili kan tahlili yaptırarak ek ücret alıyor devletten. O bakımdan burdan yaptıran arkadaşlara sesleniyorum, ilerde ortaya çıksa bile rahat olun.
Ben bundan 3 sene önce özel polikinliğe gittim, midem ağrıyordu, önce akciğer filmi kan ve idrar tahlili istediler. Doktorun yazdıgı istem kagıdında, gebelik testi de vardı
Bu ne dedim? Kem küm bilmem ne. Annem yanımdaydı o da şok oldu. Yani siz yaptırmazsanız bile ilerde çıkarsa böyle birşey bilin neden oldugunu![]()
Arkadaslar simdi poliknlkle konustum baska sehirden geldik istanbulda msafiriz kimligimiz yanimizda yok gebelik testi yapabilirmisiniz dedim tabi isim soyisim ve telefon yeter dedi isimde baska bisey vereriz yarin gidip yaptiralim sizede haber veririm cok tesekkurler..
İdrar testi yaptik negatif cikti ama ona guvenemiyorum
Kuzum devlet hastahanesne gdin bskasnin kmlgi ustundnde yptrblirsnz kani o verck ama kmlk bskasna ait olck. Hamile olan birinin kmlgiyle plr yeni hamile birinin zaten sistemde gzukuodr hamile oldgu o zm sorun olmaz.
neden güvenmiyorsunuz
çocuk işte birlikte olup adeti de geçince hamileyim sanmıştır
olsa idrar testinde çıkardı
Arkadaslar simdi poliknlkle konustum baska sehirden geldik istanbulda msafiriz kimligimiz yanimizda yok gebelik testi yapabilirmisiniz dedim tabi isim soyisim ve telefon yeter dedi isimde baska bisey vereriz yarin gidip yaptiralim sizede haber veririm cok tesekkurler..
hayırlısı neyse o olsun da ben bu arada merak ettim erkek ne diyo bu duruma kıza destek mi ne olursa olsun kabulum diyo mu o da önemli eğer hamileyse ki inşallah değildir ama öyleyse bile aile bir şekilde razı edilir önemli olan biraz da oğlanın ne dediği bence