kan testi ve gebelik

Hamile olan kimi bulabilirim ki canım suan en mantiklisi poliklinik geliyor çünkü kimlik istemiyor buyukte gosteriyo zaten
bir önceki yazdıgım cevabı iyi yorumlayın poztf cıkarsa bu işten kolay yırtamazsınız ...
geblize her hamilenin kaydını girmek zorunda sistem.

kmlgi ilerde isteyeblrler .. bence idrar testi olan ecznlerde yapılanlardan 2 , 3 tane alın yapsın . eger o test pozitif cıkarsa . tc yi isterler ve gebliz sistemine girmek zorundalar! direk aile hekimi ögrenir anasını babasını arar.! demedi demeyin!!

Yok cnm bnm kimligi istemiyorlar aradim sordum sıkıntı olmuyor. Eczanede yapilana güveniyoruz

Yok cnm bnm kimligi istemiyorlar aradim sordum sıkıntı olmuyor. Eczanede yapilana güveniyoruz
canm benm pozitif cıkarsa kesin is te yecek ler diyorum sana sen ne diyorsun .. ? benm basımdan böyle bsey gecti poztf cıksaydı suan boku yemştm hala da o test yznden korkyrm .. onun yaptgıı kuruntu baska bişey degl .. stresten ne düşündgnü bilmiyor su anda.
neyse ben üzerime düşeni yaptım inş pozitif cıkmaz . pozitfi cıktıgında kmlk isteycekler smdi bişey demiyorlar . cnkü her polikinik her saglk kurumu hamile bayanı geblize kayıt etmek zorunda ..

Son düzenleme:
canm benm pozitif cıkarsa kesin is te yecek ler diyorum sana sen ne diyorsun .. ? benm basımdan böyle bsey gecti poztf cıksaydı suan boku yemştm hala da o test yznden korkyrm .. onun yaptgıı kuruntu baska bişey degl .. stresten ne düşündgnü bilmiyor su anda.
neyse ben üzerime düşeni yaptım inş pozitif cıkmaz . pozitfi cıktıgında kmlk isteycekler smdi bişey demiyorlar . cnkü her polikinik her saglk kurumu hamile bayanı geblize kayıt etmek zorunda ..

Aradim canim sordum baska şehirden geldik kimligim ynmda yok misafiriz hamilelk testi yapiormsnz dedm kimlik grekmio isim soyisim ve tlfn yetri dediler

peki o zman inanın sizi düşündm ben sonrdan o test yüzünden cok pşman oldum .. endişelrm bile hala devm edyr o yzden ..
inş hamile degldr ki bana hamile degl gibi de geliyor..
umarım nişanlısı tekmeyim basmaz da evlenir ..
ah kızlar .. ne salak oluyoruz bazen ..GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP demiş ..
bu hataları okuyan kızlar inş böyle hatalara bulaşmaz ..
hayırlısı olsun dualarım sizle..

hayırlısı neyse o olsun da ben bu arada merak ettim erkek ne diyo bu duruma kıza destek mi ne olursa olsun kabulum diyo mu o da önemli eğer hamileyse ki inşallah değildir ama öyleyse bile aile bir şekilde razı edilir önemli olan biraz da oğlanın ne dediği bence

Ne yani evlensin mi bu yaşta :(

17 yasında cnsel ilşkye gireblen biri gayet de evleneblr :) bunun neresi garp ztn nişanlıymış yani:) güldümm

Nişanlamışlar kızcagızı yoktan yere aklına sokmuşlar böyle şeyleri. Çok üzüldüm ben gülme. o yaşta sevgililerimz olurdu ama cinsel ilişkiye girmek çok uç bişeydi. ama nişanlı olsam ve nişanlım evlncez nasılsa dışarı boşalıcam bişey olmicak korkma diye beni gaza getirse yapardım. Empati kurmaya çalışıyorum.. Ailesinin hatasını kızcagız çekicek. Neyse yolu belli artık yapıcak bişey yok haklısın..

Aradim canim sordum baska şehirden geldik kimligim ynmda yok misafiriz hamilelk testi yapiormsnz dedm kimlik grekmio isim soyisim ve tlfn yetri dediler

Hiç sıkıntı etmeyin, polikinliklerde kesinlikle sıkıntı olmuyor, hele ki zaten kimlik vermeyecekseniz hamileyse bile sıkıntı olmaz.

Hem dediğimiz gibi, eğer test istendiği ilerde önüne çıkar diyorsanız endişelenmeyin boş yere para almak için abuk subuk testler istiyor polikinlikler. Zaten 18 tl miydi neydi yanlış anımsamıyrsam, ablam yaptırmıştı.

Üstüne de gitmeyin, zaten korkmuş anlamış hatasını. Gerginlikten kuşkudan hastada olamıyordur. Ben vizelerim finallerim oldugunda hep 1 hafta 10 gün geç olurdum. Söyleyin karnına sıcak su torbası koysun. Bende çok işe yarardı.

Hiç sıkıntı etmeyin, polikinliklerde kesinlikle sıkıntı olmuyor, hele ki zaten kimlik vermeyecekseniz hamileyse bile sıkıntı olmaz.

Hem dediğimiz gibi, eğer test istendiği ilerde önüne çıkar diyorsanız endişelenmeyin boş yere para almak için abuk subuk testler istiyor polikinlikler. Zaten 18 tl miydi neydi yanlış anımsamıyrsam, ablam yaptırmıştı.

Üstüne de gitmeyin, zaten korkmuş anlamış hatasını. Gerginlikten kuşkudan hastada olamıyordur. Ben vizelerim finallerim oldugunda hep 1 hafta 10 gün geç olurdum. Söyleyin karnına sıcak su torbası koysun. Bende çok işe yarardı.

Evet csnim fiyat 25 tl

ben kendi çalıştığım özel hastanede testimi yaptırdım yine de sağlık ocağından aradılar beni...

Back
X