kan testi

Adetimden cubuk test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 5.75 çıktı Bugün yine cubuk test yaptım tek çizgi Cikti tabi şu An Adetimden 4 gün geçiyo cuma günü tekrar kan vericem yükselme varsa güzel yoksa da onumuzdeki aylar artık

Arkadaslar aranizda adetten önce kan testi yaptırıp, daha sonra hamile oldugunu öğrenen var mi ? Yardimmm

Canım eğer kan testi sonucun 0.001 gibi degerler değilse dr lar bazen olasılık görüp birkaç gün sonra tekrarlayalım diyor... Tabi normal adetini görmezsen. Geç döllenme diye bir durum var bir çok insanın başına geliyor...

Canım hamilesin bence inşallah değerin yükselir idrara daha geç geçiyor hormonlar kan testi doğru olan

Ben hala adet görmedim ama değerim düşüktü kanda adetten önce yapmıştım acaba geç döllenme mi benimki de ?

0.1 cikti adete sekiz gun kala .. Bakalim adet olmazsam test yaparim tekrar insallah gec dollenmedir yaa

Ay inşallah ya doktor dedi hamile değilsin ama cuma günü tekrar yaptır testi cuma gününü beklicem inşallah siz de hamilesinizdir Y Yusmer siz de gebelik falan mı dusunuyomusunuz yada H HNez ?

Insallah canim dr bise dedimi? Insan heyecan stres yapiyor bekleyemiyor adeti ama beklemek lazim
Şu bi gerçek ne zaman bebek diye birliktelik geçirmez stres yapmazsak o zaman bebek geliyor...

Ay inşallah ya doktor dedi hamile değilsin ama cuma günü tekrar yaptır testi cuma gününü beklicem inşallah siz de hamilesinizdir Y Yusmer siz de gebelik falan mı dusunuyomusunuz yada H HNez ?
Ay insallah hamilesindir canim benim:) benim adetime 7 gun var kan testi yaptirdim negatif ciktii .. Bebek istiyoruz bizde iste ama nasip

Adetten önce 5.75 buyuk bir deger nasil hamile degilsiniz dedi? Belki adetten önce diye umutlandirmamak istemiştir... Ama tekrar test için çağırmış demekki olasılik görmüş

İnşallah tutunur bebeğiniz. Bilmiyorum ki anlamadım bende gerçi adetimden 1 hafta sonra birleşme olmuştu dediğiniz gibi de olabilir H HNez

Adetiniz geçmeden test yapmayın bence verdiğiniz paralara yazık olabilir yani bende olduğu gibi Y Yusmer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…