- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Evet kesinlikle öyle herseyin hayırlısı ama sanki karnımda bi şeyler oluyo gibi belirli yerlerine sancı gelip gidiyo ara aràYok kuzum ya alakasi yok olumlu dusun stres yapma... Allah çok büyük herseyin bizim icin dogru bir zamani var...
Sabah ac karnina al canim ihmal etme hem bebegin tutunmasina faydaliymis hemde beyin sinir hucre gelisimine bebek icin... Niye bu kdr gec verdiki bu ilaci dr? Normalde bebek dusundugunde 3 ay evvelden baslatiyorlar... Bence dr unu biraz arastir dusun?Evet bugün verdi doktor ama moralim biraz bozuk diyé onu bile kullanmadım hala
Evet kesinlikle öyle herseyin hayırlısı ama sanki karnımda bi şeyler oluyo gibi belirli yerlerine sancı gelip gidiyo ara arà
Evet bende öyle biliyorum ama gitmedim doktora oda şimdi verdi kullan dedi ama eğer ki cuma günü hamile çıkarsam hiç düşünmeden değiştirirm ama önce gidip beni neden bu kadar strese soktuğunun hesabını sorarım tabi :)Sabah ac karnina al canim ihmal etme hem bebegin tutunmasina faydaliymis hemde beyin sinir hucre gelisimine bebek icin... Niye bu kdr gec verdiki bu ilaci dr? Normalde bebek dusundugunde 3 ay evvelden baslatiyorlar... Bence dr unu biraz arastir dusun?
Beyaz beyaz akıntım oluyo diğer ağrılar da oluyo ama bi tek bel ağrım yok yani şu An inşallah tutunur bi şey soriyim mi ? Nasıl yapim o zaman ben assam mi kendimi ayakta mi dursam yada :) :)Adet olucakmis gibi karin agrin olabilir kasikta belde agri akinti... Insallah bebis tutunur sen agir kaldirma egilip kalkma bacaklarini acip comelme uzanma...
Ayyy benimki de öyle uçları da aciyoBenim goguslerim acayip şiş bir haftadir boyle.. Kasiniyor sol gogsum hatta
Kasiniyor mu kizz:) bende iki tane kist cikti sertlik vardi gogsumde bir haftadir doktora gittim bugun kist dedi ilac vermeediAyyy benimki de öyle uçları da aciyo
Dr larin bazilari boyle kesin sonucu bebegin kalp atimini gormeden hamilesin demez... Arkadasimin basina geldi ikizleri oldu dr hamilesini kac hafta sonra dedi...Evet bende öyle biliyorum ama gitmedim doktora oda şimdi verdi kullan dedi ama eğer ki cuma günü hamile çıkarsam hiç düşünmeden değiştirirm ama önce gidip beni neden bu kadar strese soktuğunun hesabını sorarım tabi :)
Bendede oyle oldu akintim. Ayakta cok durma topuklu giyme .Beyaz beyaz akıntım oluyo diğer ağrılar da oluyo ama bi tek bel ağrım yok yani şu An inşallah tutunur bi şey soriyim mi ? Nasıl yapim o zaman ben assam mi kendimi ayakta mi dursam yada :) :)
Hmmm o zaman ben böyle 1 2 hafta falan bekliyim çünkü dr dedi eğer adet olmasan gel sana adet sökücü vericemDr larin bazilari boyle kesin sonucu bebegin kalp atimini gormeden hamilesin demez... Arkadasimin basina geldi ikizleri oldu dr hamilesini kac hafta sonra dedi...
Hmmm çok teşekkür ederim uygulicam soylediklerinizi ayrıca beni tekrar umitlendirdiniz :)Bendede oyle oldu akintim. Ayakta cok durma topuklu giyme .
Canim sirt ustu yat bacaklarini biraz yukariya koy uzan. Kalca altina dogruda koyabilirsin yastigini. Yan yatarken karnin kasiliyorsa bacaklarini karnina cek... Ve yan yatista bebege daha cok kan gidiyormus. Ne tarafinda hissediyorsan agrini... Gerinmede..
Cuma kan tahlilini aile hekiminde yaptir canim. Sonuca gore dr una git. Aile hekimi tahlili isterken kod cikiyor onu iste hemen ekrani kapamadan aksam bak netten sonucuna... Banada yaz sonucunuHmmm o zaman ben böyle 1 2 hafta falan bekliyim çünkü dr dedi eğer adet olmasan gel sana adet sökücü vericem
Tabi ki teyzemde var kist yeni yani ilaç falan kullanıyo parça da aldılar şimdi bi şeyi yokBide ozele gittim yani .. Kiz goguslerim sis patlama noktasında agri var adam.bana ilac vermedi ne bilim kisti dagitmak için ilac verebilirdi
Kuzum umit hicbir zaman kaybedilmemeli Allah var... Daha cok gencsin bu konular icin sıkıntı stres yapma hamile kalmissin sonucta .. Daha hamileliligin h sini goremeyenler var... Sagliklisin allaha sukur...Hmmm çok teşekkür ederim uygulicam soylediklerinizi ayrıca beni tekrar umitlendirdiniz :)
Ama bana dedi senin gogsunde kitle yok bilmem ne ben hala hamile olabilir kiyim diyorum bu sis goguslerle mi gezecem ay ben ilac vermedi :)))Tabi ki teyzemde var kist yeni yani ilaç falan kullanıyo parça da aldılar şimdi bi şeyi yok
Ama sağlık ocağında 1 gün sonra veriyolar hastaneye mi gitsem direk 1 saat sonra veriyolar hemencik yada perşembe günü mu gitsem sağlık ocağına cuma günü de sonucu öğrenirim ay ne yapsam ki şimdi ? :)Cuma kan tahlilini aile hekiminde yaptir canim. Sonuca gore dr una git. Aile hekimi tahlili isterken kod cikiyor onu iste hemen ekrani kapamadan aksam bak netten sonucuna... Banada yaz sonucunuiyi haberler bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?