- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Doğru çok haklısınız ya gonlume şu serptiniz resmennKuzum umit hicbir zaman kaybedilmemeli Allah var... Daha cok gencsin bu konular icin sıkıntı stres yapma hamile kalmissin sonucta .. Daha hamileliligin h sini goremeyenler var... Sagliklisin allaha sukur...
bu degerden sonra adet mi oldun5.75 di adetten önceki değer
Valla değişik hamile hissediyo musun kendini ? :)Ama bana dedi senin gogsunde kitle yok bilmem ne ben hala hamile olabilir kiyim diyorum bu sis goguslerle mi gezecem ay ben ilac vermedi :)))
Yok olmadım işte sıkıntı orda 3 gün oldu hala adet görmedimbu degerden sonra adet mi oldun
hımm o zaman hamılelık olabılır kan ver yıneYok olmadım işte sıkıntı orda 3 gün oldu hala adet görmedim
Adetin gectimi senin?Yok olmadım işte sıkıntı orda 3 gün oldu hala adet görmedim
Yok hissetmiyorum negatifi gordum ya adete 1 hafta belki adetten sonra gecer goguslerim:)Valla değişik hamile hissediyo musun kendini ? :)
Yok hissetmiyorum negatifi gordum ya adete 1 hafta var belki adetten sonra gecer goguslerim:)
Evet geçtiAdetin gectimi senin?
Kac gun once kan verdin 5.75cikti canimEvet geçti
1 hafta daha sık o halde dişini :) :)Yok hissetmiyorum negatifi gordum ya adete 1 hafta belki adetten sonra gecer goguslerim:)
Ayin 19 unda kan verdim 21 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadımKac gun once kan verdin 5.75cikti canim
Kuzum yrn git sen aile hekimine yaptir kan tahlinini insallah guzel haberler bekliyorum senden cumada git yine aile hekimine yaptir bak 2 gunde ne kdr artis olmus... Sabah git erken aliyorlar kanlariAyin 19 unda kan verdim 21 inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım
Ayyy dimi öyle yapim ben ne olacak ki 2 gün erken 2 gün geç o zaman ben yarın sabah gdim hemencikKuzum yrn git sen aile hekimine yaptir kan tahlinini insallah guzel haberler bekliyorum senden cumada git yine aile hekimine yaptir bak 2 gunde ne kdr artis olmus... Sabah git erken aliyorlar kanlari
Ayyy dimi öyle yapim ben ne olacak ki 2 gün erken 2 gün geç o zaman ben yarın sabah gdim hemencik
Git kuzum hem cumada kan verirsin yukselik normalmi nasil onu takip edersinAyyy dimi öyle yapim ben ne olacak ki 2 gün erken 2 gün geç o zaman ben yarın sabah gdim hemencik
Evet çok mantıklı heycanlandimmm yineee :) :)Git kuzum hem cumada kan verirsin yukselik normalmi nasil onu takip edersin
Sağolun insallahhh :)İnşallah güzel haberler alırsın..
Evet çok mantıklı heycanlandimmm yineee :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?