Ben bir kez daha umutlanip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum korkuyorum açıkçası sabırla beklemeye çalışıcam inşallah dediğiniz gibi olurInşallah canimben sizden umutluyum dikkatli olun
İnşallah canım Allah büyük cuma günü çikar dimi sonucun yaz banada mrk ediyorum...Ben bir kez daha umutlanip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum korkuyorum açıkçası sabırla beklemeye çalışıcam inşallah dediğiniz gibi olur
Bendede oldu 2 tane düşük planlı değildi ama sonuçta düştüler. Daha çok gençsin ne kdrlik evlisin canim acele etme stres yapma o zaman bebek oluyor... Ama bence hamilesinEvet çıkar ama nasıl cuma günü olacak onu bilmiyorum2 tane düşükten sonra korkuyorum işte
Ay ağzından bal akıyo vallahi inşallahBendede oldu 2 tane düşük planlı değildi ama sonuçta düştüler. Daha çok gençsin ne kdrlik evlisin canim acele etme stres yapma o zaman bebek oluyor... Ama bence hamilesin
tesaduftur.Ama burda okudum bazıları 9 saat snra cikti sonra 10 haftalk hamilym falan yazanlar var benimkinn icinden kullanm klvzu cikmadi ama 10dkkdan sonrasi dikkate alinmamali dmi
Ay ağzından bal akıyo vallahi inşallah8 aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın ?
Benim durumuma gore olasılık yok dimitesaduftur.
6 yıl boyunca hiç mi dusunmediniz eşiniz falan da mı istemedi bizde o kadar psikolojik baskı var ki olsun istiyoruz tabi bebekte seviyoruz gerçekten ama yani psikolojik baskı daha ağır basıyo fakat Size çok şaşırdım
Geçmiş olsn neden düşük oldu ki peki ?Düşünmedik desem yalan olur kazara hamile kaldığımda sevindik ama düşükten sonra dr 6 ay korunun dedi sonrasındada düşünmedik...Canım kilom var. Korktum bide.. Simdi bizdede baski cok yasimda artik geldi geciyor
Canim birini gec fark ettim agir fln kaldirdim sonra 2li koltuğumun bazasini açtım gitti... 5.5 aylıkmis. Agrim fln cok olmadı.Geçmiş olsn neden düşük oldu ki peki ?
Tesekkur ederim canim amin insallah allah isteyen herkese nasip etsin saglikli evlatlar....Ayyy gerçekten çok geçmiş olsun inşallah şimdi bi şey olmaz rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eder inşallah.
Benimde ilk düşügüm yorgan kaldırırken oldu
2. Si de stresten gitti. Şu An hamile miyim bilmiyorum doktor ultrasonda n baktı ilk dedi kalınlaşma var sonucu duyunca hamile değilsin dedi ama cuma günü tekrar kan istedi bilemiyorum elimde olsa beynimi durdurucam o kadar allak bullak yani beynim
Yok özel hastane hatta adetime 2 gün kala böyle demişti doktor ayrıca ben böle gördüm doktor dedi yeri belli kalınlaşma olmuş falan benimde şimdi aklıma çok saçma sapan bi şey geliyo acaba adet olacam ondan mı kan mi o falan diyorum iyice kafam başka yerlere gitmeye başladı yaniiTesekkur ederim canim amin insallah allah isteyen herkese nasip etsin saglikli evlatlar....
Canim benim bildigim kalinlasma varsa gebelik ihtimali vardir.. Rahim duvari kalinlasir bebek iyi tutunsun diye.. Nerde dr a gidiyorsun canim devlet hast. Mi?
Canim benim cok gecmis olsun dikkat et.. Bak stresden gebede kalinamiyor. Birak sen herseyi akisina esinle mutlu mutlu birlikte ol ne o nede sen stres yapma... Bu kdr kisa zamanda kac kere hamile kalmissin dusuklere ragmen...Ayyy gerçekten çok geçmiş olsun inşallah şimdi bi şey olmaz rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eder inşallah.
Benimde ilk düşügüm yorgan kaldırırken oldu
2. Si de stresten gitti. Şu An hamile miyim bilmiyorum doktor ultrasonda n baktı ilk dedi kalınlaşma var sonucu duyunca hamile değilsin dedi ama cuma günü tekrar kan istedi bilemiyorum elimde olsa beynimi durdurucam o kadar allak bullak yani beynim
Evet bugün verdi doktor ama moralim biraz bozuk diyé onu bile kullanmadım halaCanim benim cok gecmis olsun dikkat et.. Bak stresden gebede kalinamiyor. Birak sen herseyi akisina esinle mutlu mutlu birlikte ol ne o nede sen stres yapma... Bu kdr kisa zamanda kac kere hamile kalmissin dusuklere ragmen...
Dikkat et diyorum halada diyorum folikasit aliyormusun?
Yok kuzum ya alakasi yok olumlu dusun stres yapma... Allah çok büyük herseyin bizim icin dogru bir zamani var...Yok özel hastane hatta adetime 2 gün kala böyle demişti doktor ayrıca ben böle gördüm doktor dedi yeri belli kalınlaşma olmuş falan benimde şimdi aklıma çok saçma sapan bi şey geliyo acaba adet olacam ondan mı kan mi o falan diyorum iyice kafam başka yerlere gitmeye başladı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?