cnm acab akullanmamalı mıydın biliyosun aynı gecikmede doktorum bi hafta sonra testi tekrarlıcaz demişti hani 7 gunden önce kan testide sonuç vermiyo yinede sen bilirsin doktoruna guveniyosan devam et ama 40 50 gun sonunda yumurtlayan var
canım bak şöle hesaplıom ben kasım 28 adet günüm ya ogün adeti göremeyince ben var bişiler dedim ve hiç birlikte olmadım kocamla e o zamandan bu zamana 15 gün geçti en iyi ihtimal bebek olsa 15 17 günlük falan olurdu yani bi şüphem kalmadı canım bu yüzden kullanmaya karr verdim ya bebek yok dedi hocaya baktım kaldım bişi sormadım sölemedim bu ilacı şu şekilde kullan dedi tamm dedim çıktım bu yani sağol canım benim ilgine
çok üzgünüm bende hayal kırıklığına uğradım sizde benim yanımdaa aynı şekilde kkan testim kocaman bi nagatif 0.02 sonuç kistten olabileceğini söledi hoca 10 günlük adet getirici ilaç verdi bugun başladım ilaca hüsran oldu benm için napalım var bundada bi hayır eğer ilaç bitiminden 5 gün sonraya kadar adet olmazsam bu sefer doğum kontrol hapı vereceğini söledi hoca canım çok sıkıldı kızlar kendimi hamileliğe çok alıştırmadım sanıyodum ama alıştırmışım belli çok üzüldüm
zanil cok uzgunum, seni umutlandirmis oldum hamile olabilirsin dedim(( keske daha once git dedigimizde sana gitseydin doktora zaman gectikce kendini hamilelige alistirdin
canım benim olsun napalım hayırlısı buysa budur ama nasıl adet olacam ben şimdi o hapı içmek istemiom soğan kürü yapaim mi leylam başka bir yol biliomusun duphaston ilacın adı canım
cnm doktorun bebek için engel teşkil edeceğinden bahsettimi
ilacı 10 günde kutuyu bitirecem 20 tane var içinde sabah akşam içecem eğer hapın başlarında falan ne zaman adetimi görrsem hapı kes kullanma dedi 10 günde bitecek ya hap eğerki hap bittikten sonra adet olmazsam eğer 5 gün bekleyip yanıma gel o zaman d.kontrol yazalım dedi kızlar korkuyorum bu beniim işlk gecikemem bundan sonra işşim daha da zor olacak gibi az çok yumurtlamamı takip ediyodum vs. oda bozulacak işim iiice zorlaştı sanki
zanil adet sôktûrûcu ilac , adet duzenleyici , hemde rahmi güçlendirir polikist over olan bayanlarin dusuk yapma tehlikesi daha yuksekmis bu hapta engelliyormus ama sen hamile olmadigin icin sadece adet gormen icin yani korkma
bilmiyorum zanil fazla yorum yapmak istemiyorum seni umitlendirdim hamilesin diye ah keske deseydin ki bana bende daha once kist vardi diye((
canım benm ya inan çok rahatlatıosunuz içimi Allah hepinizden razı olsun inşallah ya şiştim kaldım sanki karnım göğüslerim acıyo bunalıyom kıyafetlerin içinde adetimi olursam geçer herhalde
cnm yakın cevremde cok var kist ile hamile kalan adetini gör gun asırı adet gunune kadar ilişkiye devam
yaren2007 yani sen zanil e durmak yok yola devam mi diyorsun :)))
evet canım durmak yok yola devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?