Kan testim negatif:(

canım bak şöle hesaplıom ben kasım 28 adet günüm ya ogün adeti göremeyince ben var bişiler dedim ve hiç birlikte olmadım kocamla e o zamandan bu zamana 15 gün geçti en iyi ihtimal bebek olsa 15 17 günlük falan olurdu yani bi şüphem kalmadı canım bu yüzden kullanmaya karr verdim ya bebek yok dedi hocaya baktım kaldım bişi sormadım sölemedim bu ilacı şu şekilde kullan dedi tamm dedim çıktım bu yani sağol canım benim ilgine

he ilişki yoksa bebiş te yok o zaman eminsin cnm ozaman tedavine başla doktorun aksini sölemediyse kist engel değil siz sağ oldunuz muddetce bebek olma ihtimalı her ay var cnm

şu soğan ürünü yapsammı kızlar sizce bide yapan varmı aranızda sonuç alan

meraba kızlar kaç gündür girmiyodum kk ya evet sonuç negetif çıktı.Bu sefer çok üzüldüm ağladım çünkü kesin hamileyim diyordum. Allah ım hepimize versin hayırlısıyla ins.

kızlar bu soğan suyu kistleri gideriyormus. daha sonrada incir kürü var bunları deneyin. birdeçörekotu bal karışımını yiyin herzaman her derde deva. ibrahim saraçoğlundan bunları okuyun.allahın izni ile olurr inşallah. birde birlikte olmadan euzu besmele çekin muhakkak hayırlı evlat isteyin allahtan.

zanil cok uzgunum, seni umutlandirmis oldum hamile olabilirsin dedim (( keske daha once git dedigimizde sana gitseydin doktora zaman gectikce kendini hamilelige alistirdin

zanil cok uzgunum, seni umutlandirmis oldum hamile olabilirsin dedim (( keske daha once git dedigimizde sana gitseydin doktora zaman gectikce kendini hamilelige alistirdin

canım benim olsun napalım hayırlısı buysa budur ama nasıl adet olacam ben şimdi o hapı içmek istemiom soğan kürü yapaim mi leylam başka bir yol biliomusun duphaston ilacın adı canım

canım benim olsun napalım hayırlısı buysa budur ama nasıl adet olacam ben şimdi o hapı içmek istemiom soğan kürü yapaim mi leylam başka bir yol biliomusun duphaston ilacın adı canım

cnm doktorun bebek için engel teşkil edeceğinden bahsettimi

duphaston adet duzenleyici adet sancilari vs vs icin kullanan bir ilac gebelikte kullanilir mi bilmiyorum prospektuste yazmiyor ..... ne kadar kullanmam gerekiyor bu ilaci
kist olmus 3 cm 10 gunu gecgindir adet gormuyorsun sogan kuru 2 gunde etki yapmaz kurlerin faydasi haftalar sonra belli olur sen bekledikcede kist buyur

ilacı 10 günde kutuyu bitirecem 20 tane var içinde sabah akşam içecem eğer hapın başlarında falan ne zaman adetimi görrsem hapı kes kullanma dedi 10 günde bitecek ya hap eğerki hap bittikten sonra adet olmazsam eğer 5 gün bekleyip yanıma gel o zaman d.kontrol yazalım dedi kızlar korkuyorum bu beniim işlk gecikemem bundan sonra işşim daha da zor olacak gibi az çok yumurtlamamı takip ediyodum vs. oda bozulacak işim iiice zorlaştı sanki

zanil adet sôktûrûcu ilac , adet duzenleyici , hemde rahmi güçlendirir polikist over olan bayanlarin dusuk yapma tehlikesi daha yuksekmis bu hapta engelliyormus ama sen hamile olmadigin icin sadece adet gormen icin yani korkma

zanil adet sôktûrûcu ilac , adet duzenleyici , hemde rahmi güçlendirir polikist over olan bayanlarin dusuk yapma tehlikesi daha yuksekmis bu hapta engelliyormus ama sen hamile olmadigin icin sadece adet gormen icin yani korkma

canım benm ya inan çok rahatlatıosunuz içimi Allah hepinizden razı olsun inşallah ya şiştim kaldım sanki karnım göğüslerim acıyo bunalıyom kıyafetlerin içinde adetimi olursam geçer herhalde

bilmiyorum zanil fazla yorum yapmak istemiyorum seni umitlendirdim hamilesin diye ah keske deseydin ki bana bende daha once kist vardi diye ((

bilmiyorum zanil fazla yorum yapmak istemiyorum seni umitlendirdim hamilesin diye ah keske deseydin ki bana bende daha once kist vardi diye ((

yok hayatım olurmu öle şey seni yanımda hissediyomm ben okadar itinayla ilgileniosun ki benimle olsun benim yaşım 24 daha neler neler geçircez herhalde allahım bizede nasip eder annne baba olmayı uzakta ablam var konuştuğum eşim var birde siz varsınız başka inan şu dicek halimden anlıcak kimse yok eksik olmayın yorumlarını benden eksik etme canım üzüldüm geçti şimdi iyiyim adetime odaklandım şimdi:)

canım benm ya inan çok rahatlatıosunuz içimi Allah hepinizden razı olsun inşallah ya şiştim kaldım sanki karnım göğüslerim acıyo bunalıyom kıyafetlerin içinde adetimi olursam geçer herhalde

cnm yakın cevremde cok var kist ile hamile kalan adetini gör gun asırı adet gunune kadar ilişkiye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…