Kan testim negatif:(

slm kızlar bende sizin gibi evlat hasretiyle yananlardanim 3aralıkta ovitrelle vuruldum cuma günü test yapcam heyecandan kalbim durmak üzere...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canım benim amaaan dikkat et kendine yediğine içtiğine falan inş. en güzel haberlerini yazarsın buraya:)

16sinda kanaman nasıldı birde canını sıkan bişi oldumu bu ayda benim yıllar öncesinden canım çok sıkılmıştı 2 3 ay erken erken adet gördüm

canım benim amaaan dikkat et kendine yediğine içtiğine falan inş. en güzel haberlerini yazarsın buraya:)

Ediyorum cnm ediyorumda nebileyim pek ümidim yok gibi yine hamilelik psikolojisine girer tüm halleri yaşarim testide yapar tek çizgiyi görünce gelir benim kırmızılar gerildim iyice hatta evde var şuan test yapayım bi diyom ama bilmiyom

zanil arkadaşım o kanamam normal adet gibi değildi 6 gün sürdü fakat çok az az olmuştum gün içinde bir kere akıntı oluyordu..adet gibi değildi..

Kızlar Başından Beri Okudum Yazdıklarınızı İnşallah Kısa Zamanda Kavuşursunuz Meleklerinize Sizlere Bi Öneride Bulunacağım Ellerinizi Karnınıza Koyarak Bol Bol Selavat Çekin

şimdi yapma sabah yap kalkınca canım belli olmuyo bu işler biliosun...

Kızlar Başından Beri Okudum Yazdıklarınızı İnşallah Kısa Zamanda Kavuşursunuz Meleklerinize Sizlere Bi Öneride Bulunacağım Ellerinizi Karnınıza Koyarak Bol Bol Selavat Çekin

tamam canım bu şüpesiz güzel bişidir ama özel bi anlamı varmı canım

hadi baklım kızlar bu topiği gec döllenenlere cevirelim başı ben cektim vardır inşalla aarttıran

tamam canım bu şüpesiz güzel bişidir ama özel bi anlamı varmı canım

Valla Bana Sende Poliklistik Over Var Demişti Doktor Yani Birsürü Kist Hatta İlaç Bile Vermişti Kullanmam İçin Ama 2 Hafta Sonra Hamile Kalmıştım Ben Her Namazdan Sonra Ellerimle Karnımı Ovalayarak Selavat Çekmiştim Ve Bol Dua Etmiştim.Kesinlikle Mucize Oldu Bebeğim

ay en süper bişi bu bendede kist var patlıyo büyüyo bişiler oluyo ama adetim hep düzenlidir bu ay hariç dediğini yapcam anım çok sağol eksik olma

ay en süper bişi bu bendede kist var patlıyo büyüyo bişiler oluyo ama adetim hep düzenlidir bu ay hariç dediğini yapcam anım çok sağol eksik olma

Yalnız Zanilcim sana tavsiyem kendini çok kaptırma bir an önce testini yap ne kadar ertelersen umutların o kadar çoğalır ve piskolojik olarak olmayan bebeğe bağlanırsın yani gebeliğin bütün belirtilerini hissedersin sonra test negatif çıkınca çok üzülürsün

eğer bebiş yoksa soğan suyu kürünü uygula (google'a yaz çıkar)birde ilave olarak eşine muz+süt+kuru üzüm+incir karışımı yap hepsini karıştır blendırdan geçir 1 lt lik süt şişesine boşalt her akşam yatmadan içir. son olarak adet bitiminin 13. gününden itibaren bir gün arayla ilişkiye gir çünkü hergün girilen ilişki sperm kalitesini düşürür ve tabiki ilişki bitimiden ayaklarını havaya kaldırarak en az 10 dakika bekle inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

tamm canım bi doktora gideyim de sonuca göre ayarlıcaz bişiler cAnım çok sağol kürlere de başlarım bu muz süt üzüm incir de güzel kocam sanıyorum ki sevecektir ama ne bilim çok kendimi yatırmadım o psikolojiye öle sanıyorm yani....

Kendini Kaptırmadıysan Sorun Yok Aslında Fakat Dediğim Gibi Beklemenin Bir Mantığı Yok Bebiş Ya Vardır Yada Yoktur. Ne Kadar Erken Öğrenirsen O Kadar Çabuk Harekete Geçersin Canım En Azından Tedavisine Başlarsın. Bu Arda Ben Gebe Olduğumu Adetime 4 Gün Varken Öğrendim Hem Kan Testinden Hemde Gebelik Testinden Yani Adetin 1 Hafta Geçmesi Sonucu Kesin Olarak Öğrenmen İçin Yeterli :) Neyse Dediğim Gibi Rabbim Tüm İsteyenlere Bu Duyguyu Yaşatsın İnşallah Kendine İyi Bak İyi Geceler Canım

doğru ya vardır yada yoktur işte yaren die arkadaşta yazmış ya 13. gün idrarda çıkmamıştı onunda kanda öğrendi işte herşey olabiliyo güzel Allahım banada nasip etmişse eninde sonunda görecez bunu biz hayırlısıyla inş. canım

kızlar az önce doktordan geldim sağ yumurtalığımda 3 cm lik bi kistin olduğunu söledi ve bu kist adet olmaya engel olabilir dedi ama biz işi garantiye alalım dedi kan testi istedi ve bugune yetişmez sonucu yarın alabilirsin dedi peki dedim gebelik olabilir mi dedim belli olmaz neden olmasınki dedii öle işte bakalım yarınki sonucum ne çıkacak yarınki sonucuna göre ilaç yazıcam dedi kızlar yok sanırım olsaydı görürdü herhalde ufff sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…