zanil ben sana daha onceki yorumumda bi saglik sorunun var mi diye sormustum niye hayir dedin canim sen gec bile kalmissin doktora gitmek icin yazacagi ilac eger gebe degilsen adet sôktûrûcû yada kisti yok etmek icin baska bir ilac en az 12 haftalik gebe olmalisin doktorun bisey gormesi icin ilk ultrason o zamanlar yapilir ve 6 haftaliktan sonra kalp atislarini dinletebilir doktor
Kızlar bende konunun başından beri okudum.
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Beklemek çok fena zaman hızlı aksınn
amin canım inşallah nasip bakalım yarın ne diyecek doktor hiç içimden gelmiyo hamilemişim gibi gelmio
Canım gönlünü ferah tut hem bu ay olmazsa olmasın diğer ay var..
bunu böyle düşün babası ve sen sağ olduktan sonra bebek zamanı geldiğinde olur ..
karaları bağlama hemen, ama piskolojinide hep positif sonuca hazırlama biraz negatifte düşün..
allah herzaman hayırlısını zamanında verir biliyorsun :)
canım canım sağolun vallahi iyiki varsınız kafam bugun çok bozuldu kisti duyunca daha öncede olduydu ama hiçbi şekilde adetime yansımamıştı ve adet görürken çıktı kis patlamış çıktı peçeteye gelmişti bakalım hayırrlısı
bunların nedeni birazda bizim herşeyi çok ince düşünmemiz piskolojimizin dengesini bozmamız..
keşke biraz bişeyleri oluruna bırakabilsek .. ama nerdeeee
esas olan bişi bilmemek aslında çok şey bilioz bu konu hakkına kafamız iiiice karışıo olmdık yerde acaba dioz hep
cnm benim merhaba gecmişi okudum inşalla yarın guzel hbrler alırsın benim eltim ve çok yakın arkadaşım kist varken hamile kaldılar ve doğururuken gitti kistler hiç kafana takma ay bbemn kan test ini 1 saatte aldım neden uzdı bukadar
gülüm benim gittiğim doktor ameliyata girmiş çıkasıya 4 buçuk oldu saat e 5 te çıkıolr ya o yüzden yarına kaldı canım valla bilemiom canım idrardanda bakabiliriz dedi hocca aklıma sen geldin dedim kandan bakalım:=)
iyi yapmışın hayatım hadi baklım artk hayırlı sonuclar olur inşalla
zanil doktora gittin mi sonuc nedir canim ??? catladim meraktan
çok üzgünüm bende hayal kırıklığına uğradım sizde benim yanımdaa aynı şekilde kkan testim kocaman bi nagatif 0.02 sonuç kistten olabileceğini söledi hoca 10 günlük adet getirici ilaç verdi bugun başladım ilaca hüsran oldu benm için napalım var bundada bi hayır eğer ilaç bitiminden 5 gün sonraya kadar adet olmazsam bu sefer doğum kontrol hapı vereceğini söledi hoca canım çok sıkıldı kızlar kendimi hamileliğe çok alıştırmadım sanıyodum ama alıştırmışım belli çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?