kan testim pozitif cikti :)

kaymaklım tebrikler çok sevindim..... beni hatırladınmı bilemiyorum sanki seninle konuşmuştuk gibi ben pes etmiştim 5 ci denememde. ..darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza allah tamamına erdirsin :lepi:

kaymaklım tebrik ederim canım :teytey::teytey:

inşallah değerin yükselir, Allahım tamamına erdirsin inşallah

Rabbim dileyen herkezi muradına kavuştursun inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

Diğer topikte demiştik hamilesin diye demi,yanılmamışız

hayırlı olsun gülüm
çok sevindim senin adına
hele ki böyle hasretle bekleyen arkadaşların gebelik haberini alınca içim içime sığmıyor
Rabbim korusun seni de meleğini de inşallah değerlerin katlanır gülüm
Rabbim sana zahmetsiz sıkıntısız hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder
darısı dileyen isteyen diğer kardeşlerimin başına inşallah
en kısa zamanda onların da haberlerini almayı nasip etsin Mevlam

allah sağlıcaklada kucağüına almanı nasip etsin
inşallah değerlerin ikiye dörde katlanırda gider

ooooooooooooooooooo cok guzel yaaaaaaaaaaaaa
harıka haberı verdın ..........ınş saglıkla al kucana canım.............darısı bensu su gokce eylul ve tum ısteyenletre ınş.........

Tebrıkler Kaymaklım ınsallah allahım tamamını erdırır ve sağlıklı bır bebeğin olurr bebeğimiz olurr :)))

Allahım ısteyen herkese nasıp etsınn

Tebrik ederim Insallah degerin günden güne katlanir,ve bebisini saglikla kucagna alirsin...

Bende hamıleyımmmm:)))) 108.8 Çıktı degerım dr ıyı bır deger dedı 11. GÜn degerım dayanamadım dÜn yaptırdımm:))))

Bende hamİleyİmmmm:)))) 108.8 Çıktı degerİm dr İyİ bİr deger dedİ 11. GÜn degerİm dayanamadım dÜn yaptırdımm:))))

tebrikler canım benimde moralim bozuldu bugün 9. günü idrar testi yaptırdım negatif galiba hamile deilim 2 gün var kan testime çok canım sıkıldı. 9. günü idrarı negatif olupta kanda pozitif olan varmı acaba

cnm uzulme neolur hersey olucagina variyor ins rabbim sanada nasip etmistir inan nasip kismet bu isler biliyosun bu benim 3.denemem ilk defa bukadar rahattim hic onemsemedim rahat davrandim belkide bu yuzden tuttu gecen sene tam bu haftanin icinde negatifi almistim rabbim birsene sonra bana ayni haftada pozitifi gormemi nasip etti o bebegin gelecegi varsa yiyecek ekmegi varsa gelecek allahin izniyle rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahhhh dualarimiz tum bebek hasretiyle yananlar icin :Saruboceq:

Bende hamİleyİmmmm:)))) 108.8 Çıktı degerİm dr İyİ bİr deger dedİ 11. GÜn degerİm dayanamadım dÜn yaptırdımm:))))

allahim kucagina almayida nasip etsin ins bugun benim 13. gunum test yaptim 170 cikti ins hepimiz icin hayirli eyler rabbim bebeklerimizi aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…