Kan testim yardımcı olur musunuz ?

Asr123

Ömrüm gurbet..
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
179
128
18
Merhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim. Yaklaşık bir hafta önce kan verdim ve Anti rubella IgG ve anti cmw ıgg pozitif çıktı bu ne demek yarın 3 te randevum ama internette felaket şeyler yazıyor çok korktum cidden bu ne demek değeri böyle olanlar nasıl bir yol izledi lütfen yardım eder misiniz. İnşallah yüreğime su serpersiniz.

Canım korkma bunlara karsı antikorların var demek oluyo rubella küçükken kızamık gecirdigin icin pozitif..

Canım korkma bunlara karsı antikorların var demek oluyo rubella küçükken kızamık gecirdigin icin pozitif..
Sonuçların orda referans değerleri oluyor ya orda negatif olması gerekiyor diyor bebeğe antikorumun olması zarar verir mi

Bak canım bu benm cok onceden cıkan sonucum dr bunda bişey yok demişti normal demişti..mailimden buldum senin için

Eklentiler

• D5549891-1265-4FE8-8CA0-E3033F76667A.webp
    D5549891-1265-4FE8-8CA0-E3033F76667A.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 140
Bu test senin daha once kızamık geçirdign anlamına geliyo demişti bana.

CMV IgM testinin pozitif olması hastalığa yakalanıldığını ve aktif olarak geçirildiğini göstermektedir. CMV IgG antikorunun pozitif çıkması ise enfeksiyonun daha önceden geçirildiğini gösterir, korkulacak birşey değildir ve gebeliğinizi olumsuz olarak etkilememektedir. Simdi okudum bunu. Korkulacak bir durum yok sanirim

CMV IgM testinin pozitif olması hastalığa yakalanıldığını ve aktif olarak geçirildiğini göstermektedir. CMV IgG antikorunun pozitif çıkması ise enfeksiyonun daha önceden geçirildiğini gösterir, korkulacak birşey değildir ve gebeliğinizi olumsuz olarak etkilememektedir. Simdi okudum bunu. Korkulacak bir durum yok sanirim
Ay inşallah yarın olmaz şimdi bana allah razı olsun teşekkür ederim

Allah razı olsun benim testime de bakar mısın
Canm mantık yürüterek söyleyeblırımki ıgg olanlar pozitif ıkisindede buda dedııgm gibi daha once gecirmiş olmala alakalı şimdi bi sorun yok bence rahat ol yrın doktorunda söyler zaten sters yapma artık

allah razı olsun çok teşekkür ederim yüreğim ferahladı keşke gitmeden bakmasaydım sonuca baya zaman sonra geldi mucizem biraz panik bir insan oldum herhalde 😞

allah razı olsun çok teşekkür ederim yüreğim ferahladı keşke gitmeden bakmasaydım sonuca baya zaman sonra geldi mucizem biraz panik bir insan oldum herhalde 😞
Rica ederim ne demek telaşını farkettim rahatlaman için yazdım..allah bağışlasın bebeğini sağlıgıyla gelsin inşallah..

Merhaba doktora girtiniz mi be söyledi acaba bn e yeni aldım sonucumu çok üzgünüm
Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun kolay değil derdi veren rabbim dermanında beraber vermiştir inşallah bende bir sıkıntı çıkmadı doktor bağışıklığımın olduğunu söyledi sadece size ne dediler

Back
X