Mrb arkadaşlar ben de kan uyuşmazlığı var doktorum bunu not aldı ancak ikili test için devlete gittiğimde doktor kan uyuşmazlığı testinin yapılmamış olmasına çok kızdı yani bu testin ne sıklıkla tekrarlanması lazım sizler neler yaşadınız bu konuda yapılacak iğne test vs nelerdir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende eşimde de kan uyuşmazlığı var. Dr. hamilelik esnasında iğne yapılıyor dedi bize ama tabi yinede araştırmak lazım. Bilgim yetersiz bu konularda maalesef :26:
Mrb arkadaşlar ben de kan uyuşmazlığı var doktorum bunu not aldı ancak ikili test için devlete gittiğimde doktor kan uyuşmazlığı testinin yapılmamış olmasına çok kızdı yani bu testin ne sıklıkla tekrarlanması lazım sizler neler yaşadınız bu konuda yapılacak iğne test vs nelerdir
Canim bizdede var uyusmazlik sureklki doktora hatirlattim doktora nolur nolmaz diye,ama pzt kontrolum vardi bu sefer ben söylemeden doktorum soyledi 18'inde test yapilcak uyusmazlik icin senin ikili test zamani dedin ama benim doktorum üstüne basa basa 16.haftada yapiliyo dedi.suan kac haftaliksin canim.
Bizim şuan 15 haftalık ben de 16 haftayı doldurunca gidicem doktora bakalım ne diyecek 28 haftalıkların de iğnesi varmış heralde ben de gidince öğrenicem hepsini
Sizin kaç haftalık bebek?devletteki doktora pek soramadım çok agrasifti sanırım bu teste anne kanının bebeğe geçip geçmediği araştırılıyor biliyodunuzdur bebek pozitifse annenin vücudu bebeği yabancı bi cisim gibi algılıyo ve antikor üretmeye başlıyor bu da bebeği zehirliyor ben de tedirgin oldum şimdi çünkü bu sebepten bebeğini kaybedenler var
Etkileyeceğini sanmıyorum bizde de var ilk denemede oldu :)arkadaşlar merhaba ,
öncelikle hepinizin bebeğini tebrik ederim Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var ama biz bu ay ilk denedik. Kan uyuşmazlığı gebe kalmanızı nagatif yönde etkiledi mi ? yani bebeğin kan uyuşmazlığı yüzünden tutunamadığını hiç düşündünüz mü ?
Etkileyeceğini sanmıyorum bizde de var ilk denemede oldu :)
Bende 28. Haftadayım test falan yapılmadı eşimle benim kan grubumuza bakıldı uyuşmazlık var dedi şimdi iğne yapılacak. Senşn baksettiğin testler hangileri ??bizimde kan uyuşmazlığı sorunumuz var iki kere uyuşmazlık testi yapıldı ikisindede sonuç negatif çıktı zaten bu istenilen bir durummuş şimdi benim anlamadığım her halükarda 28.haftada bu iğne yapılacak o testlerdeki amaç ne tamam 1.yapıldı 2.ye ne gerek 28.haftaya kadar bir defa daha yaptırmam mı gerekiyo bu testi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?