Testin adi İNDİREKT COOMBS testi.ilkinde gecen ay 18inde kan verdim ikinci testimide gecen hafta 1 ay arayla.ilkinde 18 haftali-2.testte ise 21.haftalikken kan verdim sanirim daha yapmayacaklar 28.haftamizdsa igne vurulcam.Bende 28. Haftadayım test falan yapılmadı eşimle benim kan grubumuza bakıldı uyuşmazlık var dedi şimdi iğne yapılacak. Senşn baksettiğin testler hangileri ??
Bildigim kadariyla devlet hastanelerinde yatis islemi yaparak bedavaya vuruyolar,bende 11 haftalığım gece hafif bir kanama oldu bugün doktora gittim kan uyuşmazlığı testi daha önce yaptırmıştım sonuç negatif olmasına rağmen hafif kanama olunca doktor iğneyi vuralım dedi her ihtimale karşı bende bugün vurdurdum.20 gün içinde tekrarlanırsa yine vuruluyormuş.ciddi bir durum bu takibinin iyi yapılması lazım.Bu arada iğnede 205 tl pahalı birşey umarım sürekli vurulmak zorunda kalmayız.
Bildigim kadariyla devlet hastanelerinde yatis islemi yaparak bedavaya vuruyolar,
Bugün o testi bende yaptırdım sonuç negatif çıktı ama yinede iğne oldum dr öle söyledi.acaba yab etkisi bebeğe bir zararı varmıdır bu iğnenin ?Bizimde kan uyuşmazlığımız var,ilk hamileliğimde testte yapılmadı sadece doğumdan sonra iğne yapmışlardı.Doktor bendende ındırekt coombs adlı testi istedi geçen hafta daha yaptıramadım,sonuç negatif çıksada bu iğne hamilelik sürecinde yapılıcakmı peki bilgisi olan varmı?
Bende hiç bilemiyorumkiBugün o testi bende yaptırdım sonuç negatif çıktı ama yinede iğne oldum dr öle söyledi.acaba yab etkisi bebeğe bir zararı varmıdır bu iğnenin ?
Hastanemde normal muayene ücreti ödedim fakat iğneyi benim almamı söylediler reçete yazdı dr, normalde 210 tl küsür eczanede ama emekli sandğna bağlı oldğm içn 30tl ödedik. Sora hastaneye gittik tekrar.özel bir iğneymiş o yüzden hemşire deil dr yaptı iğneyi herkes yapamaz bunu dedi inşallah bebişe iyi gelir.Bende hiç bilemiyorumkiama zararı olucağını sanmam bebeği korumak için çünkü,peki ücretlimi yaptırdın canım
anladım canım saol,devlet hastanesine yatış işlemi yaptırıp ücretsiz yapılıyor demiş burda bi arkadaş ama ilkinde bizde 180 tl gibi bişey ödemiştik inşaallah bi daha gerek kalmaz bebişler iyi olsunda,kanaman oldumu hiç pekiHastanemde normal muayene ücreti ödedim fakat iğneyi benim almamı söylediler reçete yazdı dr, normalde 210 tl küsür eczanede ama emekli sandğna bağlı oldğm içn 30tl ödedik. Sora hastaneye gittik tekrar.özel bir iğneymiş o yüzden hemşire deil dr yaptı iğneyi herkes yapamaz bunu dedi inşallah bebişe iyi gelir.
Şükür hiç kanamam olmadı canım ya. Sigortalıysan devlet bi kısmını karşılıyor ben özel hastaneye gittiğim halde extra bişi ödemedim. Bu arada dr birde doğumdan sora bu iğneden vurulacağımı söledi.inaşallah senn bebişte sağ salim doğar tatlım sağlık çok önemliymiş ya hamileyken daha iyi anlıyo insan..anladım canım saol,devlet hastanesine yatış işlemi yaptırıp ücretsiz yapılıyor demiş burda bi arkadaş ama ilkinde bizde 180 tl gibi bişey ödemiştik inşaallah bi daha gerek kalmaz bebişler iyi olsunda,kanaman oldumu hiç peki
amin canım senin bebişin sağlıkla doğar inşaallah,ilk hamileliğimde benim hiç bişeyden haberim yoktu valla,sonradan öğrendim.Evet senin eğer bi daha hamilelik olursa bebeği korumak için doğumdan sonra yapıyorlar,ben şimdi endişelendim baya testide yaptırmadım gerçi negatif çıksada yapmışlar sana,yarın gidiyim mutlaka bakalım iğne isticekmiŞükür hiç kanamam olmadı canım ya. Sigortalıysan devlet bi kısmını karşılıyor ben özel hastaneye gittiğim halde extra bişi ödemedim. Bu arada dr birde doğumdan sora bu iğneden vurulacağımı söledi.inaşallah senn bebişte sağ salim doğar tatlım sağlık çok önemliymiş ya hamileyken daha iyi anlıyo insan..
Kesin git canm ihmal etme.dr negatif çıkması iyi bişey anne hiçbişekilde etkilenmemiş ama yinede iğneni yapıcam demişti sende mutlaka git canm allah sağlık versin sanaada bebişinedeamin canım senin bebişin sağlıkla doğar inşaallah,ilk hamileliğimde benim hiç bişeyden haberim yoktu valla,sonradan öğrendim.Evet senin eğer bi daha hamilelik olursa bebeği korumak için doğumdan sonra yapıyorlar,ben şimdi endişelendim baya testide yaptırmadım gerçi negatif çıksada yapmışlar sana,yarın gidiyim mutlaka bakalım iğne isticekmi
amin canım saolasın sizede :) bilgilenmiş oldum sayende çok teşekkür ederim canım yarın halledicem test işini inşaallahKesin git canm ihmal etme.dr negatif çıkması iyi bişey anne hiçbişekilde etkilenmemiş ama yinede iğneni yapıcam demişti sende mutlaka git canm allah sağlık versin sanaada bebişinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?