Şuan 5 haftalık hamileyim ve 2. Gebeliğim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kan uyusmazlığımız var ama iğne yapılmadı şimdiki hamileliğimde sorun olurmu lütfen yardım edin çok korkuyorum
Bana düşükten sonra iğne yapılmadı oyuzden tedirginimCanım merhaba benim de aynı Şuan 6 haftalık hamileyim ve ilki düşük oldu Ama kürtajdan sonra bana iğnemi yaptılar bu hafta kontrole gidince tekrar sorucam sana düştükten sonra iğne yapılmadı mı
Canım onu hemen doktoruna bildirBana düşükten sonra iğne yapılmadı oyuzden tedirginim
Siz neden 2 kez kürtaj oldunuz kan uyuşmazlığımıydı sebepAyni durum bende de var 2 gebeleligim kurtjla sonuclandi ama 2sinde de ignemi oldum dikkat edilmesi gerekn bi durum bildigim kadaryla hamilelikte ve dogumdan sonrada yapildigi
Yaklaşık 9 ay sonra canım 6 ay korunduk ama Rabbim bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşaAllah canımÇok üzüldüm ama bak ne güzel şimdi saglıklı bi evladın var nekadar süre sonra tekrar hamile kaldın peki
indirekt coombs testim negatif çıktı çok mutluyum şuan inşallah ilerde bi sorunum çıkmaz ilk pozitif ddi doktorum daha snra yeniledik negatif çıktı bukezİlk hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra iğne yapılması gerektiğini bilmiyordum sadece doğum sanıyordum kan uyuşmazlıpımız vardı ikinci bebeğimide bu yüzden kaybettim hemen iğne vuruldu bu sefer 3. De oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür doktoruna muhakkak bilgi ver canım Rabbim büyüktür bebeğini sana sağlıkla bağışlar inşaAllah
çok sevindim canım bi sorun olacağını sanmıyorumindirekt coombs testim negatif çıktı çok mutluyum şuan inşallah ilerde bi sorunum çıkmaz ilk pozitif ddi doktorum daha snra yeniledik negatif çıktı bukez
Benim de testim pozitif çıktı. Dr uma mail attım sonuç negatif demek temiz yani dedi kafası mı karıştı anlamıyorum testin üzerinde normal değer kısmında negatif yazıyor benim sonucum pozitif :S 1/1 Titrede pozitif yazıyor sizin böylemiydi ?Sonucumu aldım indirekt coombs testim pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?