14+5 tek yumurta kızlarım olacak inşallah... Dr la yüz yüze randevum haftaya. Umarım sonucu yanlış anlamamıştır sonucun ve titrenin pozitif çıkması temiz anlamına geliyordur gerçektenTestim pozitif çıktıgında da titre kısmında negatif yazıyodu benim kaç aylık hamilesiniz
Benim de ilk gebeliğim. Benim dr um da genelde 2. gebelikte iğne vurulur ancak kanama leke vs olduğunda vakit kaybetmeden gelin demişti. 6. haftamda 2 damla kahverengi lekem oldu ve kesenin de etrafında kanama gördüğü için direk iğne vuruldum ve progestana başladım.Meraba bende 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığı var ama doktorum ilk gebelikde sıkıntı olmaz dedi ilk gebelikdedemi iğne vuruluyor.?
Bence baska bi dr.a daha git ona sor kacinci haftamda yaptirayim diye..Benim doktorumda yaptirsanda olur yaptirmasanda olur uyusmazlik testini dedi kapatti konuyu...Eve gelip arastirdiktan sonra ciddiyetine vardim olayin.10 gun sonra kontrole gidicem ve testi yapalim diycem..suan 10 haftalik hamileyim.Ne zAman yapiliyor test?
Yaptiran arkadaslar haftasini net söylese o doneme yakin giderim.internette 24. Hafta diyor bideBence baska bi dr.a daha git ona sor kacinci haftamda yaptirayim diye..
Ben 14. Haftamdayim yeni yaptirdim. 24Yaptiran arkadaslar haftasini net söylese o doneme yakin giderim.internette 24. Hafta diyor bide
Sagol canim cok sagolBen 14. Haftamdayim yeni yaptirdim. 24
Haftada ignesini oluyosun
Canım neyaptın test yaptırdınmıPazartesi özel hastanede yaptircam testi 11 haftaligi doldurmus oluyorum sanırım vaktidir.Sonucu paylasirim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?