Kan uyuşmazlığı

Testim pozitif çıktıgında da titre kısmında negatif yazıyodu benim kaç aylık hamilesiniz

Meraba bende 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığı var ama doktorum ilk gebelikde sıkıntı olmaz dedi ilk gebelikdedemi iğne vuruluyor.?

Testim pozitif çıktıgında da titre kısmında negatif yazıyodu benim kaç aylık hamilesiniz
14+5 tek yumurta kızlarım olacak inşallah... Dr la yüz yüze randevum haftaya. Umarım sonucu yanlış anlamamıştır sonucun ve titrenin pozitif çıkması temiz anlamına geliyordur gerçekten

Meraba bende 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığı var ama doktorum ilk gebelikde sıkıntı olmaz dedi ilk gebelikdedemi iğne vuruluyor.?
Benim de ilk gebeliğim. Benim dr um da genelde 2. gebelikte iğne vurulur ancak kanama leke vs olduğunda vakit kaybetmeden gelin demişti. 6. haftamda 2 damla kahverengi lekem oldu ve kesenin de etrafında kanama gördüğü için direk iğne vuruldum ve progestana başladım.

İlk hamileliğinizmi daha önce indirekt coombs testi yaptırmısmıydınız onlar nasıl çıkmıstı

Sonuçta artık herseyin tedavisi var ben öyle düşünüyorum içinizi rahat tutun ve int fazla arastırmayın ben 1 günde kafayı yicektim sonucta anne karnındaki bebeğin kanı bile değişebiliyo ve Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize içini rahat tut

Kizlar negatif cikmasi gerekiyo. Yani bebekte sknti yok demek. Pozitifte de anemi olasiligi oluyomus bebekde mutlaka dr.nuza söyleyin. Ben ozel hastaneye gidiyorum.benden hic uyusmazlik testi istememisti. Evmin yakininda kadin dogum hast. Var. Oraya da gidiyodm nolur nolmaz diye iyi ki gitmisim adam baya ilgilendi testi yaptik icim rahatladi.. 13 +4 haftalik bu arada

Benim doktorumda yaptirsanda olur yaptirmasanda olur uyusmazlik testini dedi kapatti konuyu...Eve gelip arastirdiktan sonra ciddiyetine vardim olayin.10 gun sonra kontrole gidicem ve testi yapalim diycem..suan 10 haftalik hamileyim.Ne zAman yapiliyor test?

Bence baska bi dr.a daha git ona sor kacinci haftamda yaptirayim diye..

Pazartesi özel hastanede yaptircam testi 11 haftaligi doldurmus oluyorum sanırım vaktidir.Sonucu paylasirim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…