Kan verdim

canım inş. sorunsuz bır gebelık dönemı gecırısın hadı bakalım mart annesı olacaksın nasıpse hayırlı ugurlu olsunn a.s.

canım benim mart annesi olucak
ama şuan o bir ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zaten kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::CüvCüv:

bence o yerleşme kanaması diyorlar ya onu geçirmişsindir sen anlamadın
allah korusun öle parça faan düşürdüm diyorsun

canım tebrik ederim ben de yeni hamileyim mart annesi olucaz
birlikte sağlıkla...

Allah büyük zemuszemus:lepi:
hepimizin muradını versin inşallah cnm :sm_cool::ecrin_bebek:

adam kaçıncı günün canım bugün bildiğim kadarıyla 10.cu gün dimi bugün bide kanaman yok dimi şuan iyisin morelin de yerinde dimi cnmm

adam kaçıncı günün canım bugün bildiğim kadarıyla 10.cu gün dimi bugün bide kanaman yok dimi şuan iyisin morelin de yerinde dimi cnmm

ficalım bugün 10. gün....
ama hiç umudum yokken bile yavrum beni bırakmamış.....

inşallah sağlıcakla devam eder cnm ben sana demiştim üzülme diye hatırlarsan yazmıştım bendede oldu diye çok sevindim arkadaşım ben senin yerinde olsam yarın gene kan verirdim 12.ci gün gene kan verirdim bakalım değer yükseliyormu die ama gene sen bilirsin cnmsevgileropuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin cümle isteyenlerede versin rabbim inşallah opuyorumnanaktan

allahtan artık ficalım....
bari 2 gün daha şu sevinci duyayım......ne olur ne olmaz.....
ne olur dua edin guzular....

canım tebrik ederim. inşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselir. yüce rabbim karnındaki minik yavruya güç versin annesiine sımsıkı tutunsun. sağlıklı, vatana,millete, annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah. çok güzel bir ömür geçirsin. yüzü hep gülsün ve sizinde yüzünüzü güldürsün. banada dua et canım 2. tedavime başladım. hamile kadının duası kabul olur....

Yahu bi 2 saat yoktum neler neler olmuş
Canım benim çoook çook çoook tebrik ederim senide eşinide
Bak muayeneye gerek bile kalmadı...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

doktorum dün ne yazıyoduk bugün ne?allahım yüzüne baksın...sana nurtopu yavrular versin bu 2. tedavin son olsun.....yuvan bebek sesleriyle dolsun...:Saruboceq:

Yahu bi 2 saat yoktum neler neler olmuş
Canım benim çoook çook çoook tebrik ederim senide eşinide
Bak muayeneye gerek bile kalmadı...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
suyum samurum gene şahin beyin kapısındayım hiç merak etme .....seni çoooooooooooooooook seviyom allah sağlıklı yavrular nasip etsin sana da:Saruboceq:

canım benim mart annesi olucak
ama şuan o bir ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zaten kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::CüvCüv:

allah her şeyi güzel gönlüne göre versin......dilerim benim yaşadığım şu mutluluğu rabbim en kısa sürede sana da yaşatsın guzummmm:Saruboceq:

amin canım inşallah. olsun dün öyle hissediyodun öyle olması gerekiyordu, bugün mutluluğunu paylaşıyoruz. benim ilk gebeliğimde 11. gün 50 idi muhtemelen 10 gün de 25 falandı. inşallah güzelce yükselir. rabbimin hazinesi geniş biz sabrediyoruz oda birgün mutlaka mükafatını verecek hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…