canım inş. sorunsuz bır gebelık dönemı gecırısın hadı bakalım mart annesı olacaksın nasıpse hayırlı ugurlu olsunn a.s.
adam kaçıncı günün canım bugün bildiğim kadarıyla 10.cu gün dimi bugün bide kanaman yok dimi şuan iyisin morelin de yerinde dimi cnmm
inşallah sağlıcakla devam eder cnm ben sana demiştim üzülme diye hatırlarsan yazmıştım bendede oldu diye çok sevindim arkadaşım ben senin yerinde olsam yarın gene kan verirdim 12.ci gün gene kan verirdim bakalım değer yükseliyormu die ama gene sen bilirsin cnmsevgileropuyorumnanaktan
Rabbim sana versin bebisler.....AMINNNNNNNNNNNNNNNN
canım tebrik ederim. inşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselir. yüce rabbim karnındaki minik yavruya güç versin annesiine sımsıkı tutunsun. sağlıklı, vatana,millete, annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah. çok güzel bir ömür geçirsin. yüzü hep gülsün ve sizinde yüzünüzü güldürsün. banada dua et canım 2. tedavime başladım. hamile kadının duası kabul olur....
suyum samurum gene şahin beyin kapısındayım hiç merak etme .....seni çoooooooooooooooook seviyom allah sağlıklı yavrular nasip etsin sana da:Saruboceq:Yahu bi 2 saat yoktum neler neler olmuş
Canım benim çoook çook çoook tebrik ederim senide eşinide
Bak muayeneye gerek bile kalmadı...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım benim mart annesi olucak
ama şuan o bir ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE zaten kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::CüvCüv:
canım tebrik ederim ben de yeni hamileyim mart annesi olucaz
birlikte sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?