Kan verdim

Tebrik ederim canım. Umarım çokkkk sağlıklı ve keyifli bir hamilelik geçirip kucaklarsın bebeğini. Allah'a emanet ol.

suyum samurum gene şahin beyin kapısındayım hiç merak etme .....seni çoooooooooooooooook seviyom allah sağlıklı yavrular nasip etsin sana da:Saruboceq:

Bende seni tatlım.İnşallah Rabbim isteyen herkese versin:Saruboceq:

"ADA"n sende kaldı

adam kaçıncı günün canım bugün bildiğim kadarıyla 10.cu gün dimi bugün bide kanaman yok dimi şuan iyisin morelin de yerinde dimi cnmm
ficalım her şey için sağol....allahım senin de yüzüne baksın guzummm:Saruboceq:

inşallah die açtım sayfayı arkadaşım..dün gece ne yazdım şimdi ne yazıyorum...demek istediğimde buydu hayat süprizlerle dolu..tekrar sağlık diliyorum eşine sana ve minnoşuna...mutluluklarrrrrrrrr.......

şerifem çok sağol rabbim seni de bebelerine kavuştursun hiç ayırmasın tüm dileklerin gerçek olsun:Saruboceq:

allah her şeyi güzel gönlüne göre versin......dilerim benim yaşadığım şu mutluluğu rabbim en kısa sürede sana da yaşatsın guzummmm:Saruboceq:

canım benim bende tedavideyim
dun yumurtalarım toplandı
10 taneden 9 u döllenmiş
9 taneden 4 tanesi transfer için uygunmuş kalan 5 taneyi takip edecekler onlarıda uygun olursa donduracaklar
ben perşembe gunu transfer için gidicem öğleden sonra benim için de dua et lütfen
mafoldumben

o kadar çok yazdık kı
sevgili anne sevgili babaya haberi veremedi galiba
verdin mi yoksa yan yana mı vermek istiyorsun

bana inan ne olur....
hoş herkes inandı da bi ben kendime inanmadım....
ama inan ki senin için her şey yolunda gidecek...:Saruboceq:

bu arada henuz vermediysen aklıma bişey geldi
akşam eşin işten eve geldiğinde tam kapıyı açtığında ona hazırladığın yazıyı bulsun
babamız evimize hoşgeldi
herşey yolunda giderse 9 ay 10 gun sonra hastahane dönüşü bende sizlerle bu kapıdan yuvamıza giricem desene

Gerçekten çok sevindim ve de duygulandım sizin adınıza..

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..

canımsın sen yaaaaaaaaaa:Saruboceq:

bana inan ne olur....
hoş herkes inandı da bi ben kendime inanmadım....
ama inan ki senin için her şey yolunda gidecek...:Saruboceq:

canım benim allah senden razı olsun
sana ve guzel yavruna saglık versin
sağlıkla kucagına alasın bebişini

tebrik ederim canım :lepi:
sağlıklı bir hamilelik gecirirsin insallah

:teytey::teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::hooray::hooray::hooray: canım benım cok sevındım haberıne. allah tamamına erdırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…