Tebrik ederim canım. Umarım çokkkk sağlıklı ve keyifli bir hamilelik geçirip kucaklarsın bebeğini. Allah'a emanet ol.
suyum samurum gene şahin beyin kapısındayım hiç merak etme .....seni çoooooooooooooooook seviyom allah sağlıklı yavrular nasip etsin sana da:Saruboceq:
Allah büyük zemuszemus:lepi:
hepimizin muradını versin inşallah cnm :sm_cool::ecrin_bebek:
hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin cümle isteyenlerede versin rabbim inşallah opuyorumnanaktan
ficalım her şey için sağol....allahım senin de yüzüne baksın guzummm:Saruboceq:adam kaçıncı günün canım bugün bildiğim kadarıyla 10.cu gün dimi bugün bide kanaman yok dimi şuan iyisin morelin de yerinde dimi cnmm
inşallah die açtım sayfayı arkadaşım..dün gece ne yazdım şimdi ne yazıyorum...demek istediğimde buydu hayat süprizlerle dolu..tekrar sağlık diliyorum eşine sana ve minnoşuna...mutluluklarrrrrrrrr.......
Hadi adamcım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnn...Bu ay ne kadar bereketli bir ay allah şükür darısı tüm beklemede olan arkadaşların başına........
allah her şeyi güzel gönlüne göre versin......dilerim benim yaşadığım şu mutluluğu rabbim en kısa sürede sana da yaşatsın guzummmm:Saruboceq:
canım inş. sorunsuz bır gebelık dönemı gecırısın hadı bakalım mart annesı olacaksın nasıpse hayırlı ugurlu olsunn a.s.
canım benim bende tedavideyim
dun yumurtalarım toplandı
10 taneden 9 u döllenmiş
9 taneden 4 tanesi transfer için uygunmuş kalan 5 taneyi takip edecekler onlarıda uygun olursa donduracaklar
ben perşembe gunu transfer için gidicem öğleden sonra benim için de dua et lütfen
mafoldumben
hadi hayırlı olsunnnnnnn:1hug:
bu arada henuz vermediysen aklıma bişey geldi
akşam eşin işten eve geldiğinde tam kapıyı açtığında ona hazırladığın yazıyı bulsun
babamız evimize hoşgeldi
herşey yolunda giderse 9 ay 10 gun sonra hastahane dönüşü bende sizlerle bu kapıdan yuvamıza giricem desene
bana inan ne olur....
hoş herkes inandı da bi ben kendime inanmadım....
ama inan ki senin için her şey yolunda gidecek...:Saruboceq:
Gerçekten çok sevindim ve de duygulandım sizin adınıza..
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?