Kan verdim

Yüce rabbim dualarını kabul ettı. inan bana o kadar cok sevındım kı senın adına mutluluktan ağlamak üzereyim... tekrar tekrar tebrik ederim.

Hayırlı, uğurlu olsun. çok sevindim kardeşim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sana.

biliyorsun bende senden 1 gün gerideyim. son gunlerde sitede hep hüzün ve moral bozuklugu vardı. artık 12 den gerıye sayan bile kimse kalmadı. bende ufak ufak umudumu yıtırıyorken bırden senın hamıle haberını gordum cok sevındım. darısı benım başıma. dılerım bende pozitifi görürüm...

ya şimdi girdim yazılanları okuyunca acayip heyecanlandım. inşallh bebeişlerimizi büyütmek nasip olur. süper bi haber tebriklerrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

olmazmıyız cnm tabi oluruz bebğin tutunması için ananası çok tavsiye ediyorlar şahsen ben transferden sonra ananas bol bol yicem bide dut kurusu iyi diyorlar sende pozitif haber alıcaksın bak şimdiden söyleyim içime doğdu cnm

denizcim umarım çok kolay ve iyi bir transfer olur. sende burda gün sayarsın ve inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip eder. allah gönlüne göre verir inşallahhh..

işten geldim ve ağlayarak okudum şimdide yazamıyorum gözyaşlarımdan inan çokkk sevindim kendi sonucumu aldığım günki kadar çok sevindim rabbim isteyen herkese versin bu mutluluğu

Gözün aydın canım çok sevindim. ınşallah değerin güzel güzel katlanır gebeliğin sağlıkla devam eder inş

canım seni takip ediyordum sen de benim gibi biraz panik ve karamsardın.tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah.benim 8. günüm ama hiç belirti falan yok sen atlattın rabbim bize yardım etsin.inşallah aynı mutluluğu bizlerde yaşarız.

bademim tüm dualarım senin ve arkadaşlarım için......

Canım canım şimdi öğrendim bu güzel haberi..Bu sitede en çok sevinenlerden biriyim..opuyorumnanaktan:hooray:
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğin :Saruboceq:

Bu arada kanaman devam ediyor mu ? hiç idrar tahlili yaptın mı ?

Erkek olursa Ege mi düşünüyorsun adını?

Benim Melek Ada'm ve Melek Ege'm gibi mi olucak isimleri..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…