Kan verdim

bunları daha hiç düşünmedim
şuan adımı sorsan söyleyemeyecek durumdayım
rabbim sana ve hepimize her dileyene nasip etsin
açtım ellerimi gözlerim yaş içinde diliyorum ki kimseyi bu duygudan mahrum etmesin rabbim:Saruboceq:

kanama yok ama damla şeklinde damlıyo bazen
regl gibi karnım ağrıyo
idrar testi yapmıyom çünkü çıkmıyo

Aminnnn canım..:Saruboceqpuyorumnanaktan

Ama ben idrar testi olayını merak ediyorum hala..Ayy öldürme beni heyacandan çiçeği burnunda hamiş :asigim:

kızzzzzzzzz çıkmışşşşşşşşşşşşş ya cok sevındım demıştımmmmmmmmmmmmmmmm.......................tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tebrik ederim,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Darısı tüm isteyenlere,tüm bekleyenlere olsun sağlıkla inşallah...

ADAM çok çok çok sevindim.....bak boş yere üzmüşsün dün kendini karnında bebişinle..Şimdi beraber 9 ayı sayacağız seninle Allah kısmet ederse..bu kez hiç sızlanmadan,hiç umutsuzluğa kapılmadan,bu şansı,Allahın bize lutfettiği bu ilk mutlu günü hiç unutmadan(unutursak da birbirimize hatırlatarak)...
valla sevinçten toplayamadım cümlelerimi,ama senin adına çok sevindim,kendime benzetiyodum karamsarlığını

uzan dinlen,yorma kendini ve mutlaka dr a ulaşmaya çalış canım...:)

ADAM, Tebrikler canım...
Bak boşuna üzdün bunca zaman, hem kendini hem bebişini veya bebişlerini....
Allah Tamamına erdirsin canım.....

allah muradını versin canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ediyorum canım benim:teytey::teytey: ALLAHIM sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşşşş.darısı bizlerin başına inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun.rabbim kucağına almayı nasip etsin......

gördün mü içinde bir böcüğün varmış.....kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

darısı bademime inşallahh..........:Saruboceq:

canım çok sevindim inşallaaaaaaahhhhhhhhhh değerin dahada katlanacak :ecrin_bebek:

allahım ben bu kadar canlı yayın bir site daha görmedim
çok seviyorum seni kk bennnnn.
paylaşımın hoşluğuna bakın
bi tanem tebrik ederim allah tamamına erdirsin.

tebrik ederim canimm.allahim kucaginada almayi nasip etsin.bizim içinde dua et canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…