kan vermeye gidiyorum ne olur dua edin...

Durucugum tebrık ederım sağlıklı 9 ay gecırısın ınsallah cn Allahım bebeğini koklamanıda nasıp etsın
tabı bızede ısteyen herkesede nasıp etsın :)))))

durucum tebrık ederım allah tamamına erdırsın darısı bızlere olsun bızlerde ınsallah bırgun hamıleyız dıye yazarızzzzzzz

bunu yazacağımı hiç düşünmezdim. rüyadayım sanki sonucum 75.. hamileyimmm. Rabbim bu uğurda emek veren isteğen herkesin dileğini muradını gerçekleştirsin... şuan o kadar içten diliyrum ki bunu.. bana dua eden hepinize teşekkürler.. şimdi dışarı çıkıcam, hemen soucu fakslamalıyım.

Tebrikler canim ..

Allah saglikla kucagina aldigin günleri de göstersin insallahh ..

Degerlerinin kat kat artmasini diliyorum ...

canım gözün aydın rabbim 9 ay sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşllah canımcım

bunu yazacağımı hiç düşünmezdim. rüyadayım sanki sonucum 75.. hamileyimmm. Rabbim bu uğurda emek veren isteğen herkesin dileğini muradını gerçekleştirsin... şuan o kadar içten diliyrum ki bunu.. bana dua eden hepinize teşekkürler.. şimdi dışarı çıkıcam, hemen soucu fakslamalıyım.

canım kac gundur aklımdaydın acamadım bilgisayarı acaba sonucu aldın mı dıye
merak etmıstım degerını yazmıssın ,super allah tamamına erdırsın allah bızlerınde yuzunu güldürsün.

Kızlar kan vermeye gidiyorum. çook heyecanlıyım. bu sabah idrarda çooook silik (belkide hayal görüyorum, zor görünüyo) çizgi var gibi.. bu 3. denemem, adet ağrılarım vardı. ama olmadım.. ne olur dua edin .eyvahedigeldismile

:nazar::nazar::nazar: tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarsın :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X