Kanada'da Yasiyorum, Burun Estetik Dr, Tavsiyeler Istanbulda?

DeryaKnda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
129
1
96
A.B.D.
Listemi buyrun verim ve her doktora bir yorum rica ediyorum, saolun Fiyat bilginiz'de varsa bilmek isterim.

1. Nazım Çerkeş
2. Naci Çelik
3. Ahmet Karacalar
4. Cemil Tugay (izmir)

Bu listedeki yaptigim siralama, hangi doktoru once tavsiye ediyorum ile bagli.

Kusura bakmayin insallah anlasildi nedemek istedigim, Turkcem pek iyi degildir.

Evet bide Resiminiz varsa lutfen onuda paylasmanizi beklerim

Size arkadaşlık teklifi yolladım.

Ben kesinlikle Naci Çelik diyorum. 1,5 sene önce ameliyat oldum ve çok çok memnunum..

Size arkadaşlık teklifi yolladım.

Ben kesinlikle Naci Çelik diyorum. 1,5 sene önce ameliyat oldum ve çok çok memnunum..

Tessekur ederim Kabul ettiginiz icin, ve burnunuz muhkemmel olmus!
Kesinlikle dusunuyorum ve Mail attim kendisine 2 saat once, ins. cevaplar. Hayirlisi

emre ilhan ya da barış çakır aynı tip burunları yapmıyor ki yani yüzünüze ne yakışacaksa onu yapıyor :) talep edersiniz kalkık istemiyorum diye :) bence emre ilhan ve barış çakırı da ekleyin listeye

naci hoca da iyidir bu arada...

evt katılıyorum veriteye onlarda yüzünüze ne gidecekse onu yapıyorlar.tabi siz bilirsiniz tercihiniz

Son düzenleme:
tessekur ederim, ama benim tercih'lerim yukardaki ilk yazimda listemde. Sadece onlarin uzerinde yorum bekliyorum.. gelecekteki estetik altinda bulunmak icin insanlarda bu forumu yardimca bulur o doktorlarin uzerinde dusunce ariyorsa.

tessekur ederim, ama benim tercih'lerim yukardaki ilk yazimda listemde. Sadece onlarin uzerinde yorum bekliyorum.. gelecekteki estetik altinda bulunmak icin insanlarda bu forumu yardimca bulur o doktorlarin uzerinde dusunce ariyorsa.

o zaman naci çelik.. ben amelıyat olmadım ama tasarımndan bılıyorum cok dogaldı maadı ımkanım olsa ona olmak ısterdım

Evet ben artik Naci celik ile karar verdim, Ameliyati ona yaptircam. Nazim Cerkes 2 hafta icinde bi kere cevap verdi ve tasarim gondermedi sadece ameliyata nolucagini soyledi ve hepimiz zatten bunlari biliyoruz...

Benim dusundugum kadariyla bir soz vardir.. Guzel burunlar ucuz olmaz, ve ucuz burunlar guzel olmaz.

ne kadar yanlış bir söz :)

Dedigim gibi,"benim dusundugum kadariyla", bunu kendi fikirlerine gore uygun gormemen cok dogal. Maalesef ben bu sozu bu konuya getirip yanlis veya dogru cozulmesi icin uygulamadim. Yanlis anlasilmasini istemem.

Son düzenleme:
bence bu sekilde sınırlandırma derim.imkanın olsa git görüş önce en güzeli bu ama kanadadasın.hiç olmadı tasarımlarını iste.ilgisiz olmaları kötü tabi ki .uzun bir süre sonra cvp weriyor olmaları güven sarsızı.ben de 1.5 yıl önce oldum.dr.umYakup Avşar.gayet doğal ve sağlık acısından da sorunsuz burunlar yapıyor.

naci beye de tasarım yaptırmıstım albümlere bakabilirsin olması gerekir.sen karar wer gördükten sonra

canım slm, sımdı okudum yazını bende yorum yapmak ıstedım lıstenı gördum fakat benım doktorum op.dr. abdülkadir göksel . ben resımlerıme bak derım sonra ıstersen yorumunu yaparsın hayatım

beni biliyorsun zaten cemil tugay derim:) ben çok önceden tanışıp gun almştım ozamn ücret 3000di. sanırım arttı. siz uzakta olduğunuz söyleyp foto yollarsanız maille. sizi bilgilendirp tasarım yapar.

merhaba,
ben de Kanada'da yasiyorum, gectigimiz yaz Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum.
para ile yapilan burun arasinda cok iliski yok, is doktorda bitiyor estetige bu acidan bakin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…