Kanal tedavili dişim

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.968
Merhaba arkadaşlar..Geçen sene daha önce den kanal tedavili olan dişim agrısı sonucunda açılıp tekrar kanal tedavisi yapıldı..O zaman doktor zor kurtardık dedi..Şimdi bu dişimin çevresi beyaz iltihap toplamış ve ağrısı kulağıma vuruyor..Artık kurtarılamaz durumda mı çekilecek mi dişim, korkuyorum sanırım😔
 
çekilir gibi görünüyor durum, ama kanal zaten çektirmek kadar zor bir işlem o yüzden korkmayın bence, çok geçmiş olsun..
 
Teşekkür ederim. Çektirmenin açısından değilde bir diş daha kaybetmekten korkuyorum aslında😔
 
Geçmiş olsun. Dişinizin yapısına bağlı olarak öncelikle enfeksiyon giderilir akabinde kanal sökümü gerekirse yapılır. Dişiniz hala kırılmadıysa son ana kadar çekmemeye çalışıyorlar. Eğer kırılırsa kaplama vs yapılabilir. Çekilirse ama el mecbur implant yapılıyor.
 
Ben de aynı durumdayım konu sahibi,diş kurtarıldı mı.Şu an antibiyotik tedavine başlandı,doktor çekim dedi ama başka doktora da gidecem.İstemiyorum çektirmek.
 
Bence çektirmemeye çalışın başka doktor bulmaya çalışın. Tabi ben bilemem doktora danışmak lazım yine ama dişinizden olmayın
 
Benim dişimde sorun yok. Kanal tedavisini daha önce yaptırmıştım sorunsuz geçmişti. Benim sorunum alt dişlerim biraz çarpık onlarla ilgiliydi. Hatta bununla ilgili konu bile açmıştım :)
 
X