- 7 Ekim 2015
- 8
- 1
- 1
- 40
insallahİnşallah sonu güzel olacak
saq ol canim bir sey sorucam sana benim kanamam oyle 2 gun oluyor 1 gun olmuyor yani cogu zaman koyu sari geliyor amma bugun doktorda suyun bir az fazla oldugnu oyrendm iyice kafam sisti boyle sey duydun mi pekiBen çok zor bir gebelik geçirdim. 4 haftalık hamile iken bile kanamam olmuştu.
Son ayıma kadar da hep kanamalı şekilde bir hamilelik geçirdim.
Neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. En son 35 + 5 haftalık iken suyum geldi ve doğuma gittim.
Hamd olsun sağlıklı bir evladım var, 2 yaşına geldi bile...
Benim sana tavsiyem ağır işlerden kaçın. Ben yemek yaptığım zamanlarda bile kanamam oluyordu.
Doktorumun bana dediği "ben normalde hiç bir hamile kadına yat demem, fakat senin durumun farklı, yatacaksın ve hiç birşey yapmayacaksın" demişti.
Nitekim doktorumu dinlememe rağmen erken doğum oldu.
O yüzden mümkün mertebe dinlen, imkanınız varsa anneniz gelsin size ve destek olsun.
Benim annem gelmişti ve sağolsun her işimi o görmüştü.
Ne zor günlerdi, gezmeye bile gidemiyordum arabaya binince yine kanamam oluyordu...
Zor gebelik geçirdim ama moralinizi yüksek tutun, sağ salim aldım yavrumu kucağıma.
Allah'ta size sağ salim evladınızı nasib etsin inşallah...
Sadece biraz fazla hassasiyet gerekiyor o kadar. Dikkat edin kendinize.
canim takma cok kafana dotkorum bugun bana benim hemsirem doguma kadar kanama ile geciridi hamileyini d edi saglikli bebiside oldu dedi ben artik pek takmiyorm kafamadün akşam benim de belli belirsiz kahverengimsi bi akıntım oldu. en son 10 gün kadar önce hafif pembemsi bi akıntım olmuştu. doktorum progestan başlamıştı. perşembe kalp atışı dinlemeye gidicez, çok korkuyorum. daha yeni kurtulmuştum o psikolojiden yine aşırı gerginim. son iki gündür çok yorulmuştum, misafirim falan vardı o yüzden mi oldu acaba. inşallah iyi şeyler duyarız doktordan
canim takma cok kafana dotkorum bugun bana benim hemsirem doguma kadar kanama ile geciridi hamileyini d edi saglikli bebiside oldu dedi ben artik pek takmiyorm kafama
takma kafana benden kan kalp atisini duydukdan sonra basladi hem ben bir kere dusuk yapdm kahve leke kana doner donmez 2 gune dusuk oldu oyle kan geldi kendiylinden dayanmadi bile hemen yogunlasmadibana da öyle söylüyo hep doğum yapan arkadaşlarım falan ama kalp atışlarını bir duysam biraz daha rahatlarım sanırım. 10 gündür hiçbir şey yokken yine olunca gerildim ister istemez
takma kafana benden kan kalp atisini duydukdan sonra basladi hem ben bir kere dusuk yapdm kahve leke kana doner donmez 2 gune dusuk oldu oyle kan geldi kendiylinden dayanmadi bile hemen yogunlasmadi
insallah evet ben moralimi yuksek tutmya calisyorm inan zorla kendimi motive ediyorm ne yapiyim )))))inşallah sağ salim alırız kucağımıza ne zormuş daha başından itibaren
ya canım ne kahverengi ne sarı bildimiz burun kanamsı gibi aynı kıpkırmızı şakır şakır kanıyo kesilmedi gitti bol bol yatıyom afedersin tuvalete gitmek için ayağa kalsam kan boşalıyor hastaneye gidiyorum doktorlar bişey demiyor kese sağla m diyolar bebekte de sorun yok diyorlar ama düşük riskin var diyolar bu ne ya tedavi yapmıyolar ilaç vermiyorlar öle kanıyor işte sizcede bir çözüm bulmaları gerekmiyormu lütfen cevap yazıncanim ben 9 haftalik 2 gunluk hamileym 22 gundur kahveyi sari leke gelen 2 defe damla seklinde kanamam oldu artik aslitim bu duruma amma her doktora gitdiymde inan kendimi her sey hazirlyorm progestan kullanyorm birde dinlenyiyorm
aynı regl oluyormuşum gibi akıyor bir paket ped bitti ama ne sancım var nede parça yada pıhtı düşmedi çok şükür allah yardımcımız olsun ha bu kanamama görede ilaç falan vermiyorlar tek söyledikleri en başta çok kanaman olursa gel dediler şimdide parça düşerse gel diyolar ben bişey anlamadım bu işten ama sanırsam hastaneyi yada doktor değiştiricem yeter artık korkuyla yaşanmıyor bide çok istiyorum yavrumu hani istenmeyen gebeliklerden değildi planlayarak yaptıkCanım ben 36 haftalık hamileyim ilk 16 haftam kanamalı geçti hemde oluk oluk kanamam oluyordu ve iki kere pıhtı attı,ama düşmedi çok sükür her gittigimizde kalp atısını duyduk 3 kere hastanede yattım progestan hap pruluton igne vurunup hep yattım
canim rahim agz polip yara da ola bilir bir de na kadar suredir kanaman var belki adet donemindir benim annem bana hamileyken ilk 3 ay her adet gunununde adet kanamasinin yarisi kadar 4=5 gun her ay kanama gormusya canım ne kahverengi ne sarı bildimiz burun kanamsı gibi aynı kıpkırmızı şakır şakır kanıyo kesilmedi gitti bol bol yatıyom afedersin tuvalete gitmek için ayağa kalsam kan boşalıyor hastaneye gidiyorum doktorlar bişey demiyor kese sağla m diyolar bebekte de sorun yok diyorlar ama düşük riskin var diyolar bu ne ya tedavi yapmıyolar ilaç vermiyorlar öle kanıyor işte sizcede bir çözüm bulmaları gerekmiyormu lütfen cevap yazın
kaliyorsun senaynı regl oluyormuşum gibi akıyor bir paket ped bitti ama ne sancım var nede parça yada pıhtı düşmedi çok şükür allah yardımcımız olsun ha bu kanamama görede ilaç falan vermiyorlar tek söyledikleri en başta çok kanaman olursa gel dediler şimdide parça düşerse gel diyolar ben bişey anlamadım bu işten ama sanırsam hastaneyi yada doktor değiştiricem yeter artık korkuyla yaşanmıyor bide çok istiyorum yavrumu hani istenmeyen gebeliklerden değildi planlayarak yaptık
4 gündür var kanamam ama en baştada olmuştu 1 hafta kesildi şimdi tekrar başladı işte 4 gündür devam ediyor çok oluyor ama sancım falan yok yani düşük belirtim yok çok kanama var ve hiç bir ilaç da vermediler en azından kanamanın sebebini araştırsalar onada tamam diycem ama bunlar hiç bişey yapmıyorlar yarın özelle gitcem başka çare kalmadı belki onlar bi çözüm bulur bu arada ankarada oturuyorum sen nerde oturuyosun tavsiye edebileceğin bi doktor varmı teşekkürler cevabın ve desteğin içincanim rahim agz polip yara da ola bilir bir de na kadar suredir kanaman var belki adet donemindir benim annem bana hamileyken ilk 3 ay her adet gunununde adet kanamasinin yarisi kadar 4=5 gun her ay kanama gormus
saq ol canim bir sey sorucam sana benim kanamam oyle 2 gun oluyor 1 gun olmuyor yani cogu zaman koyu sari geliyor amma bugun doktorda suyun bir az fazla oldugnu oyrendm iyice kafam sisti boyle sey duydun mi peki
Merhaba tekrardan,
Bana doktorum sadece bebeğin daha aşağıda olduğunu ve kanamanın ondan kaynaklı olduğunu öğrenmiştim. Fakat birden fazla doktora gitmekte fayda var, çünkü her doktor uzmanlık alanına göre (her biri doğum doktoru olsa da, inan uzmanlık çok önemli) farklı yorumlayabiliyor. Benim gittiğim doktorun uzmanlık alanı bebeğe anne karnında müdahale ve ameliyat edebilen doktorlardandı. O anlamda şanslıydım içim hep rahattı.
Eğer başka bir doktora gitmediysen sadece için rahat etsin diye başka bir doktorun da fikrini alabilirsin. Bende yüksek tansiyon problemi de baş göstermişti malesef. [sen sebebini öğrenmişsin yine ya ben hiç birşey öğrenemiyorum vede hiç tedavi uygulamıyorlar tek dedikleri yani kızlar bizim anlayamız kanama normaol yada değil ben sebebini öğrenmek istiyorum gerekirse ankaradaki bütün hastane ve doktorlara gitcem önce zekai tahir burak hastabesine gittim ora kanamam olmasına rağmen alttan ulrosan baktı ve benim tuhafıma gitmişti böle bi arkadaşım bu muaytane yüzünden düşük yapmıştı hani bildim için değiştirdim hasteneyi şimdide telsizler zübeyde hanım doğum evine gidiyorum ama iki hastanede beş para etmez onların doktorlukları batsın ne bi açıklama yapıyorlar nede tedavi şöle yazılzanlara bakıyorum tüm kanaması olan arkadaşlar protegestoton başlanmış bunlar hiç bişey yapmıyor
canim izmirde akliyorm kaski ankarani bilsem ya iyne vurmalari gerek ptogestan alman gerek gunde 100mq 3 kere vaginadan alman gerek birde surekli dinlen4 gündür var kanamam ama en baştada olmuştu 1 hafta kesildi şimdi tekrar başladı işte 4 gündür devam ediyor çok oluyor ama sancım falan yok yani düşük belirtim yok çok kanama var ve hiç bir ilaç da vermediler en azından kanamanın sebebini araştırsalar onada tamam diycem ama bunlar hiç bişey yapmıyorlar yarın özelle gitcem başka çare kalmadı belki onlar bi çözüm bulur bu arada ankarada oturuyorum sen nerde oturuyosun tavsiye edebileceğin bi doktor varmı teşekkürler cevabın ve desteğin için
doktorum rahim agzi yara da ola bilir dedi ben altdan muayine olmami istemedimMerhaba tekrardan,
Bana doktorum sadece bebeğin daha aşağıda olduğunu ve kanamanın ondan kaynaklı olduğunu öğrenmiştim. Fakat birden fazla doktora gitmekte fayda var, çünkü her doktor uzmanlık alanına göre (her biri doğum doktoru olsa da, inan uzmanlık çok önemli) farklı yorumlayabiliyor. Benim gittiğim doktorun uzmanlık alanı bebeğe anne karnında müdahale ve ameliyat edebilen doktorlardandı. O anlamda şanslıydım içim hep rahattı.
Eğer başka bir doktora gitmediysen sadece için rahat etsin diye başka bir doktorun da fikrini alabilirsin. Bende yüksek tansiyon problemi de baş göstermişti malesef.
teşekkürler cevapların için du bakım yarın kesin gitcem ya özele yada başka hastaneye bu neyin nesi öğrene ne kadar da peşini bırakmıycam yavrum söz konusu olunca dünya durur benim için rabbim herkese taddırsın bu duyguyu yarın cevap yazarım ben sana saol desteğin için yazdıkların az birazda olsa su serpti içime tek bana morol veren yanı bu kanamanın düşük belirtim olmamasıcanim izmirde akliyorm kaski ankarani bilsem ya iyne vurmalari gerek ptogestan alman gerek gunde 100mq 3 kere vaginadan alman gerek birde surekli dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?