guzel haberlerini bekliyoem insallahteşekkürler cevapların için du bakım yarın kesin gitcem ya özele yada başka hastaneye bu neyin nesi öğrene ne kadar da peşini bırakmıycam yavrum söz konusu olunca dünya durur benim için rabbim herkese taddırsın bu duyguyu yarın cevap yazarım ben sana saol desteğin için yazdıkların az birazda olsa su serpti içime tek bana morol veren yanı bu kanamanın düşük belirtim olmaması
,nşallahgüzel haberler alırımguzel haberlerini bekliyoem insallah
canim ben agizdan aldigimda oyleydim birde yazin 200mq lik aliyordm simdi 100mqlik aliyorm vaginadAN SEN BIR DOKTORA SOR vaginadan alasin belki sende?goyuslede normaldi bende mor damarlar bile gozukyor inan yatakdan kalkdigimda yara gibi oluyorben bu düşük tehlikesi yüzünden progestan kullanıyorum, bi de folik asit için hap kullanıyorum. ilaçları alınca çok fena oluyorum, her gün farklı bi yan etkisi oluyor. bi gün baş dönmesi oluyo sanki içmişim de çakırkeyif olmuşum gibi, bi gün göğüslerim şişiyo patlıyacak gibi oluyo, böyle her gün başka. sizde durum ne ilacn böyle etkileri oluyo mu?
canim ben agizdan aldigimda oyleydim birde yazin 200mq lik aliyordm simdi 100mqlik aliyorm vaginadAN SEN BIR DOKTORA SOR vaginadan alasin belki sende?goyuslede normaldi bende mor damarlar bile gozukyor inan yatakdan kalkdigimda yara gibi oluyor
canim ayni hapdir sadece vajinadan koyorsun fark odur bana da doktor secim senin dedi ya agizdan ya vajinadan al dediikisi arasında fark oluyo yani o zaman doktora gittiğimde söylerim bakalım belki vajinadan alınan haptan verir bana da
canim benziyor 2 kere hamile kaldim iksindede ayni boyle oldu sen 3=4 gun bekle test et insallah hamilesindirBayanlar benm adet tarihime 4-5 gün var , dün çok minik pembe bi akıntı geldi , bugünse akşam kadar birşey yoktu , şimdi de 2-3 kere lavaboya gidince peceteye az miktarda kahverengi akıntı geldi . Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ? Bir de yerleşme kanaması bir kere mi gelir yoksa ara ara gelebilir mi ? Lütfen bilgi
Çok tesekkur ederim yorumun için inşallah hamileyimdircanim benziyor 2 kere hamile kaldim iksindede ayni boyle oldu sen 3=4 gun bekle test et insallah hamilesindir
panik yapma.bende 6 ve 7.haftalarda uc defa kanama gecirdim.her seferinde yuzum sapsari aglayarak doktora gittim.bu sefer kesin dustu hersey bitti psikolojisiyle.doktorum her seferde bu seferde yirttik diyordu:)20 adet progestan igne oldum.kanama keseden felan degildi cok sukur.kesenin altinda bi kanama alani vardi vucut onu atti.yani her kanama tehlikeli olmayabiliyo.hanimlar 8 haftalik hamileym(ikinci hamileleyim ilki bos gebelikden dolayi austosda kurtaj oldum)2 haftadir hafif kahveyi lekelerim oluyor gecen persembe bir pecete pembe kan bile geldi kalp atisi gelisim normaldir diyor doktorm progestan aliyorm gunde 3 kere dun yine kan geldi artik kafayi yemek uzreyim ltf boyle durumla karisilasan bebisin sag salim kucagna alan var mi?
canim pedi doldurcak kadara gele bilirÇok tesekkur ederim yorumun için inşallah hamileyimdirama korkuyorum bu kahverengi akıntı ne kadara kadar normal her lavaboya gittiğimde gelebilir mi yoksa bir iki kere olup geçmesi mi gerekiyor
cok sa ol canim sadece 24 gundur devam edyor araylaaP
panik yapma.bende 6 ve 7.haftalarda uc defa kanama gecirdim.her seferinde yuzum sapsari aglayarak doktora gittim.bu sefer kesin dustu hersey bitti psikolojisiyle.doktorum her seferde bu seferde yirttik diyordu:)20 adet progestan igne oldum.kanama keseden felan degildi cok sukur.kesenin altinda bi kanama alani vardi vucut onu atti.yani her kanama tehlikeli olmayabiliyo.
Bol bol uzan wc disinda imkanin varsa kalkma.bol su ic.doktor progestan verdiyse duzenli kullan.ama muhakkak yat yerinden kalkma.bu cok onemlicok sa ol canim sadece 24 gundur devam edyor araylaa
saq ol canim insallah 9cu haftadaym allah yardimcimiz olsunBol bol uzan wc disinda imkanin varsa kalkma.bol su ic.doktor progestan verdiyse duzenli kullan.ama muhakkak yat yerinden kalkma.bu cok onemli
Canım bende aynı senin gibiydim,simdi 36+4 oldum çok şükür,ilk 4 ay kanam oldu bacagımdan aşagı akardı hastaneye kosardık kalp atısını dinler gelirdik 3 kez hastanede yattım progestan hap ve igne kullanıp sürekli yattım sonra kanamam gećti cok zor günlerdi,gerci sonrada erken dogumla ugrastım ama simdi iyiyizya canım ne kahverengi ne sarı bildimiz burun kanamsı gibi aynı kıpkırmızı şakır şakır kanıyo kesilmedi gitti bol bol yatıyom afedersin tuvalete gitmek için ayağa kalsam kan boşalıyor hastaneye gidiyorum doktorlar bişey demiyor kese sağla m diyolar bebekte de sorun yok diyorlar ama düşük riskin var diyolar bu ne ya tedavi yapmıyolar ilaç vermiyorlar öle kanıyor işte sizcede bir çözüm bulmaları gerekmiyormu lütfen cevap yazın
nYani canım benim 6.haftada basladı en iyi prof de gittim kanamam oluk oluktu 2 kezde pıhtı attım kesin düstü diye hastaneye kostuk ama oda aynı seyi söyledi,yapacak bisey yok bekleyip görcez dedi bizde öyle yaptık cok zor sürec ama sabretCanım bende aynı senin gibiydim,simdi 36+4 oldum çok şükür,ilk 4 ay kanam oldu bacagımdan aşagı akardı hastaneye kosardık kalp atısını dinler gelirdik 3 kez hastanede yattım progestan hap ve igne kullanıp sürekli yattım sonra kanamam gećti cok zor günlerdi,gerci sonrada erken dogumla ugrastım ama simdi iyiyiz
evet dün akşam gittim hastaneye protegoston başladılar ama kendi doktorum baştan savma muayane yapınca bende hastaneyi ve doktoru değiştirdim şimdi azaldı gibi inşallah geçer ya bide çok pis kokuyor neden sendede oldumu aynısıCanım bende aynı senin gibiydim,simdi 36+4 oldum çok şükür,ilk 4 ay kanam oldu bacagımdan aşagı akardı hastaneye kosardık kalp atısını dinler gelirdik 3 kez hastanede yattım progestan hap ve igne kullanıp sürekli yattım sonra kanamam gećti cok zor günlerdi,gerci sonrada erken dogumla ugrastım ama simdi iyiyiz
bendede bir sorun yokmuş kese sağlam kanama nedeni araştırılıcak dün bende progeston başladılar inşlh gecer allah yardımcımız olsun ya bde çok pis kokuyor nedenki acaba doktora sordum enfeksiyon olabilir dedi sizdede oldumu böle bişeyP
panik yapma.bende 6 ve 7.haftalarda uc defa kanama gecirdim.her seferinde yuzum sapsari aglayarak doktora gittim.bu sefer kesin dustu hersey bitti psikolojisiyle.doktorum her seferde bu seferde yirttik diyordu:)20 adet progestan igne oldum.kanama keseden felan degildi cok sukur.kesenin altinda bi kanama alani vardi vucut onu atti.yani her kanama tehlikeli olmayabiliyo.
ben dayanamayıp dün akşam gittim çok şükür bişey yok kanama kesilsin diye progestan verdi doktorum ha doktoru ve hastaneyi değiştirdim onların bişey yapacağı yoktu en önce oraya gittim baktı bana dediki her zaman olduğu gibi yapacağım bişey yok diye bende ne olcak o zaman dedim doktr dediki parça düşerse gel kürtaj yapcam dedi bende çöktüm moralman ve hemen koştum başka hastaneye güzelce muayne yaptılar bebeğim de kesemde sapa sağlam ya bacım bşi sorcam 12mml kese kaç haftalık oluyor acaba ki 12 mml miş yavrum ama 8 haftadayım bi gariplik yokmu bu işte sence pıt pıt lar çoktan başlaması gerekirken daha bebek tam oluşmamış bu nasıl oluyorguzel haberlerini bekliyoem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?