kanama

canim cok sukur kesen iyi o olculeri kafana takma ben ilk getdyimde doktor 5 hfta 6 gun soyled 1 hafta sonraa 6 hAfta 3 gun soyledi yani bebek 6 haafta 6 gunluk olmasi gerekiyoru ama 4gun sanki gelism yokmis arti sata gorede 1 hafta geri ama kalp atsi vardi 2 hafta sonra getdm bebei hizla buyumus 9 haftayi geCms tam sata gore olms o olculeri takma kafana kalp atsni 9cu haftada duyan vAR

CANIM SENINKI ENFEKSIYONA BENZIYOR EVET KOKRMA DOKTOR TEDAVI YAZAR GECER

CANIM SENINKI ENFEKSIYONA BENZIYOR EVET KOKRMA DOKTOR TEDAVI YAZAR GECER
selam cnm ya bu sorunlar yetmiyor gibi çok aşırı kabızım sorunlrı biliyosun ıkınamıyorum da çok berbat bi durumdayım yardımcı olursan sevinirim ha ilaç olarak baktımda siteden hep duphalaç diye bir şurup önermişler sence içsem bişey olurmu

Bende ilk aylar çok kabızlık ćektim kananam cok oldugundan ıkınmak yasaktı bol bol kuru kayısı yedim ılık su içtim makat bölgeme zeytinyagıyla masaj yaptım,ilk 3 ay doktorlar ilac kullandırttırmama taraftarı ben 4 doktora gittim ısrar ettim ama yazmadılar

bitanrm doktora sormadan icme doktorla konus ilac yazsnn sana birde ne zaman gitcen kontrola ama kuru erik varya cok iyi geliyor gunde 2=3 tane yisen sen bir dene

Ben de 18 haftalık hamileyim.6 ve 8. Hafta arası lekelenme şeklinde kanamam oldu.doktora gittiğimde bu bir düşük tehlikesi ancak böyle durumlarda ultrasonda kalp atışı duyuyosak gebeliklerin % 90 ı devam eder dedi.icim rahatlamsti biraz neden % 10 olsun ki dedim % 90 dururken progestan kullanıyordum zaten.8. Hafta biraktim.ve kanamayla ilgili bi sorun yaşamadım çok şükür. Ayrica hamileligi boyunca sürekli kanaması olup bebeğini kucagina alan arkadaşlarım var.gönlünü ferah tut taktir allahtan.
Rabbim sağlıklı sihhatli kucağımza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

amin canim amin

canm nasilisn duydunmu kalp atislarnin?

canm nasilisn duydunmu kalp atislarnin?

evet canım duyduk çok şükür dünyanın en güzel sesi, çok güzel bi duyguymuş allah isteyen herkese nasib etsin inşallah
bi kaç gün sonra yine kontrolüm var o zamandan beri hiç kanamam olmadı bakalım ilaca devam et dicek mi merak ediyorum

arkadaşlar iyiakşamlar, yazılanları okudumda kanama problemi yaşayanlarınıza deriiinn bir oh çektirmek için yaşadığım anımı anlatıcam.. (siz şimdi hassassınızdır da okurken ağlamayın heee sonu çok mutlu:) ) 3 aylık evliyken hamile kaldım... 2,5 aylık hamileyim ve de İKİZLER.. o gün çok misafirim vardı ve çok ayakta kalmıştım gece yatmaya hazırlanıyorum bir kanama öyle böyle değil bacaklarımdan aşağı akıyor pelte pelte kan döküyorum ve durmuyor, eşim hemen dr.umu aradı sarsmadan hemen getirin hastaneye dedi dr., yolda giderken eşim elimi sıkıca tutmuş ikimizde ağlıyoruz, kesin düştüler diyorum ben.. hemen beni doğumhaneye alıyorlar (dr. muhtemelen düşük yaptığımı düşünüyor ve kürtaja alacak) ultrasonla bakıyor önce, sonra eşimi çağırıyor, wolume veriyor sese, iki minik kalbin atışı o soğuk odada yankılanıveriyor güm güm diye.. ben inanmıyorum o kadar inanmışım ki herşeyin bittiğine ağlıyorum susturamıyorlar, korkma diyor dr.um, hiç biryere gitmemişler seninleler ama şimdi biraz dinlenme zamanı diyor ve odaya alıyorlar bizi, kanamamın durması için serum veriyorlar, o geceyi sabaha kadar şükrederek geçirmiştik... rahim genişlerken damarlarımı zedelemiş ve bu şiddetli kanamayı bu sebeple yaşamışım, ilk üç ay nadirde olsa olabiliyormuş , doğuma kadar bir daha da tekrarlamadı.. Şimdi mi ? Şimdi 8 yaşında prenseslerim şükür benimleler.. umarım biraz olsun içinize su serpmişimdir umut olmuşumdur sizlere... her kanama ve lekelenme kötü şeylerle sonuçlanacak diye bir şey yok korkmayın, endişelenmeyin ve kafanızda kurmayın.. Güzel düşünün Güzel şeyler olsun.. Sevgiler..

uyarınıza rağmen duygulanmamak elde değildi allah evlatlarınızı size bağışlasın mutlu son

uyarınıza rağmen duygulanmamak elde değildi allah evlatlarınızı size bağışlasın mutlu son

her şeye ağlanıldığını bildiğim için baştan uyarayım dedim :)) çok tşk ederim hepimizinkini inşallah

evet düştü nedeni ise plesentası erken ayrılmış aşırı kanama olduğundan
canim anliyorm seni ama kismet bu imis ben austosda yasadm bunlari 4 ay sonra yene hamile kaldm simdilik topralanmaya calis kendin yipratma ben o kadae uzdum ki kendimi ian ilk adetim kurtaj sonrasi 56 gun sonra oldm ondan gelen sefer her sey guzel olucak inan

ya sonu guzel allah bagslasn prenseslerin yasadiklarn cok zormus inan her kan geldynde gtdi cocuk diyorum ama rabimin elinde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…