kanama

cok sukurr sevindom sen yinede dinlen benim lekelerm azalr gitdikce 11 haftayo gecdk ondan kaliba

ya sonu guzel allah bagslasn prenseslerin yasadiklarn cok zormus inan her kan geldynde gtdi cocuk diyorum ama rabimin elinde tabi
Allah korusun cnm düşünmeyin öyle şeyler, bu yüzden anlattım bunu zaten canınızı sıkmayın diye.. Allahım neyi kararladıysa onu yaşayacağız..

Allah korusun cnm düşünmeyin öyle şeyler, bu yüzden anlattım bunu zaten canınızı sıkmayın diye.. Allahım neyi kararladıysa onu yaşayacağız..
dogru zaten dua etmekden baska care yok kas bir televizyon gibi sey ola evde ordan her gun gore bilsem bebisi diyorm

canım düşükten 1 hafta sonra sölemesi ayığ ilişkiye girdik ve korunmadık bu birhafta aralıklarla sürdü hala devam ediyoruz sence tekrar hemen hamile kala bilirmiyim ha doktorum ilişki konusunda gün vermedi bende kanamam bitince başladım çalışmalara çok istiyorum inşallah tekrar kalmışımdır

amin allah kimseye evlat acısı vermesin çok zormuş
ya canım bide düşükten sonra hamilelik belirtileri ne zaman kaybolur (bende geçmişti ama geri başladı bulantılarım tiksintilerim )hani ilişkiye girdim ya acaba tekrar hamile miyim diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim

ben bildiym odur ki canim kurtajdan sonra 15 gun sonra bile cocuga kalma sansi var sen ne zaman kurtaj oldun?ben 30 gun sonra ovulaysiyonum olmusdu bunu kesin bilyorm

ben bildiym odur ki canim kurtajdan sonra 15 gun sonra bile cocuga kalma sansi var sen ne zaman kurtaj oldun?ben 30 gun sonra ovulaysiyonum olmusdu bunu kesin bilyorm
bende o gunu gebelik belitrilei yok oldu goyuslern filan bulantm 2 gun cekdi 1 haftaya hc br seyim kalmadi

marttın 11 de kürtaj olmuştum 1 hafta sonra kanamam bitti bende eşimle birlite oldum bugun regl gunumdu olmadım ve hiçbir regli belirtimde yok tam aksi hamileliğimde oldugu gibi sigaradan parfüm kokusundan acayip tiksiniyorum ya canım acaba hamilemiyimdir sence test yapmaya biraz çekiniyorum sonuç negetif çıkarsa diye sen kürtajadan ne kadar sonra regl olmuştun

ben cok stress yapd, diye 56 gun sonra regl oldm ama genelde 30 gun 40 gun sonra regl olur cogu kisi sen br test yap bence

ben cok stress yapd, diye 56 gun sonra regl oldm ama genelde 30 gun 40 gun sonra regl olur cogu kisi sen br test yap bence
yok canım sadece normal regl tarihini 4 gün geçti sonra oldum yani iyim sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntım bidaha o duyguyu yaşamak çok istiyorum allah inşallah verir

yok canım sadece normal regl tarihini 4 gün geçti sonra oldum yani iyim sıkıntım yok çok şükür tek sıkıntım bidaha o duyguyu yaşamak çok istiyorum allah inşallah verir

sikma canini zaten vucut kendini ancak 3 aya toparliyor ben austosun 17de kurtaj oldum aralik 1ne kadar korundum ocakda hamile kaldim

sikma canini zaten vucut kendini ancak 3 aya toparliyor ben austosun 17de kurtaj oldum aralik 1ne kadar korundum ocakda hamile kaldim
selam canım bayağı bir aradan sonra yine ben kız geçen ay oldum regl bu ay yine geçti günü yarın sbah ilk işim bir tes almak olcak

selam canım bayağı bir aradan sonra yine ben kız geçen ay oldum regl bu ay yine geçti günü yarın sabah ilk işim bir test almak olcak
ha bide canım olcam gun bir damla kahverengi akıntı geldi bir dahada olmadı akıntım çok fazla sümük gibi aynı ama ortada adet falan yok adeti bırak lekelenme bile yok dedim gibi sadece regl günümde bir damla kahverengi akıntım oldu başka olmadı sence bu neyin nesi balım

canim sen hamilesin bence ya ben bu defe hamile kaldigimda basda 1 gun kahverengi leke geldi sonrasinda beyaz akinti zaten orda hamile oldugumu tahmin etdim sen bir test etsene?

Arkadaşlar bir sorum olacak size ben eşimle birlikte olduktan sonra bende hafifi lekelenme oluyor muhtemelen cuma günü yani 5gun sonra hasta olcam siz dede böyle bişey oluyor mu birliktelik sırasında ağrı sizi da olmuyor ama kafama takıldı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Iliski esnasinda agri olabilir ama buna kanamanin eslik etmesi normal degil.fakat adet gunun yakinsa olabilir.yine de bir doktora gorunun derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…