Kanamalı geçen gebelik

İnşallah cnm ben kan sulandırıcı kullanmıştım bence birşey olmayacak büyümüş artık dusseydi düşerdi korkma

İnşallah cnm ben kan sulandırıcı kullanmıştım bence birşey olmayacak büyümüş artık dusseydi düşerdi korkma

Valla dua etmekten başla birler gelmiyor zaten elimden bu gün tekrar kontrole gittim bebeğimin durumu iyi kalp ayını 156 keseside düzenli suyu da iyi ama kesenin dışında ufak bir kanama alanı mevcut galiba 13 mm tam bilmiyorum anlamıyorum da o yüzden tekrarsan iğne kullanmam yasaklandı 1 hafta saha inşallah birler olmaz çok korkuyorum ya iğneyi kullanmadım siye birşey olursa kendimi hep suçlu hissederim

Aynı kanama bende de olmuştu içerde hala kanama var demişti doktor inşallah seninde geçer

Bende aynı durumdayım cnm merak etme tutunma kanamasidir stres yapma bende göremedim keseyi ama değerim artıyor kanamam da var 2 gündür progestan içiyorum

Bende aynı durumdayım cnm merak etme tutunma kanamasidir stres yapma bende göremedim keseyi ama değerim artıyor kanamam da var 2 gündür progestan içiyorum
Canım maalesef kimyasalmiş ...üstüne birde Corona oldum..Umarım senin sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…