Kanamalı geçen gebelik

hayal_23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2020
22
4
1
28
Merhabalar 14 haftalık hamileyim ve 3 kere yoğun kanamayla hastanelik oldum şuan gene yatıyorum bebeğimin kalp atışları suyu kesesi hareketleri rahim ağzı geriye normal ilerliyor ama benim kanamalarım bitmiyor ne yazık ki
Kesenin üst bölümünde ufak bir kanama alanı var yalnızca 2 günde bir pruluton iğne ve hergün Protestan kullanıyorum onları kullanınca geçiyor 1 saat sonra yeniden devam editör kanamam benim gibi olan var mı bundan önce 2 kere kalp durması sonucu kürtajım var
Kanamadan dolayı oksapar kan sulandırıcı iğnemi kestiler önlem amaçlı verilmilti zaten

Plasenta previa olabilir mi acaba? Riskli gebelik uzmanına görün derim

Plasenta previa olabilir mi acaba? Riskli gebelik uzmanına görün derim
Oradada bir sıkıntı görmedi herşeyi anlattı bizim için orası önemli falan dedi eğer orada olsaydı daha riskli olabilir demişti ama çok şükür yoktu kanamam hatla devam ediyor çok korkuyorum

Oradada bir sıkıntı görmedi herşeyi anlattı bizim için orası önemli falan dedi eğer orada olsaydı daha riskli olabilir demişti ama çok şükür yoktu kanamam hatla devam ediyor çok korkuyorum
Bebeğin iyiyse korkma derim yat dinlen bol bol gerekirse hiç kalkma inşallah sağ salim gelir bebişin

Canım Allah acil şifalar versin yavrunu sana bağışlasın. Konuyla ilgili pek bilgim yok umarım bir çaresini bulurlar

Ne zamandır kanamaniz var acaba kaçıncı haftadan beri?
İlk kanamam 6 haftalıkken oldu 1 gün sürdü ve bitti
2. Kanamam 13+5 ye oldu 1 gece kaldım geçti şuan 14 + 2haftalık hamileyim gene var hastanede yatıyorum yeni kesildi .

Geçmiş olsun cnm. Benim ilk hamileliğimde plasenta previa durumu vardı. En başından, doğuma kadar kanadı.. Wc ye gitsem kanardı.. hem de ne kan.. belki öyle bir durumdur cnm.

Bende adete 5gün 1hafta kala gebeligimi 13beta ile öğrendim.Ertesi güne kahverengi kanama akıntı gibi birşey başladı peçete sildigimde gelen.Sonra cuma değerim 63.63oldu.Doktor kese için ayın 28ine randevu verdi.Ama benim bu kanama durumu çok kafamı karıştırıyor çarşambadan beri devam ediyor.Neyin nesi anlayamiyorum kimyasal ki dış gebelik mi?
2gunde bir artışa baktirsam da bu kesin sonuç degilmiş değerler düzenli artsa bile kese kese başka bir yere yerleşmiş olabiliyormuş..
Kanamam hep aybi tonlarda pas rengi..Ama içinde iplik,lifimsi şeyler olabiliyor arada ..Hatta bugün incecik pıhtı gibi birşey gördüm.Bu belirsizlik çok kötü

Nasıl oldun canım daha iyi misin ? Arada sırada oluyor dediler öyle o pıhtılaşır kan biriktiği için oluyor benim kanamam kesildi ama bende kahve rengi atıyorum o pıhtılrdan

Nasıl oldun canım daha iyi misin ? Arada sırada oluyor dediler öyle o pıhtılaşır kan biriktiği için oluyor benim kanamam kesildi ama bende kahve rengi atıyorum o pıhtılrdan
Canım dünden bu yana yok gibi ama belli olmuyor.Belkide şuan progestan kesti.Allahim hepimize hayırlı gebelik versin.Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım vede hap benimde iki kalp atışı alinamamasi sebebiyle düşüğüm varBide benim gebeliğim daha çok yeni keseyi bile görmedim düşün 4haftalik..

Ayni seyleri yaşadım ayni ilaçları kullandim benimki ikiz gebelik
Cok şükür 28. Haftaya girdik
Parçalar düşürdüm 1 hafta boyunca yoğun kanamalar falan yüreğim ağzımda bekledim cok korktum ama bisey olmadı cok şükür
Moral cok önemli sakin kötü düşünme
11-14 haftaları arası olmustu bu bahsettiğim
Sonra yoğun kanama geçti leke leke devam etti 2-3 hafta daha
Sonra tamamen geçti cok şükür

KAnamana rağmen iğneni kesmediler mi ? Kanaman kırmızı mıydı kahve miydi

İnşallah öyle olur tek dileğim kızımın baban sağ Salim gelmesi

Korkma cnm birşey olmaz bende ilk gebelikte kanamadan hastanede yattım köyü kırmızı ne kanamalar yaşadım oğlum doğdu nasibi varsa doğacak üzülme

Korkma cnm birşey olmaz bende ilk gebelikte kanamadan hastanede yattım köyü kırmızı ne kanamalar yaşadım oğlum doğdu nasibi varsa doğacak üzülme

İnşallah öyle olur bizim tek anlaşamadığınız kanamalardan dolayı kan sulandırıcı iğne kullanamıyorum bir doktorum kullan diğer doktorum kanaman varsa olmaz diyor bundan önce iki düştüğüm olduğu için önlem amaçlı vermişlerdi km pıhtılaşmam yok inşallh bende evladımı kızımı sağ sağlam kucağıma alırım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…