kanamam var aciill YARDIMM...

ben kizimda 4 aylik hamileyken 2 parmak acildi rahmim, her zaman kananmam vardi, ve dogum sancisini gibi sanci cekiyordum, bu halde tam 4 defa ucagi binip fransaya geldim , ve tekrar her seferinde turkiyeye dondum, cunku esim turkiyedeydi, doktr doguma kadar yatmdan gerek dedi, ve son zamanima kadar yatma sansim olmadi, kizim 7 bucuk aylik dunyaya geldi, rabbime sukurler olsun ki saglikli, normal bir dgum ile dunyaya geldi suan 4 bucuk yasinda:), sana tavsiyem yatip dinlenmem , hic bir is yapma, birak etrafndakiler yardimci olsun, dusuk tehlikesini onlersin,

ben hemen önümüzdeki hafta tıp Fak. gidip önce kan pıhtılasması için test isticem ve bari gitmişken eşimle gidiyimde gen testide yaptırsam acaba yaparlarmı aynı yer mi bakıyo canım gen testine ve pıhtılasmaya?

gebeliğin cok zor geçmiş hem vucut hem psikolojık olarak ama en nihayetinde doğmus canm ya allahım bizede hayırlısıyla nasip eder bi gün inşallaaaaaah

gebeliğin cok zor geçmiş hem vucut hem psikolojık olarak ama en nihayetinde doğmus canm ya allahım bizede hayırlısıyla nasip eder bi gün inşallaaaaaah

evet oyle cok yorucu bir hamilelikti, allahim herkese yavrusunu saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin .. sende kendini yorma dinlenmene bak:)

Evet canım eşinle gitmen lazım belkide ondadır problem illa sende olacak diye bir şey yok
İnşallah genetik bi sorun yoktr canım ya.Tabiki yapmak zorundalar ikisini beraber yapıyorlar
Ama eğer genetik danışmanlık varsa
Yoksa Özel hastanede yaptıracaksın mecburen

saol canım. peki özelde genetik test pahalı mıdır?

çok geçmis olsun
nedenını anlayıp,önlemını alarak yenıden gebelık yasarsın ıns cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…