Kanamanız düşük yapan var mı

nesliabdll

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
84
44
3
35
Gebeliğin ilk haftalarındayım böbrek bel yumurtalık ağrılarım oluyor kahve rengine yakın akıntılarım oluyor kanamam olmadı

Gebeliğin ilk haftalarındayım böbrek bel yumurtalık ağrılarım oluyor kahve rengine yakın akıntılarım oluyor kanamam olmadı
Korkutmak istemem benimde iki üç gün kahverengi akıntım oldu yerleşmedir diye düşündüm ardından yoğun kanamayla gittiğimde düşük yapıyorsun dediler yatış yapıldı Şubat ayında kürtaj oldum

Sürekli kahverengi akıntı değil karı çok sulu akıntıda geliyor sol kısmım çok daha fazla ağrıyor ve 1 haftadan fazla oldu sanırım ishalim var ilk zamanlar meme hassasiyeti varı mise bulantısı bunların hepsi geçti mesela

Çok üzüldüm peki akıntılar haricinde. Agıronız oluyormuşsun yani hiç bir belirti vermişmiydi ? Peki besen kürtaj oldunuz kaç haftalıktı

Üzüldüm düşük yapanıza peki akıntı dışında hiç belirti varmıştı ve beden kürtaj yaptırmak zorunda kaldınız kaç haftalık hamileydiniz ?

Dış gebelik olabilir mi? Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç

15 gibi hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü sadece ozaman korunmadık geçen hafta farklı zamanlarda 2 idrar testi yaptım evde farklı markaların pozitif çıktı 6 gün reglim gecikti hiç geçikmezdim doktoruma yarın için randevu bulabilirdim yarın gidip baktırıcaktım benim gibi bu durumu yaşamış olan birileri varmı merak ettiğim için konuyu açtım
Dış gebelik olabilir mi? Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç

Hiç kan vermediniz mi. O zaman şimdi hamile olup olmadığınızı da bilmiyorsunuz ya da emin değilsiniz diyelim

Çok test yapmış biri olarak hiç belli olmaz diyeyim ben
Yaaaa korktum şimdi ben çok düzenli regl oluyorum 6 gün geçti üzerinden ama belli de olmaz haklısınız başıma ilk defa böyle bir şey geliyor eşimde baya heyecanlandı sonra ağrılarım olunca üzüldü hayırlısı artık yarın belli olacak

Acile gidip kan verebilirsiniz. Tabi siz bilirsiniz yine de. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…