- 30 Haziran 2024
- 84
- 44
- 3
- 35
- Konu Sahibi nesliabdll
-
Korkutmak istemem benimde iki üç gün kahverengi akıntım oldu yerleşmedir diye düşündüm ardından yoğun kanamayla gittiğimde düşük yapıyorsun dediler yatış yapıldı Şubat ayında kürtaj oldumGebeliğin ilk haftalarındayım böbrek bel yumurtalık ağrılarım oluyor kahve rengine yakın akıntılarım oluyor kanamam olmadı
Tedbirli olun lütfenGebeliğin ilk haftalarındayım böbrek bel yumurtalık ağrılarım oluyor kahve rengine yakın akıntılarım oluyor kanamam olmadı
Üzüldüm düşük yapanıza peki akıntı dışında hiç belirti varmıştı ve beden kürtaj yaptırmak zorunda kaldınız kaç haftalık hamileydiniz ?Korkutmak istemem benimde iki üç gün kahverengi akıntım oldu yerleşmedir diye düşündüm ardından yoğun kanamayla gittiğimde düşük yapıyorsun dediler yatış yapıldı Şubat ayında kürtaj oldum
Dış gebelik olabilir mi? Kan değerlerinize baktırdınız mı hiçSürekli kahverengi akıntı değil karı çok sulu akıntıda geliyor sol kısmım çok daha fazla ağrıyor ve 1 haftadan fazla oldu sanırım ishalim var ilk zamanlar meme hassasiyeti varı mise bulantısı bunların hepsi geçti mesela
Dış gebelik olabilir mi? Kan değerlerinize baktırdınız mı hiç
Hiç kan vermediniz mi. O zaman şimdi hamile olup olmadığınızı da bilmiyorsunuz ya da emin değilsiniz diyelim15 gibi hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü sadece ozaman korunmadık geçen hafta farklı zamanlarda 2 idrar testi yaptım evde farklı markaların pozitif çıktı 6 gün reglim gecikti hiç geçikmezdim doktoruma yarın için randevu bulabilirdim yarın gidip baktırıcaktım benim gibi bu durumu yaşamış olan birileri varmı merak ettiğim için konuyu açtım
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah2 günde 1 kan vermen iyi olur hcg artışı çok önemli çünkü. Umarım iyi haberler alırsın
Eğer 2 testte hata vermiyordur bilemedimHiç kan vermediniz mi. O zaman şimdi hamile olup olmadığınızı da bilmiyorsunuz ya da emin değilsiniz diyelim
Çok test yapmış biri olarak hiç belli olmaz diyeyim benEğer 2 testte hata vermiyordur bilemedim
Yaaaa korktum şimdi ben çok düzenli regl oluyorum 6 gün geçti üzerinden ama belli de olmaz haklısınız başıma ilk defa böyle bir şey geliyor eşimde baya heyecanlandı sonra ağrılarım olunca üzüldü hayırlısı artık yarın belli olacakÇok test yapmış biri olarak hiç belli olmaz diyeyim ben
Acile gidip kan verebilirsiniz. Tabi siz bilirsiniz yine de. Hakkınızda hayırlısı olsunYaaaa korktum şimdi ben çok düzenli regl oluyorum 6 gün geçti üzerinden ama belli de olmaz haklısınız başıma ilk defa böyle bir şey geliyor eşimde baya heyecanlandı sonra ağrılarım olunca üzüldü hayırlısı artık yarın belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?