Kanamasi gelen var mı

Hayal1810

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
5
0
1
36
Merhaba Arkadaşlar
8+6 de birden agrim yada sızım olmadan birden acik kirmizi renginde kanamam geldi en sonunda kan pihtisi düşürdüm. Hic fark etmeden af edersiniz ben heralde altıma kaçırdım sandim öyle gittim lavaboya ve öyle fark ettim. Hemen Doktorumu aradim doktorum Tüp bebek tedavilerinde oluyor tüm hastalarımda oldu bu Agrin olmadığı için icin rahat olsun dedi ve Proluton Depot yazdi bunu vurdur sonra uzan hic kalkma dedi.

Başına gelen oldu mu daha önce yardimci olurmusunuz

Merhaba Arkadaşlar
8+6 de birden agrim yada sızım olmadan birden acik kirmizi renginde kanamam geldi en sonunda kan pihtisi düşürdüm. Hic fark etmeden af edersiniz ben heralde altıma kaçırdım sandim öyle gittim lavaboya ve öyle fark ettim. Hemen Doktorumu aradim doktorum Tüp bebek tedavilerinde oluyor tüm hastalarımda oldu bu Agrin olmadığı için icin rahat olsun dedi ve Proluton Depot yazdi bunu vurdur sonra uzan hic kalkma dedi.

Başına gelen oldu mu daha önce yardimci olurmusunuz
Bence doktora gitmelisiniz.

Oyle saçmalık mu olur ya muayane etmedi bakmadı mi ??
Kendi Doktorum Izmirde ben Aydin'dayim. O yüzden çağırmadı hemen. Burda acilde kadin dogum olmadığı için bıkmadılar. Ama gelen Kan miktarı ve Pihtinin Resmini doktoruma yolladim. Gayet normal rahat ol ilaçlarına ayni şekilde devam et sakin birakma dedi. Dusuk yapanların kanamasi kesilmez 10 gün devam eder seninki dusuk degil her hastamda oluyor bu durum dedi. Yarin goruscez doktorumla artik

Back
X