kanamasi olup kan sulandirici ilaclara devam edenler varmi?

HASKIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
100
13
26
Almanya
Arkadaslar benim pazar gununden beri devam eden kirmizi pembe karisimi bazende kahverengiye donen kanamam var ve ayni sekilde ara ara devam eden karin agrilarim bana 3 embriyo transfer edildi doktorumun soyledigi bunlardan tutunan ve devam edemeyenleri vucudun bu sekilde disari atiyor ayrica ben transferden itibaren kan sulandirici igne yapiyorum ve doktorum bu ignelere devam ettiriyor aranizda bu sorunu yasayan arkadaslar varsa sizde kan sulandirici ilaclariniza devam ettinizmi bana bu konuda bilgi verirmisiniz ultrasyon icin haftaya gidecem ve bu stres beni bitiriyor cevaplariniz icin simdiden hepinize tek tek tesekkur ederim.

Cok gecmisolsun , Allah yardımcın olsun. Benim tüp bebek degil, kendiliğinden olusan gebelik. Ancak pihtilasma sorunum olduğu icin kan sulandirici iğne kullanıyorum gebeliğimin basından beri. Benm de ara ara kanamalarım, kahverengi lekelenmelerim oldu. Benm de Dr um kesmedi iğneyi. İğne ile kanamanın hic bı bağlantısı yokmuş.

Arkadaslar benim pazar gununden beri devam eden kirmizi pembe karisimi bazende kahverengiye donen kanamam var ve ayni sekilde ara ara devam eden karin agrilarim bana 3 embriyo transfer edildi doktorumun soyledigi bunlardan tutunan ve devam edemeyenleri vucudun bu sekilde disari atiyor ayrica ben transferden itibaren kan sulandirici igne yapiyorum ve doktorum bu ignelere devam ettiriyor aranizda bu sorunu yasayan arkadaslar varsa sizde kan sulandirici ilaclariniza devam ettinizmi bana bu konuda bilgi verirmisiniz ultrasyon icin haftaya gidecem ve bu stres beni bitiriyor cevaplariniz icin simdiden hepinize tek tek tesekkur ederim.

haskız nasılsın canım hepsi geçecek canım.yeterki sen moralini o
bozma.ben bi yerde yaalnışmı yaptım doğrumu yaptım bilmiyorum kanamam başlayınca corasprini kestim.çünkü hep gebelikte kanaması olana dr bu tazr ilaçları kestirmiş.okuynca kendiliğimden kestim.acaba diyorum bende kesmemeliydim dr a sormadan.kanda pıhtılaşma olduda ondanmı kaybettim bebeğimi ama ben kanama başladının ertesi günü kestim neyse..oooof o yaşadığım sıkıntılı günü atmaya çalışıyorum kafamdan oysa herşey ne güzel başlamıştı dimi canım.ama senin için içimde en ufak bir şüphe yok belkii 3 olmıcak ama 2 si yada 1 i mutlaka yaşayacak emin ol canım.benim 1 tek olduğu için şansım da yoktu..allah bebeklerni sana bağışlasın..ve dr a git mutlaka bu beklemekte çok fena benimki beni hemen çağırmıştı..

Benim kız arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ve başınan sonuna kadar kan sulandırıcı kullandı. ara sıra lekelenme ve hatta hafif kanaması bile oldu, ama iğneyi kesmedi.hatta hamileliğin son aylarında günde 3 kere vuruyordu. Sonunda sezaryanle sağlıklı oğlun kucağına aldı. Hiç moralinizi buzmayın doktoronuzu dinleyin. Sağlıklı hamilelik dilerim.

coook gecmis olsun B'nde yasadım Bnm Dr hemn iğneyi kesti şimdiye kadarda hiç kullanmadım ve her kanamada beni hemn kontrol çağırdı hemn Dr na hit bence neden bekletiyor ki seni insallh hiç sorun yasamazsn kafanı karıştırma Dr un devam diyarda devam et Bnm ki bırak dedi ben bıraktım

Cok tesekkur ederim kizlar doktorum Pazartesi gunune randevu verdi

bakalim neler bekliyor beni insallah keseyi goruruz ve insallah hersey yolundadir

heyecan korku butun duygulari yasiyorum bende durum boyle kizlar bu arada kanamam azaldi ama igneye devam

ediyorum..

Umarim hepimiz icin herseyin en guzeli olur kizlar....

Rabbim hepimize saglikli hayirli evladlar versin insallah...

Cok tesekkur ederim kizlar doktorum Pazartesi gunune randevu verdi

bakalim neler bekliyor beni insallah keseyi goruruz ve insallah hersey yolundadir

heyecan korku butun duygulari yasiyorum bende durum boyle kizlar bu arada kanamam azaldi ama igneye devam

ediyorum..

Umarim hepimiz icin herseyin en guzeli olur kizlar....

Rabbim hepimize saglikli hayirli evladlar versin insallah...

Pzartesi güzel ve hayırlı haberlerle döneceksin inşallahhhhhhhhhhhh...Rabbim güzel yüreğinin güzelliğini sana minik mucizelerinle yaşatsın inşallahhh canımmmmmm......

Kanamam var sizce clexane inneden olabilir mi???? Tup bebekle yeni hamileyim:( kan sulandirici ilac jullananlar kanamaniz oldu mu ne yaptiniz lutfen yardim????:(

Kanamam var sizce clexane inneden olabilir mi???? Tup bebekle yeni hamileyim:KK43: kan sulandirici ilac jullananlar kanamaniz oldu mu ne yaptiniz lutfen yardim????:KK43:

Yazını görünce hemen bir şeyler yazmak istedim.

Aynı senin gibi tüp bebekle hamile kalmıştım
1O. Ve 12. Haftalarda büyük kanamalar yaşadım öyle böyle değil. Zaten başından beri hep bir kahve kanama soz konusuydu. En son yaşadığım büyük kanama sonrası bulunduğum yerdeki doktorum da tüp bebek doktorum da clexanın kesilmesine karar verdi.
12 Haftadan sonra kanamam olmadı ama bebeğim 2 hafta dayanabildi 14. Haftada kalbi durdu.
Bir sürü testler yapıldı ve sonuç kan pıhtılaşmam varmış!!!
Doktorlar kan sulandırıcılar konusunda nedense kararsız :( en son eşimin memleketinde bir doktora gittim (üç kayıp yaşayan bir arkadaşima sağlıklı bir gebelik sürdürdü) ve o Dr bana ne dedi biliyor musun? Kan sulandırıcıyı kesmekle iyi etmemişsiniz. En fazla bir gün kesilir. Burnun kanamazsa, damarlarda kanama meydana gelmiyorsa yaşadığınız kanama clexane den kaynaklanmıyordur! O an kafami duvarlara vurmak istedim. Tabi her şeyin hayırlısını Rabbim bilir elbet ama ben yandım sen yanma arkadaşım!

Yazını görünce hemen bir şeyler yazmak istedim.

Aynı senin gibi tüp bebekle hamile kalmıştım
1O. Ve 12. Haftalarda büyük kanamalar yaşadım öyle böyle değil. Zaten başından beri hep bir kahve kanama soz konusuydu. En son yaşadığım büyük kanama sonrası bulunduğum yerdeki doktorum da tüp bebek doktorum da clexanın kesilmesine karar verdi.
12 Haftadan sonra kanamam olmadı ama bebeğim 2 hafta dayanabildi 14. Haftada kalbi durdu.
Bir sürü testler yapıldı ve sonuç kan pıhtılaşmam varmış!!!
Doktorlar kan sulandırıcılar konusunda nedense kararsız :KK43: en son eşimin memleketinde bir doktora gittim (üç kayıp yaşayan bir arkadaşima sağlıklı bir gebelik sürdürdü) ve o Dr bana ne dedi biliyor musun? Kan sulandırıcıyı kesmekle iyi etmemişsiniz. En fazla bir gün kesilir. Burnun kanamazsa, damarlarda kanama meydana gelmiyorsa yaşadığınız kanama clexane den kaynaklanmıyordur! O an kafami duvarlara vurmak istedim. Tabi her şeyin hayırlısını Rabbim bilir elbet ama ben yandım sen yanma arkadaşım!
Allah razi olsun:( bu kan pihtilasmasi nasil bir sey genetik mi yoksa ilaclardan dolayi olan bir sey mi??? E doktorlar onceden tahlil vs yapmiyorlar mi kan pihtilasmasi var mi yok mu diye??? Ilk zamanlar her sey cok guzel gidiyordu...carsambadan beri lekelenmem var. Sen clexaneyi biraktiginda kanaman kesilmis miydi???

Allah razi olsun:KK43: bu kan pihtilasmasi nasil bir sey genetik mi yoksa ilaclardan dolayi olan bir sey mi??? E doktorlar onceden tahlil vs yapmiyorlar mi kan pihtilasmasi var mi yok mu diye??? Ilk zamanlar her sey cok guzel gidiyordu...carsambadan beri lekelenmem var. Sen clexaneyi biraktiginda kanaman kesilmis miydi???
Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan :KK43:

Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor. :KK43:

Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.

Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan :KK43:

Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor. :KK43:

Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.
Ya ama bende kan pihtilasmasi yoksa eger niye bosuna kullaniyorum:( kafayi yicem:( inneyi bir gun yapip bir gun yapmasam???

Ya ama bende kan pihtilasmasi yoksa eger niye bosuna kullaniyorum:KK43: kafayi yicem:KK43: inneyi bir gun yapip bir gun yapmasam???

Canım endişe sana zarar verir. Aynı şeyleri ben de yaşadım zamanında. Her şeyi araştırıp saçma sapan şeyleri kafama takmışım şimdi anlıyorum. Keşke her anın tadını çıkarsaydım diyorum şimdi. Zayen kan pıhtılaşması olmayanlar bile kullanıyor kan sulandırıcıyı. Doktorun daha iyi bilir onunla konuş endişelerini canım. Gerekirse test yaparsınız.

Canım endişe sana zarar verir. Aynı şeyleri ben de yaşadım zamanında. Her şeyi araştırıp saçma sapan şeyleri kafama takmışım şimdi anlıyorum. Keşke her anın tadını çıkarsaydım diyorum şimdi. Zayen kan pıhtılaşması olmayanlar bile kullanıyor kan sulandırıcıyı. Doktorun daha iyi bilir onunla konuş endişelerini canım. Gerekirse test yaparsınız.
Su an cocugun var ins? Seni cok iyi anliyorum:( tup bebegu umut tup bebek merkezinde selen hanima yaptirmistim ve kafin ne msjlarima ne aramalarima cvp vermiyor. Parayi aldilar isleri bitti... hakkim o kadina kalmasin ins.

Su an cocugun var ins? Seni cok iyi anliyorum:KK43: tup bebegu umut tup bebek merkezinde selen hanima yaptirmistim ve kafin ne msjlarima ne aramalarima cvp vermiyor. Parayi aldilar isleri bitti... hakkim o kadina kalmasin ins.

Cocugum yok maalesef :( Bebeğimi kaybedeni 2 ay oldu canım. 3 yıllık evliyiz ilk tüp bebek denememdi. Biraz dinlenmeden sonra yine deneyeceğim.
Maalesef işlerine yaradığın kadar varsın onlar için. Biz onlar için sadece müşteriyiz!
Sana tavsiyem iyi bir riskli gebelik uzmanı bul kendine. Hem kafan rahat olur hem de daha iyi bir şekilde takip edilirsin.

Cocugum yok maalesef :KK43: Bebeğimi kaybedeni 2 ay oldu canım. 3 yıllık evliyiz ilk tüp bebek denememdi. Biraz dinlenmeden sonra yine deneyeceğim.
Maalesef işlerine yaradığın kadar varsın onlar için. Biz onlar için sadece müşteriyiz!
Sana tavsiyem iyi bir riskli gebelik uzmanı bul kendine. Hem kafan rahat olur hem de daha iyi bir şekilde takip edilirsin.
Canim ben gebzedeyim. Adam akilli dr bulamadim.yarin guya medical'e gdcm bakalim artik...
Canim benim Rabbim insss en kida zamanda yuzunu guldurur... sen hangi sehirdesin?

Canim ben gebzedeyim. Adam akilli dr bulamadim.yarin guya medical'e gdcm bakalim artik...
Canim benim Rabbim insss en kida zamanda yuzunu guldurur... sen hangi sehirdesin?

İnşallah tez zamanda bulursun canım.
Hiçbir şeyi kafana takma üzme kendini ve bebeğini. Rabbim onu senin kucağına verecekse hiçbir şey engel olmaz zaten.
Aydın'da yaşıyorum canim çok sağol iyi dileklerin için.
Güzel haberlerini almak umuduyla...

İnşallah tez zamanda bulursun canım.
Hiçbir şeyi kafana takma üzme kendini ve bebeğini. Rabbim onu senin kucağına verecekse hiçbir şey engel olmaz zaten.
Aydın'da yaşıyorum canim çok sağol iyi dileklerin için.
Güzel haberlerini almak umuduyla...
Canim sen bebeginin kalp atislarini transferin kacinci gunu duydun? Ben yarin doktora gidecegim cok korkuyorum:( carsamba gunu kanamam oldu diye kostur kostur acile gittim.doktor keseyi gordu guzel kese dedi. Bu her sey yolunda anlamina geliyor mu baska hicbir sey hatirlamiyorum beynim durmustu:( yani bir sorun olsa anladilir miydi ultrasyonda? Yarin kalp atisini duyamazsam ölürüm:(

Canim sen bebeginin kalp atislarini transferin kacinci gunu duydun? Ben yarin doktora gidecegim cok korkuyorum:KK43: carsamba gunu kanamam oldu diye kostur kostur acile gittim.doktor keseyi gordu guzel kese dedi. Bu her sey yolunda anlamina geliyor mu baska hicbir sey hatirlamiyorum beynim durmustu:KK43: yani bir sorun olsa anladilir miydi ultrasyonda? Yarin kalp atisini duyamazsam ölürüm:KK43:

Keseyi görmeniz ve bunu düzgün oluşu çok güzel bir gelişme canım. Tabiki bir sorun olsa muahakkak söylerdi doktorun. 6 haftalıkken duymustum kalp atışını ama 8. Haftaya kadar zamanı var canım. Yine söylüyorum bu kadar stres yapma lütfen. Bol bol dua et özellikle Kun Fe Yekun duasını oku rahatlatır seni.

Canim sen bebeginin kalp atislarini transferin kacinci gunu duydun? Ben yarin doktora gidecegim cok korkuyorum:KK43: carsamba gunu kanamam oldu diye kostur kostur acile gittim.doktor keseyi gordu guzel kese dedi. Bu her sey yolunda anlamina geliyor mu baska hicbir sey hatirlamiyorum beynim durmustu:KK43: yani bir sorun olsa anladilir miydi ultrasyonda? Yarin kalp atisini duyamazsam ölürüm:KK43:
Senin daha çok yeni gebeliğin. En geç 8. haftada kalp atışını duyarsın. Vajinal baktırırsan daha erken duyarsın

Back
X