kanamasi olup kan sulandirici ilaclara devam edenler varmi?

Gelişim geride ise günde iki tane bile kullandırabilir kadın doğum uzmanı. Acil doktoruyla bu iş olmaz. Kadın doğumcu hangi ilacı kullan dedi ise o kesin demeden ilaçlarınızı kesmeyin.bence.
Zaten. İgne ümit oldu birakmak istemiyorum çünkü pıhtılaşmadan baska bi sebep yok

Benim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicam
Canim lekelenmen hala var mi? Benim resmen bir gun var bir gun yok...anlamadim gitti. Roskli gebelik uzmanina hittiginde lutfen bana yaz unutma... farkli olarak neler yapacak edecek merak ediyorum.

Kızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba! 5-6 gün iğneyi bıraktıktan sonra tekrar başladıysanız ne zaman başladınız ben aynı gen aynı durum doktorum iğneyi bıraktırdı neredeyse bir aydır kanama alanım var hala ama çok endişeliyim bıraktığım için

Merhaba! 5-6 gün iğneyi bıraktıktan sonra tekrar başladıysanız ne zaman başladınız ben aynı gen aynı durum doktorum iğneyi bıraktırdı neredeyse bir aydır kanama alanım var hala ama çok endişeliyim bıraktığım için
Canim merhaba. O mesajım baya eski. Şu an doğum için gün sayıyorum. O konuda çok dr degistirdim. Ve çoğu dr dan aynı şeyi duyunca tekrar başladım. Cleksan kanamaya sebep olmaz dedi tüm dr lar. Ve ben tekrar başladım. Gerçekten de bi kaç zaman sonra kanama lekelenme hepsi durdu. Hala da ignelerimi oluyorum. Benden sana tavsiye bir kac perinatolog prof e gözükmen .

Canim merhaba. O mesajım baya eski. Şu an doğum için gün sayıyorum. O konuda çok dr degistirdim. Ve çoğu dr dan aynı şeyi duyunca tekrar başladım. Cleksan kanamaya sebep olmaz dedi tüm dr lar. Ve ben tekrar başladım. Gerçekten de bi kaç zaman sonra kanama lekelenme hepsi durdu. Hala da ignelerimi oluyorum. Benden sana tavsiye bir kac perinatolog prof e gözükmen .
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğiniz inş benim bulunduğum şehirde perinatolog yok malesef internet üzerinden iki tanesine danıştım biri kullan biri kullanma dedi burdada kullan diyen oldu bırak diyen oldu iyice kafa karışıklığı :(

Ne kadar kaldi canim:nazar::emir_bebek:

Çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğiniz inş benim bulunduğum şehirde perinatolog yok malesef internet üzerinden iki tanesine danıştım biri kullan biri kullanma dedi burdada kullan diyen oldu bırak diyen oldu iyice kafa karışıklığı :KK43:

Canım seni Eylül annelerinden tanıyorum ben de yazmak istedim. Benim de bulunduğum şehirde yok ama ben riske atmayıp ayda bir başka şehirde bir riskli gebelik uzmanına gidiyorum. İnan psikilojim o kadar rahat ki.. Senin de kafanın rahat olması için söylüyorum. Hatırladığım kadarıyla 3 doktor birden geziyorsun haklı olarak panik olmuşsun.

Canım seni Eylül annelerinden tanıyorum ben de yazmak istedim. Benim de bulunduğum şehirde yok ama ben riske atmayıp ayda bir başka şehirde bir riskli gebelik uzmanına gidiyorum. İnan psikilojim o kadar rahat ki.. Senin de kafanın rahat olması için söylüyorum. Hatırladığım kadarıyla 3 doktor birden geziyorsun haklı olarak panik olmuşsun.
Üç doktor geziyorum internetten beş doktorla yazışıyorum:) perşembe tüp bebek doktorumda kontrolüm var en az perinatolog kadar bilgilidir ona söylerim kullanmak istediğimi bugün bir tane yaptım zaten

Üç doktor geziyorum internetten beş doktorla yazışıyorum:) perşembe tüp bebek doktorumda kontrolüm var en az perinatolog kadar bilgilidir ona söylerim kullanmak istediğimi bugün bir tane yaptım zaten

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek doktorum pıhtılaşmaya rağmen bana gün aşırı yap dedi iğneyi ve kanama olursa kesmemi istedi. Riskli gebelik uzmanı her gün yap dedi ve yanına coraspirin ekledi. Ben riskli gebelik uzmanını dinledim. Bu doktorlarda neden bu konuda ortak bir fikirde değil anlamıyorum.:kızgın:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek doktorum pıhtılaşmaya rağmen bana gün aşırı yap dedi iğneyi ve kanama olursa kesmemi istedi. Riskli gebelik uzmanı her gün yap dedi ve yanına coraspirin ekledi. Ben riskli gebelik uzmanını dinledim. Bu doktorlarda neden bu konuda ortak bir fikirde değil anlamıyorum.:kızgın:
bende aptt pt değerleri kontrol edilip iğneye devam ettiler üstüne coraspin ağır gelir diye.kullandırmadılar.kan sulandırıcı doğuma 15 gün kalana kadar kullanılacak da ben normal istiyorum nasıl olacaksa o 15 gün.birden sancıyla gelirse o 15 günden önce ne olacak?

bende aptt pt değerleri kontrol edilip iğneye devam ettiler üstüne coraspin ağır gelir diye.kullandırmadılar.kan sulandırıcı doğuma 15 gün kalana kadar kullanılacak da ben normal istiyorum nasıl olacaksa o 15 gün.birden sancıyla gelirse o 15 günden önce ne olacak?

Canım normal doğum olayını bilmiyorum, sezeryan düşündüğüm için doktor endişe etme iğne kullanıp ertesi gün ameliyata aldığımız bile oldu dedi. Bunu kullanıp o kadar çok doğum yapan var ki muhakkak bir yolu vardır.

Kizlar naptiniz nasilsiniz ? Bende kanamayla ugrasiyorum. Aptt demissiniz aptt benim yuksek ama doktorum corasprini biraktirdi bende biraktim bir haftadir. Aptt yuksek olmasi ne anlama geliyor ?

Kızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Canim nerhaba hamile oldugunu goruyorum ve cok sevindim. Eski yazdiarinizi okuyorum da. Bende 2 aylik hamileyim. Kan sulandirici kullaniyorum. Bugun 2. Kez cok kanama geldi. Napicami bilemiyorum 😔 belki bir fikir verirsin dedim. Gelen kan acik kirmizi sulu kan yani belli.

Back
X