kanamasi olup kan sulandirici ilaclara devam edenler varmi?

Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan :KK43:

Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor. :KK43:

Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.
Canim doktorum dosyama bakti ve bende kan pihtilasmasi olmadigini soyledi... ilaci birak dedi, kan sulandirici clexane olan... sen biraktiktan kac gun sonra kanaman kesildi??? Hemen mi kesildi yoksa yavas yavas azalip mi bitti? Seklini suresini anlatabilir misin???

Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan :KK43:

Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor. :KK43:

Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.
Canim doktorum dosyama bakti ve bende kan pihtilasmasi olmadigini soyledi... ilaci birak dedi, kan sulandirici clexane olan... sen biraktiktan kac gun sonra kanaman kesildi??? Hemen mi kesildi yoksa yavas yavas azalip mi bitti? Seklini suresini anlatabilir misin???

Kızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.

Eklentiler

• IMG_20170830_124720_002.webp
    IMG_20170830_124720_002.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 653

Bıraktıktan sonra ertesi gün yoğun kanama geçti ama yaklaşık 10 gün kahverengi lekelenme devam etmişti cnm.

Kızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben olsam bu bebeği istiyorsam yap diyen doktoru dinlerdim. Kanamanın iğneden olduğu ne malum ki iğne kullanmayanlarda da sık sık kanama oluyor. Progestan verdiler mi peki

Canim ne durumdasin? Ben de biraktim clexaneyi salidan bu yana....ben anlamiyorum bu tahlillerden.kan pihtilasma var mo yok mu sende? Bende bu test yapilmadigi halde doktor hem coraspin hem clexaneyi vermisti ama bende de kanama yapiyordu:KK43:sali biraktim giderek azaldi...dun de az bir sey kahve turuncu akintim oldu ve indan sonra hamd olsun hicbir sey yok. Ins artik hic gormem o lekeleri:KK43:

Canim ne durumdasin? Ben de biraktim clexaneyi salidan bu yana....ben anlamiyorum bu tahlillerden.kan pihtilasma var mo yok mu sende? Bende bu test yapilmadigi halde doktor hem coraspin hem clexaneyi vermisti ama bende de kanama yapiyordu:KK43:sali biraktim giderek azaldi...dun de az bir sey kahve turuncu akintim oldu ve indan sonra hamd olsun hicbir sey yok. Ins artik hic gormem o lekeleri:KK43:
Benim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicam

Benim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicam
Kanama olunca clexane bıraktırıyorlar ama kanamanın ondan olduğu da kesin değil. Bence de en iyisi riskli gebelik uzmanıyla görüş

Benim de dun geceden beri yine kahve lekelenmem var:( progestan inne de kullaniyorum gunde iki ampul...ama yine de bu lekelenmeler var:( riskli gebelik uzmani nasil oluyor??? Her hastanede bulunan kadin dogumculardan farkli bir doktorluk alani mi??? Ilk defa duydum. Nasil ve ne yapmam gerek ben de gideyim????:(

Merhaba arkadaşlar benimde 30 haftalık bi ölü doğumum ve kalbi atmadğı için bi düşüğüm var bunun üzerine pıhtılaşma çıktı ama sadece mhftr genlerinde ve heterozigot. dr larn bir kısmı hafif pıhtılaşma iğne kullanma dedi biri aspirin ve iğne kullan bidahaki hamileliğinde dedi.şuan yine 6 haftalık hamileyim henüz kalp atımı almadk ve gelişimi 10 gün geride cıktı ve 3 gün önce aniden ve aşırı bi kanamam oldu acildeki dr lar kese düzgün aspirini kullanma iğnen içinde dr una sor dediler ama iğne veren dr a ulaşamadm şuan günübirlik iğneyi oluyorum ve sürekli yatıyorum kanamam kesildi bayramdan sonra yine gideceğim dr a umarm kalp atımını duyarz bu defa

İğneyi neden bıraktın? Hiç bir rahatsızlığı olmayan insana bile zarar vermeyen kimsayal içeren basit fakat çok faydalı bir iğne diye biliyorum. Hayırlısı olsun.

Asprin igne ikisi bir fazla gelebilir ama igne tek basina daha iyi

Ewet acildeki dr da fazla dedi aspirin icin biraktim aspirini. Birde siz kaclik kullaniyosunuz igneyi ben 0.4 clexane kullaniyorum.birgun arayla

Ewet acildeki dr da fazla dedi aspirin icin biraktim aspirini. Birde siz kaclik kullaniyosunuz igneyi ben 0.4 clexane kullaniyorum.birgun arayla
Gelişim geride ise günde iki tane bile kullandırabilir kadın doğum uzmanı. Acil doktoruyla bu iş olmaz. Kadın doğumcu hangi ilacı kullan dedi ise o kesin demeden ilaçlarınızı kesmeyin.bence.

Benim de dun geceden beri yine kahve lekelenmem var:KK43: progestan inne de kullaniyorum gunde iki ampul...ama yine de bu lekelenmeler var:KK43: riskli gebelik uzmani nasil oluyor??? Her hastanede bulunan kadin dogumculardan farkli bir doktorluk alani mi??? Ilk defa duydum. Nasil ve ne yapmam gerek ben de gideyim????:KK43:
Canim nerede yasıyorsun bilmiyorum ama perinatoloji uzmanı oluyor bazı kadın doğumcular. Prof oluyorlar genelde. Riskli hamileliklere bakıyorlar. Isı şansa birakmamak lazim.

İğneyi neden bıraktın? Hiç bir rahatsızlığı olmayan insana bile zarar vermeyen kimsayal içeren basit fakat çok faydalı bir iğne diye biliyorum. Hayırlısı olsun.
Ya kanamam oluyordu ama:( e innenin kan pihtilasmasi yikda eger, bir faydasi yokmus gebelige...kan pihtilasmasi olanlarfa kullaniliyor...kanamam azaldi. Su an lahve leke olarak var ama:(

Back
X