- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Clexane iğne vajinal kanama yapmaz.Kanamam var sizce clexane inneden olabilir mi???? Tup bebekle yeni hamileyimkan sulandirici ilac jullananlar kanamaniz oldu mu ne yaptiniz lutfen yardim????
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Clexane iğne vajinal kanama yapmaz.Kanamam var sizce clexane inneden olabilir mi???? Tup bebekle yeni hamileyimkan sulandirici ilac jullananlar kanamaniz oldu mu ne yaptiniz lutfen yardim????
![]()
Canim doktorum dosyama bakti ve bende kan pihtilasmasi olmadigini soyledi... ilaci birak dedi, kan sulandirici clexane olan... sen biraktiktan kac gun sonra kanaman kesildi??? Hemen mi kesildi yoksa yavas yavas azalip mi bitti? Seklini suresini anlatabilir misin???Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan
Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor.
Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.
Canim doktorum dosyama bakti ve bende kan pihtilasmasi olmadigini soyledi... ilaci birak dedi, kan sulandirici clexane olan... sen biraktiktan kac gun sonra kanaman kesildi??? Hemen mi kesildi yoksa yavas yavas azalip mi bitti? Seklini suresini anlatabilir misin???Evet kanamam kesildi ben iyileşmiştim ama bebeğime zarar vermişim farkında olmadan
Aslında hamile kalmadan önce yapılması gereken bir test pıhtılaşma testi ama nedense doktorlar kayıp yaşamadan yapmak istemiyorlar! İlaçla alakası yok canım vücutta var olan bir sorun. Yani kan normalden fazla pıhtılaşıyor bu da bebegin gelişimini olumsuz etkiliyor.
Lekelenmeden korkma hemen tüm hamilelerde var bu sorun bebeğin gelişimi iyiyse hiç dert etme. İş yapma yat dinlen.
Canim doktorum dosyama bakti ve bende kan pihtilasmasi olmadigini soyledi... ilaci birak dedi, kan sulandirici clexane olan... sen biraktiktan kac gun sonra kanaman kesildi??? Hemen mi kesildi yoksa yavas yavas azalip mi bitti? Seklini suresini anlatabilir misin???
Ben olsam bu bebeği istiyorsam yap diyen doktoru dinlerdim. Kanamanın iğneden olduğu ne malum ki iğne kullanmayanlarda da sık sık kanama oluyor. Progestan verdiler mi pekiKızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Halihazırda hep progestan hap ve igne kullanıyorum.Ben olsam bu bebeği istiyorsam yap diyen doktoru dinlerdim. Kanamanın iğneden olduğu ne malum ki iğne kullanmayanlarda da sık sık kanama oluyor. Progestan verdiler mi peki
Canim ne durumdasin? Ben de biraktim clexaneyi salidan bu yana....ben anlamiyorum bu tahlillerden.kan pihtilasma var mo yok mu sende? Bende bu test yapilmadigi halde doktor hem coraspin hem clexaneyi vermisti ama bende de kanama yapiyorduKızlar benim de kan pıhtılaşma sorunum bu şekilde. Ropurumun resmini yükledim. Benim de süregelen kahverengi lekelenmelerim var. Bir kez kötü bir kanama yaşadım. Dr um cleksan ı bırakmam gerektiğini onun kanama yaptığını söyledi. 5 -6 gündür yapmıyorum ama için hiç rahat degil. Bir doktor yap diyor biri bırak diyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Benim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicamCanim ne durumdasin? Ben de biraktim clexaneyi salidan bu yana....ben anlamiyorum bu tahlillerden.kan pihtilasma var mo yok mu sende? Bende bu test yapilmadigi halde doktor hem coraspin hem clexaneyi vermisti ama bende de kanama yapiyordusali biraktim giderek azaldi...dun de az bir sey kahve turuncu akintim oldu ve indan sonra hamd olsun hicbir sey yok. Ins artik hic gormem o lekeleri
![]()
Kanama olunca clexane bıraktırıyorlar ama kanamanın ondan olduğu da kesin değil. Bence de en iyisi riskli gebelik uzmanıyla görüşBenim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicam
Benim de dun geceden beri yine kahve lekelenmem varBenim tup bebek öncesi bu test yapılmıştı. Dr um o nedenle sadece cleksan 04 başlatmıştı ama 6 haftada yoğun kanamam oldu zaten kahverengi lekelenmelerim hep vardi. O kanama üzerinden 8 gün gecti iğneyi bırakmama rağmen lekeler bitmiyor bayram sonu bi riskli gebelik uzmanına gözükücem. Artık i ne derse onu yapicam
İğneyi neden bıraktın? Hiç bir rahatsızlığı olmayan insana bile zarar vermeyen kimsayal içeren basit fakat çok faydalı bir iğne diye biliyorum. Hayırlısı olsun.Canim ne durumdasin? Ben de biraktim clexaneyi salidan bu yana....ben anlamiyorum bu tahlillerden.kan pihtilasma var mo yok mu sende? Bende bu test yapilmadigi halde doktor hem coraspin hem clexaneyi vermisti ama bende de kanama yapiyordusali biraktim giderek azaldi...dun de az bir sey kahve turuncu akintim oldu ve indan sonra hamd olsun hicbir sey yok. Ins artik hic gormem o lekeleri
![]()
Gelişim geride ise günde iki tane bile kullandırabilir kadın doğum uzmanı. Acil doktoruyla bu iş olmaz. Kadın doğumcu hangi ilacı kullan dedi ise o kesin demeden ilaçlarınızı kesmeyin.bence.Ewet acildeki dr da fazla dedi aspirin icin biraktim aspirini. Birde siz kaclik kullaniyosunuz igneyi ben 0.4 clexane kullaniyorum.birgun arayla
Canim nerede yasıyorsun bilmiyorum ama perinatoloji uzmanı oluyor bazı kadın doğumcular. Prof oluyorlar genelde. Riskli hamileliklere bakıyorlar. Isı şansa birakmamak lazim.Benim de dun geceden beri yine kahve lekelenmem varprogestan inne de kullaniyorum gunde iki ampul...ama yine de bu lekelenmeler var
riskli gebelik uzmani nasil oluyor??? Her hastanede bulunan kadin dogumculardan farkli bir doktorluk alani mi??? Ilk defa duydum. Nasil ve ne yapmam gerek ben de gideyim????
![]()
Aynen canim 6 eylul de prof yesim bulbul baytur dan randevu aldim bakalim o ne derse onu yapicam.Kanama olunca clexane bıraktırıyorlar ama kanamanın ondan olduğu da kesin değil. Bence de en iyisi riskli gebelik uzmanıyla görüş
Ya kanamam oluyordu amaİğneyi neden bıraktın? Hiç bir rahatsızlığı olmayan insana bile zarar vermeyen kimsayal içeren basit fakat çok faydalı bir iğne diye biliyorum. Hayırlısı olsun.
Ben gebzedeyim gebzede var midir ki offfCanim nerede yasıyorsun bilmiyorum ama perinatoloji uzmanı oluyor bazı kadın doğumcular. Prof oluyorlar genelde. Riskli hamileliklere bakıyorlar. Isı şansa birakmamak lazim.