Aydınlatıcı , açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler. Aynen öyle sanırım ektstra sorunlar olabiliyor kanama durumu oldugunda. Allah evlatlarınızı size bağışlasın güzel ve mutlu hep beraber sağlıklı seneleriniz olsun şimdidenTek problem gebe kalamamaksa kanama olmuyor diye biliyorum çoğu tüp bebek yaptıran arkadaşlarım gayet normal gebelik yaşayıp doğumunu yaptılar benim rahim ağzı yetmezliğim var bebeklerin yerleşim yeri sıkıntılı oluyor derken kanama düşük tehlikesi serklaj erken doğum tehlikesi gibi problemlerim oldu ama kanama büyük bir problem olarak görülmedi iki gebeliğimde de yaşadım ikisinide sağ salim kucagıma aldım güzel düşünün güzel olsun..
Kanama 6. Haftadan sonra başlıyor zaten olacaksa yani sizin şuan kanama olmaması güzel hiçte olumsuz düşünmeyin transfer sonrası sıfır belirti yaşadım en ufak bir belirtim ağrım yoktu ve sonuç pozitif oldu sizinde öyle olacak güzel düşünelim güzel olsun
hiç kanama lekelenme dahi yaşamadan doğum yaptımArkadaşlar bir sorum olucak. Tüp bebek ile hamile kalanlar hep kanama mı yaşıyor? Yorumları okuyorum sanki kimse kanamasız bir tüp bebek süreci geçirmiyor gibi. Kanaması olmadan bu süreci geçirenler var mı acaba?
Vallahi cooook içimi rahatlatıyor böyle yorumlar. Allah razı olsunhiç kanama lekelenme dahi yaşamadan doğum yaptım
Hiç belli olmaz belki 6. Gün tutunmuştur oyüzden çıkmamıştır testte. Tutmamışsa da vakti gelmemiştir yılmak yorulmak yok,yol meşakkatli ama yolun sonu çok güzel..inşallah ağzınızdan bal damlıyor :)
yarın kan vericem bakalım. 8. ve 9. gün erken gebelik testi yaptım negatifti. ümitiszliğim biraz da ondan
Çokkkk teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla geçsin tüm süreçleriniz..Aydınlatıcı , açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler. Aynen öyle sanırım ektstra sorunlar olabiliyor kanama durumu oldugunda. Allah evlatlarınızı size bağışlasın güzel ve mutlu hep beraber sağlıklı seneleriniz olsun şimdiden
Amin inşallahhhÇokkkk teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla geçsin tüm süreçleriniz..
Merhaba kan testi sonucunuz çıktı mı acaba bende sizinle aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyosu benim de 9. Gün akşamı idrar testi yaptım negatif çıktıinşallah ağzınızdan bal damlıyor :)
yarın kan vericem bakalım. 8. ve 9. gün erken gebelik testi yaptım negatifti. ümitiszliğim biraz da ondan
Merhaba kan testi sonucunuz çıktı mı acaba bende sizinle aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyosu benim de 9. Gün akşamı idrar testi yaptım negatif çıktı
Üzüldüm hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederimMerhaba canım negatif çıktı dün kan sonucum.
İnşallah sen iyi haberler alırsın.
Kaçıncı ayınız?ben de henüz hiç kanama hatta lekelenme yaşamadım
4.5 a yakınKaçıncı ayınız?
çok teşekkür ederimMaşallahhhsağlıkla kucagınıza alın inşallahh
Merhaba tüp bebekle hamile kaldim hic kanamam olmadi herkeste ayni sey olmuyor ozellikle kendinize dikkat edin ben birkac ay ev isi hic yapmadim esim yardimci olduArkadaşlar bir sorum olucak. Tüp bebek ile hamile kalanlar hep kanama mı yaşıyor? Yorumları okuyorum sanki kimse kanamasız bir tüp bebek süreci geçirmiyor gibi. Kanaması olmadan bu süreci geçirenler var mı acaba?
BenArkadaşlar bir sorum olucak. Tüp bebek ile hamile kalanlar hep kanama mı yaşıyor? Yorumları okuyorum sanki kimse kanamasız bir tüp bebek süreci geçirmiyor gibi. Kanaması olmadan bu süreci geçirenler var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?