kanatlı karıncaların baskınına ugradık!

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar büyük bir dert değil , ama kanatlı karıncalara çözüm bulamadığımız için sormak ıstedım .Bizim evde daha önce normal karınca zaman zaman olurdu ,ama hiçkanatlı karınca olmazdı .özellikle mutfağa kanatlı karıncalar gelmeye başladı .pıt pıt havadan yere düşüyorlar.nereden düştüklerini de anlamadım ,bakıyorum tavana karınca yok, ama pıt pıt düşme seslerını duyuyorum .ve o pıt pıt sesı benı cıldırtıyor :/

onlar dustukce ben kaşınıyorum :/ bebe pudrası dokuyorum ,bebe pudrasının oldugu yere dusmuyorlar,bu sefer de bebe pudrasının olmadıgı yere gıdıyorlar
bunları tamamen nasıl yok edebılırım tavsıyelerınız var mı kızlar ?

Son düzenleme:

al benden de okadar yaaaaaaaaaaaaaa şuan laptop umun üzerinde geziyorlar bu sene bunlar var heralde yaaa çok gıcık oluyorum yaaaaaaaa nerden geliyorlar anlamadım bu vakitte cam kapı heryer kapalıııııı nerden giriyolar kaşınıyorum olmasalar bile sanki vücudumda yürüyolar gibi hissediyorum çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zarari var mi ki size.

ya ısırmıyor canım bildiğin karınca nasıl yürüyorsa buda uçuyor böyle pıt pıt düşüyor konuyor bi yerlere ben farkettiğim kadarıyla da ışık olan yere geliyor şuan laptop umun ekranında ama uyuz oluyorum koluma falan konuyor yürüyor böyle çok gıcıklanıyorum kaşınıyorum uyuz oluyorum yaaa

Ben olsam oldurmezdim sonucta size zarari yokmus ama yinede siz bilirsiniz tabi.

Kanatlı karınca ilk defa duyuyorum çok cahilim galiba:)
Evi ilaçlatsan çözüm olabilir sanki...

Ben olsam oldurmezdim sonucta size zarari yokmus ama yinede siz bilirsiniz tabi.

canım uyuduğunu veya bişeylere dikkatlica odaklandığını düşün ve bir sineğin sürekli gelip gelip yüzüne koluna vs.konduğunu kovaladğın halde konduğunu aynı şey işte....

vallahi ben duymuştum canım görmemiştim hani şahit olmamıştım:) ama görme daha iyi onlarda bir can ama inan çok sinir bozucu yaaa :) bilmiyorum ki çözümü neyy:)

canım ben de anlamadım ya cok can sıkıcı sınır bozucu. sıvrı sınege benzıyor bı'de tıplerı

ıyıce cıldırıyorum o zaman .ben de kasınıyorum sureklı canım .ısıga gelıyorlar dıye ısıgı bıle

kapattım ama ,yok yıne gelıyorlar yıne

aynen yaaa artık öldürmeye dermanım kalmadı toz gibi uçuşuyolar:) inan uyuz oluyorm sashamia yaaa

canım yaa ben de kanatlı karıncayı ılk defa gordum .tıplerı aynen sıvrı sınege benzıyor

ben sıvrı sınek sardım ama, annem kanatlı karınca dedı

vallahi ben duymuştum canım görmemiştim hani şahit olmamıştım:) ama görme daha iyi onlarda bir can ama inan çok sinir bozucu yaaa :) bilmiyorum ki çözümü neyy:)

Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olduklarını zira şu an odamda bi sinek var ki akıllara zarar öyle de bi yüzsüz deli etti beni... öldürücem o olucak.
o karıncalar için ilaçlama çözüm olabilir belki:)

Nette bunu buldım yardımcı olur bi dene istersen...

Kanatlı karıncalar ile mücedele ve kanatlı karınca nasıl yok edilir?
Sinek ilaçlamasıyla aynı ilaçlama yöntemi uygulanmalıdır. Bunun haricinde kapı altlarına limon sıkmak,tinerli bezle yuvalarını kapatmak veya sivrisinekte kullandığınız ilaçları kanatlı karınca ilacı olar kullanarakta geçisi olarak kanatlı karıncalardan kurtulabilirsiniz.

Karınca İlacı
Karıncalar ile bireysel mücadele çok zordur ve bu mücadele sonucu tam manasıyla karınca sorunundan kurtulmuş olmıycaksınızdır ama evinizde karıncalar için hemen hazırlaya bilip karınca ilacı olarak kullanabikceğiniz bir takım önlemler şunlardır
Evimize Karıncaların yuvalarını bulup bir miktar tarçın yada fesleyen koymak

Evimize Biraz sirke,bardak su ve bulaşık sabunu karıştırarak etki alabilceğiniz bir karınca ilacı yapabilirsiniz. Bu karınca ilacını,karıncaların evinize geldiği yolları tespit edip yerleştirin

aynen yaaa artık öldürmeye dermanım kalmadı toz gibi uçuşuyolar:) inan uyuz oluyorm sashamia yaaa

ben de olduruyorum yaa cok sınır edıyorlar benı .karıncayı oldurmemek gerekıyormus ama onlar da benı sınır edıyorlar

mutfaga gazete ustune bebe pudrası doktum bazı koselere koydum .annemler de evde yoktu .ev cok sessız

ben de mutfaktan bırseyler alıyorum kendıme .canım yaa o gaeatenın uzerıne pıt pıt duserlerken oyle sınsı sınsı ses cıkartıyolar kı sınır edıyorlar benı

gazeteyı oynatıyorlar sankı baskası oynatıyormus gıbı

Son düzenleme:

canım tesekkur ederım .bı'de bunu deneyeyım bakalım.bu yontemlerle ev batacaga benzıyor ama olsun kurtulalım da bı :)

Nasıl bir kabustur o siz yine iyisiniz kızlar tektük olarak görmüşsünüz.Ben onların sesleriyle gece uykudan uyanmıştım geçtiğimiz yıllarda.Bir kalktım ki ne göreyim yastığım o uçan karıncalardan görünmüyorum camın kenarı,yerler her taraf onlardan günlerce kurtulamadık ilaçlama yapılmasına rağmen ertesi yıl tekrar oldu nasıl bir beladır o.Şehrin ortasında,titizlikten hergün dip köşe temizlik yapan annem ve ben varken,evimizde 3.katta iken nasıl oldu anlamadık.Mutlaka bir çözüm bulun ki önüne geçin durumun yoksa tam bir felaket.

ayy yastıgın karıncalardan gorunmuyor mu:18:

gercekten cok korkuncmus yaa .bıde boyle olursa bızım evde :18:

acıl cozum bulmam sart ıyıce korktum valla :/

kokusuz sinek ilacı işe yarıyo.karınca gibi ısırıyorlar.
geçen sene bizdede çok olmuştu çamaşır suyu kokusuna gelmiyo ama o bizleride rahatsız ediyo,en iyisi sinek ilacı.şükür bu sene yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…