- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
kızlar buyuk bır dert degıl ama ,kanatlı karıncalara cüzum bulamadıgımız için sormak ıstedım .
bızım evde daha önce normal karınca zaman zaman olurdu ama ,hıc kanatlı karınca olmazdı .
ozellıkle mutfaga kanatlı karıncalar gelmeye basladı .pıt pıt havadan yere dusuyorlar
nereden dustuklerını de anlamadım ,bakıyorum tavana karınca yok ama
pıt pıt dusme seslerını duyuyorum .ve o pıt pıt sesı benı cıldırtıyor :/
onlar dustukce ben kasınıyorum :/ bebe pudrası dokuyorum ,bebe pudrasının
oldugu yere dusmuyorlar,bebe pudrasının olmadıgı yere gıdıyorlar bu sefer de
bunları tamamen nasıl yok edebılırım tavsıyelerınız var mı kızlar ?
Zarari var mi ki size.
ya ısırmıyor canım bildiğin karınca nasıl yürüyorsa buda uçuyor böyle pıt pıt düşüyor konuyor bi yerlere ben farkettiğim kadarıyla da ışık olan yere geliyor şuan laptop umun ekranında ama uyuz oluyorum koluma falan konuyor yürüyor böyle çok gıcıklanıyorum kaşınıyorum uyuz oluyorum yaaa
Ben olsam oldurmezdim sonucta size zarari yokmus ama yinede siz bilirsiniz tabi.
Kanatlı karınca ilk defa duyuyorum çok cahilim galiba:)
Evi ilaçlatsan çözüm olabilir sanki...
al benden de okadar yaaaaaaaaaaaaaa şuan laptop umun üzerinde geziyorlar bu sene bunlar var heralde yaaa çok gıcık oluyorum yaaaaaaaa nerden geliyorlar anlamadım bu vakitte cam kapı heryer kapalıııııı nerden giriyolar kaşınıyorum olmasalar bile sanki vücudumda yürüyolar gibi hissediyorum çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben de anlamadım ya cok can sıkıcı sınır bozucu. sıvrı sınege benzıyor bı'de tıplerı
ıyıce cıldırıyorum o zaman .ben de kasınıyorum sureklı canım .ısıga gelıyorlar dıye ısıgı bıle
kapattım ama ,yok yıne gelıyorlar yıne
Zarari var mi ki size.
Kanatlı karınca ilk defa duyuyorum çok cahilim galiba:)
Evi ilaçlatsan çözüm olabilir sanki...
vallahi ben duymuştum canım görmemiştim hani şahit olmamıştım:) ama görme daha iyi onlarda bir can ama inan çok sinir bozucu yaaa :) bilmiyorum ki çözümü neyy:)
aynen yaaa artık öldürmeye dermanım kalmadı toz gibi uçuşuyolar:) inan uyuz oluyorm sashamia yaaa
Nette bunu buldım yardımcı olur bi dene istersen...
Kanatlı karıncalar ile mücedele ve kanatlı karınca nasıl yok edilir?
Sinek ilaçlamasıyla aynı ilaçlama yöntemi uygulanmalıdır. Bunun haricinde kapı altlarına limon sıkmak,tinerli bezle yuvalarını kapatmak veya sivrisinekte kullandığınız ilaçları kanatlı karınca ilacı olar kullanarakta geçisi olarak kanatlı karıncalardan kurtulabilirsiniz.
Karınca İlacı
Karıncalar ile bireysel mücadele çok zordur ve bu mücadele sonucu tam manasıyla karınca sorunundan kurtulmuş olmıycaksınızdır ama evinizde karıncalar için hemen hazırlaya bilip karınca ilacı olarak kullanabikceğiniz bir takım önlemler şunlardır
Evimize Karıncaların yuvalarını bulup bir miktar tarçın yada fesleyen koymak
Evimize Biraz sirke,bardak su ve bulaşık sabunu karıştırarak etki alabilceğiniz bir karınca ilacı yapabilirsiniz. Bu karınca ilacını,karıncaların evinize geldiği yolları tespit edip yerleştirin
canım tesekkur ederım .bı'de bunu deneyeyım bakalım.bu yontemlerle ev batacaga benzıyor ama olsun kurtulalım da bı :)
Nasıl bir kabustur o siz yine iyisiniz kızlar tektük olarak görmüşsünüz.Ben onların sesleriyle gece uykudan uyanmıştım geçtiğimiz yıllarda.Bir kalktım ki ne göreyim yastığım o uçan karıncalardan görünmüyorum camın kenarı,yerler her taraf onlardan günlerce kurtulamadık ilaçlama yapılmasına rağmen ertesi yıl tekrar oldu nasıl bir beladır o.Şehrin ortasında,titizlikten hergün dip köşe temizlik yapan annem ve ben varken,evimizde 3.katta iken nasıl oldu anlamadık.Mutlaka bir çözüm bulun ki önüne geçin durumun yoksa tam bir felaket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?