- Konu Sahibi Caulfield-
-
canım ben biliyorum bunun çözümünü
ben bekarken evimizi istila etmişlerdi ilaçladık ama yinede geldiler
eczanelerde adı TOK olan kağıt kutu gibi bi kutuda olan ilaç var
içi beyaz toz aynı pudra gibi
onu alıp kapı ağızlarına eşiklere banyo vs kenar köşeye dökersen gelemezler
zira kokusundan rahatsız oluyolar
dip köşe her yere az az dök ama kanepe arkalarına falanda tabii
çok olmasada hafiif bi kokusu var ama çok rahatsız etmiyor
çocuk filan varsa evde ayrıca dikkat etmelisin ama nede olsa bi böcek ilacı
Karınca dedin kaşıntı tuttu bir sabah uyandıgımda bekarken gece karınca istilasına ugramısım yatagımda sabah bir kalkttım yatak ve ben simsıyah hiç olmamıstı karınca berekettır derler ama yalan nefret edıyorum karıncalardan
kızlar bu karıncalar evımızı mesken tutmadılar ,cok garıpler anlam veremedım .
bı gelıyorlar bı yok oluyorlar:44:
dun geldıler bugun yoklar .bu ne zaman kadar boyel surecek acaba
al benden de okadar yaaaaaaaaaaaaaa şuan laptop umun üzerinde geziyorlar bu sene bunlar var heralde yaaa çok gıcık oluyorum yaaaaaaaa nerden geliyorlar anlamadım bu vakitte cam kapı heryer kapalıııııı nerden giriyolar kaşınıyorum olmasalar bile sanki vücudumda yürüyolar gibi hissediyorum çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Al bendende o kadar canım yaaaaaaa bak uyuyorum ışık açık kalmış camıda açmıştım malum havalar sıcak diye gece pit pit sesiyle uyandım ama nasıl bi pıtırtı neyse sonra yatağa bi baktım Yorgan in üstünde geziyo 3 5 tanesi tavana bi bakmamla dona kaldım belki dersin 1000 tane tavandan ışığın etrafında dönüp duruyor vallahi ödüm patladı gecenin bi saati uyumaktan vazgeçtimya ısırmıyor canım bildiğin karınca nasıl yürüyorsa buda uçuyor böyle pıt pıt düşüyor konuyor bi yerlere ben farkettiğim kadarıyla da ışık olan yere geliyor şuan laptop umun ekranında ama uyuz oluyorum koluma falan konuyor yürüyor böyle çok gıcıklanıyorum kaşınıyorum uyuz oluyorum yaaa
Lutfen yardım edin odamda binlerce var gece pıtırtı sesiyle uyandım bi baktım tavana bissürü var cami ve ışıği açık bırakmıştım ondan olabilir mi ? Lütfen yardım edin napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?