kanatlı karıncaların baskınına ugradık!

Bizide basti baya urktum yatak odasini sonra orda yatmadik bi suredir yok oldular kendi kendilerine .. ama cidden dayanilacak goruntu degil

girdiği yeri bulup kapatacaksın. normal sinek ilaçları varsa onlardan alıp camlarına, pervazlara sık. bu sene kanatlı karınca modası var. bende de oldu. yada bool asitonlu pamuk koy saga sola kokusuna gelmiyorlar.

Kacinci katta oturuyorsunuz nerden geliyor olabilir ki
Valla zor bi durum bi ara annemlerin evini de sarmıştı ama bahçeli evimiz oradan geliyordu. Duvarları bile artik aşindirmaya başlamışlardı.
Sonra annem ne çözüm buldu tam hatırlamıyorum şu an ama kadıncağız 1 hafta evi kaldırmıştı badana boya yapmıştı . Bi yerden tarim ilacı gibi bişey getirtmislerdi anca oyle geçmişti .
Senelerdir de hala yok .
Kolay kolay gitmiyorlar. Duvar tezgah dinlemiyor mubarekler.

Simdi bende kizimin odasinda vardi 6 7 tane sonra hole gecmeye basladi birden bire oldu sicak camlad acik evim 2 kat altimi bahce acaba ordanmi geliyor anlamadim hemen sinek ilaci sıktım ustlerine yattigimiz odayi kapayip sabah kalkip hemen evi havalandiricam bida sıkıp evden cikicam insallah giderler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…