Arkadaşlar bu şirin kanca ev ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz
Çok fazla şirin ve bir o kadar da pahalı bu ürünler
Bir de, kanca evin kendi sitesinin dışında markafoni, trendyol gibi sitelerde indirimleri çok sık oluyor mu? Olunca indirim oranı tahmini olarak kaç oluyor? Yani kendi orjinal fiyatlarından daha uygun fiyatlara satıldığı kampanyalar oluyor mu :44:
Çok beğeniyorum bu kanca ev ürünlerini ama her defasında kendimi zor tutuyorum almamak içinn
canım ben markofoni kampanyasından almıştım dayanamayıp küçücük bşi bekliodum koca birşey geldi verdiğim paraya kesinlikle değdi yani daha alırmıyım bilmiyorum çünkü pahalılar =)) bu arada kendi sitesine göre cokta indirimi olmuo canım 1 yada 2 milyon yani en azından benim fikrim böyle hiç olmazsa bir tane al içinde kalmasın bence canım
Serycim beğendiğim 4-5 parça birşeyi koydum; salata kaşıkları, dondurma kaşıkları, gelin damat kaşığı, 3lü magnet ve bir iki tane daha vardı toplamda 256 tl dedi sepette, gözlerim pörtledi resmennn
Ama alıcam bir tane bunlardannn, inşallah en yakın zamanda girer kampanyaya. Görürsen bana mesajla mutlaka haber ver olur mu serycimm
ben gelin damat kasıklarından aldım bide pasta servis seti aldım 30 tl gbi bi fiyata geldi canım bana bikaç tane daha alıcam ama sonra =)) markofonide altıncı caddede falan sürekli kampanyası oluyo tatlım ben görürsem sana haber veririm
dekoreko diye bi site var şu an kanca ev orda indirimde ve fiyatlarda baya indirimli bence.Bi bak istersen belki istediğin şeyler vardır :)
dekoreko diye bi site var şu an kanca ev orda indirimde ve fiyatlarda baya indirimli bence.Bi bak istersen belki istediğin şeyler vardır :)
uplnnn battım ben bu ayyy kancaev cidden indirimliyken beğendiğim birçok şeyi aldım canım ama taksitlendirme yapmıştım son anda sayfa yenilemesi olduğu için önceki taksitlendirme geçerli sanıp alışverişi sonlandırdım ve tek çekim almış oldummm
Artık kaç küsür gelecek kk ekstresi Allah kerim, yandımm ben bu ayyyy :18:
Neyse yaww, almış olduk bir kere, yapacak birşey yok hanımlaarrr
upln sağolasın canım senin sayende aldım bu cicileri
Eki Görüntüle 638166 Eki Görüntüle 638162 Eki Görüntüle 638167
Eki Görüntüle 638164 Eki Görüntüle 638163 Eki Görüntüle 638165
bende bayılıyorum kanca ev ürünlerine ve birçoğunu aldım çeyizime almadığım birkaç parça şey kaldı . aldıklarımın hepsinide dekorekodan aldım :) sık sık geliyor kancaev dekorekoya indirimlide oluyor . güle gülekullan aldıklarını :)
saol canım dekorekoda indirim çekim vardı ve niyetim kancaev için kullanmaktı bu kampanyayı bekliyordum süper oldu
özlemciğim sanada teşekkürler konu açtıgın için pasta ve salata servisimiz aynı canım
Rica ederim deryacım, demek senle servis seti kardeşi olduk desene
Ben de yeni üye oldum bugün, 15 tl indirim verdi sağolsun
Güzel günlerde kullanalım inşallah hepimiz
benimde üyelikten gelen 15 tl indirimim vardısaol canım ii dileklerin için inşallah herşey gönlümüzce olur.
uplnnn battım ben bu ayyy kancaev cidden indirimliyken beğendiğim birçok şeyi aldım canım ama taksitlendirme yapmıştım son anda sayfa yenilemesi olduğu için önceki taksitlendirme geçerli sanıp alışverişi sonlandırdım ve tek çekim almış oldummm
Artık kaç küsür gelecek kk ekstresi Allah kerim, yandımm ben bu ayyyy :18:
Neyse yaww, almış olduk bir kere, yapacak birşey yok hanımlaarrr
upln sağolasın canım senin sayende aldım bu cicileri
Eki Görüntüle 638166 Eki Görüntüle 638162 Eki Görüntüle 638167
Eki Görüntüle 638164 Eki Görüntüle 638163 Eki Görüntüle 638165
ayy kıyamam ama boşver takma kafana bi şekilde ödenir böyle cicilere değer benceyardımcı olabildiysem ne mutlu güle güle mutlulukla kullan cnmm
özlemcim yeni cicilerin çok şeker,hayırlı olsun canım güle güle kullan :) memnun kalacağına eminim ben de herşeyini aldım bir tek pasta spatulası kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?