teşekkürler canımmm
ben ilk defa alışveriş yapıyorum dekoreko'dan
sorunsuz geliyor mu kargo? kırık gelme olasılığı yoktr inşallah :44:
bende 3 defa alışveriş yaptım 3ündede kanca evin kampanyasından almıştım inan hiç bi sorun yaşamadm canım . o kadar güzel paketlemişlerdiki ben bile zor açtım kırık gelme gibi bi olasılığıda yok yanı için rahat olsun :)
ayy kıyamam ama boşver takma kafana bi şekilde ödenir böyle cicilere değer benceyardımcı olabildiysem ne mutlu güle güle mutlulukla kullan cnmm
yaa kızlar cahilliğime verin ama mutfak saati ne işe yarar daha önce hiç görmedim ben
canım ne cahilliği bende görene kadar bilmiyordum. kurmalı birşey diyelimki 3 dakika bişey çırpacaksın ayarlıyorsun tık tık geri sayıyo dönerek kurmalı oyuncaklar gibi
özlemcim bende aldım sayende inş sapasağlam gelirler bende uzun zamandır bu kampanyayı bekliyodum 15 tl çekimle beraber kargo dahil 52 tl ye geldi hepsi
bende 3 defa alışveriş yaptım 3ündede kanca evin kampanyasından almıştım inan hiç bi sorun yaşamadm canım . o kadar güzel paketlemişlerdiki ben bile zor açtım kırık gelme gibi bi olasılığıda yok yanı için rahat olsun :)
ben markofoniden almıştım benimkide sapasaglam gelmişti canım bu arada yeni bir topic actım orda bir kahvaltı takımı paylaştım ona bi baksana tatlım fikirlerine ihtiyacım varson birşey daha bonvagondan aldığın önlük geldimi sen almıştın dimi ?
yaa kızlar cahilliğime verin ama mutfak saati ne işe yarar daha önce hiç görmedim ben
kızlar bunlarıda yeni kaptım bonvagondan kampanya devam ediyor yeni üye olanlara 25 tl indirim çeki vriyorlar düşünürseniz bakın
canım moralini bozmak istemem ama helen yaptı bonvagondan siparişlerini, bunlardan almış o da, eline ulaşmış minnacık birşeyler görüntüsüne aldanıp fazla almayın dedi ama :26: ben de almadım o yüzden
siz bonvagoncular, siparişiniz elinize ulaşınca bir de gelenleri fotolayıp bizle paylaşsanız büyük ablalık yaparsınız bizlere hee
sağolasın canım, içim rahatladı şimdi
yoksa o güzelim cicilerin kırık geldiğini görürsem yıkılacaktım
canım moralini bozmak istemem ama helen yaptı bonvagondan siparişlerini, bunlardan almış o da, eline ulaşmış minnacık birşeyler görüntüsüne aldanıp fazla almayın dedi ama :26: ben de almadım o yüzden
siz bonvagoncular, siparişiniz elinize ulaşınca bir de gelenleri fotolayıp bizle paylaşsanız büyük ablalık yaparsınız bizlere hee
canım benimkiler geldi fotograf cekemedim ama gayet GÜZELLER cokta küçük değiller AKŞAM CEKERİM RESİMLERİNİ ben bayıldımm ama yinede kimseyi etkilemek istemem
cekcem canım merak etme =) bu arada bernardodan sürahimde geldi mükemmel paketleme 1 günde elimde oldu bayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?