Kanca Ev hakkında

özlemcim bende aldım sayende inş sapasağlam gelirler bende uzun zamandır bu kampanyayı bekliyodum 15 tl çekimle beraber kargo dahil 52 tl ye geldi hepsi

Eklentiler

• $877PC11C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $877PC16C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 79
teşekkürler canımmm

ben ilk defa alışveriş yapıyorum dekoreko'dan

sorunsuz geliyor mu kargo? kırık gelme olasılığı yoktr inşallah :44:

bende 3 defa alışveriş yaptım 3ündede kanca evin kampanyasından almıştım inan hiç bi sorun yaşamadm canım . o kadar güzel paketlemişlerdiki ben bile zor açtım kırık gelme gibi bi olasılığıda yok yanı için rahat olsun :)

ben markofoniden almıştım benimkide sapasaglam gelmişti canım bu arada yeni bir topic actım orda bir kahvaltı takımı paylaştım ona bi baksana tatlım fikirlerine ihtiyacım var son birşey daha bonvagondan aldığın önlük geldimi sen almıştın dimi ?

ayy kıyamam ama boşver takma kafana bi şekilde ödenir böyle cicilere değer bence yardımcı olabildiysem ne mutlu güle güle mutlulukla kullan cnmm

yaa kızlar cahilliğime verin ama mutfak saati ne işe yarar daha önce hiç görmedim ben

yaa kızlar cahilliğime verin ama mutfak saati ne işe yarar daha önce hiç görmedim ben

canım ne cahilliği bende görene kadar bilmiyordum. kurmalı birşey diyelimki 3 dakika bişey çırpacaksın ayarlıyorsun tık tık geri sayıyo dönerek kurmalı oyuncaklar gibi

canım ne cahilliği bende görene kadar bilmiyordum. kurmalı birşey diyelimki 3 dakika bişey çırpacaksın ayarlıyorsun tık tık geri sayıyo dönerek kurmalı oyuncaklar gibi

hadi yha hiç duymamıştım evde falan kullanılmadığı için

sağolasın canım, içim rahatladı şimdi

yoksa o güzelim cicilerin kırık geldiğini görürsem yıkılacaktım

tatlım bakıyorum hemennn

bonvagon siparişleri henüz elime ulaşmadı, ulaşınca haber vericem

canım dakika usulü birşeyi başında beklemek yerine bu çalar saati kuruyorsun, diyelim ki makarna haşlıyorsun 15 dk.ya kuruyorsun, vakit geri sayım usulü tık tık işliyor, sıfıra gelince alarmı çalıveriyor işte kuşumm

kızlar bunlarıda yeni kaptım bonvagondan kampanya devam ediyor yeni üye olanlara 25 tl indirim çeki vriyorlar düşünürseniz bakın

Eklentiler

• $11005NA_1_org.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $11100NA_1_org.webp
    9 KB · Görüntüleme: 74
  • $13030NA_1_org.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $13015NA_1_org.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 80
kızlar bunlarıda yeni kaptım bonvagondan kampanya devam ediyor yeni üye olanlara 25 tl indirim çeki vriyorlar düşünürseniz bakın

canım moralini bozmak istemem ama helen yaptı bonvagondan siparişlerini, bunlardan almış o da, eline ulaşmış minnacık birşeyler görüntüsüne aldanıp fazla almayın dedi ama :26: ben de almadım o yüzden

siz bonvagoncular, siparişiniz elinize ulaşınca bir de gelenleri fotolayıp bizle paylaşsanız büyük ablalık yaparsınız bizlere hee

canım gelince eklerim foto ama bunlar zaten küçük şeyler ne kadar büyük olabilirki o yüzden moral bozmaya gerek yok bi açacaktan şarap setinden vs ne bekleyebilirizki sadece görsellik işte ama güzeller ben beğendim gelince çekip koycam mutlaka fotolarını

canım benimkiler geldi fotograf cekemedim ama gayet GÜZELLER cokta küçük değiller AKŞAM CEKERİM RESİMLERİNİ ben bayıldımm ama yinede kimseyi etkilemek istemem

canım benimkiler geldi fotograf cekemedim ama gayet GÜZELLER cokta küçük değiller AKŞAM CEKERİM RESİMLERİNİ ben bayıldımm ama yinede kimseyi etkilemek istemem

seryy akşam mutlaka bekliyorum resimleri ben de ona göre alırım canımmm

cekcem canım merak etme =) bu arada bernardodan sürahimde geldi mükemmel paketleme 1 günde elimde oldu bayıldımmm

cekcem canım merak etme =) bu arada bernardodan sürahimde geldi mükemmel paketleme 1 günde elimde oldu bayıldımmm

sery ben baktım online sitesinde kalmamış bu şirincikten bizim kk kızları tüketmişler hemencecikk

serysery ya ben senden önce aldım sürahiyi daha benim elime ulaşmadı kız bu ne hız
bu arada kızlar ben ölçü kaşıklarını,çırpıcıyı,şarap setini,brde dondurma kepçesini sipariş etmiştim.şarap seti aralarından en büyüğü,ölçü kaşıkları normal denilebilir büyüklükte,çırpıcı adeta avuç içi kadar,dondurma kepçesi de oyuncak gibi ama görünüşlerine dayanamıyor insan çok şekerler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…