- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
5 YILLIK EVLİYİM CNM 1.5 YIL ÖNCE İLK DENEMEMİZDE KALDIM HAMİLE AMA 2.5 AYLIKKEN DÜŞTÜ DÜŞÜK YAPARKEN HASTALANDIM BEN AKCİĞERİMDEN TEDAVİ 8 AY SÜRDÜ FELAN SONRA BİAZ BEKLEDİK TESTLER FELAN YAPILDI BU DÖNEMDE KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM BAKALIM BEKLİORUZ:)2 aydır korunmuyoruz. Oğlum 3 yaşına gelmek üzere. Çok istiyorum bebek. Evet önümüzdeki maçlara bakacaz :) İnşallah olur. Sen ne zamandır evlisin? Çocuğun var mı?
YOK CNM DEĞİLİM BU AY KORUNMADIM İŞTE AMA TAMDA İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLDU İLAÇTA KULLANDIMAaa Şu an gebe misin :)))
İNŞALLAH CNMM BENİMMM SEN DOKTORA GİTTİNMİ GEBELİK DÜŞÜNDÜĞÜNDE KAÇ YAŞINDASIN?Hayır Enfeksiyon engel değilmiş. Hayırlı güzel haberlerini duymak isterim :)
OOO DAHA ÇOK GENÇSİNN CNM YAA:) 2.İÇİN BEN 28 OLDUMbenim de yakın zaman önce ilaç tedavim bitmişti ( akne için) bi sakınca olur mu diye gitmiştim. İlk gebeliğim istemeden olmuştu. Demek ki rahat olunca oluyormuş :) 26 yaşındayım.
AKNE TEDAVİSİNDE ROCCUTANE Mİ KULANDIN CNM ?ama benim kızım olursa yanında abla gibi durmak için istiyorum :) Sende çok gençsin ayrıca :)
NEKADAR OLDU BİTELİ TEDAVİ CNM?
Arkadaslar cumartesi gunu idrar testi yaptim pozitif cikti, ozel hastaneye kan tahlili yaptirdim negatif (1.20) cikti.dun yine ozel hastaneye muaneye gittim ulturasonda kese gordugunu soyledi kan tahlili istedi sonuc yine negatif degeri ise ayni (1.20) cikti .polikistikover hastasiyim 5 senedir bebek istiyorum ama bu olanlara anlam veremiyorum boyle basiniza bisi gelebler var mi ? Hala adet olmadim en son 50 gun once temizlenmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?