Kanda çıkmayıp SONRA hamile olduğunu öğrenen var mı ??

Merhaba üzerinden çok geçti ama benimde 1.20 çıktı ve adet olmadım siz o ay hamile miymişsiniz peki

Merhaba ben normalde her ayin 17 si adet olurdum. Yunurtlama gunlerimi hep takip ediyorum 2 aydir filan cocuk icin ugrasiyoruz..Bu ay gunum gecti dun evde idrar testi yaptim negatif cikti. Gecikmenin 5. Gununde yani bugun kan verdim 0,100 cikti. Yani hamileymisim gibi o kadar hissettimki ama yinede kanda bile cikmadı cok uzuldum. Karimin alt kisminda sertlik sislik ve goguslerimde sislik hissi var onun haricinde adet belirtim hic yok. Sanki olmayacamisim gibi hissediyorum. Siz de durum ne oldu sonradan bana bilgi verebilirmisinuz

Ben varıım! normal adet döngüm 26, hamile kalmadan önce ki iki ay 1er hafta gecikme yaşadım hayatımda ilk defa oldu bu durum hamile kaldığım ay yine 26. Günümde adetimi bekledim kan testi yaptırdım 1,2 çıktı. Bi hafta daha bekledim hiç umudum yoktu aslında ama adet olmayınca idrar testi yaptım anında çıktı geç döllenme oldu sanırım

Ya insallah. Bende belirtiler var ama kan testim gecikmenin 3. Gunu idrar testinde negatif ve 4. Gunu kan testi yaptirdim 0,100 cikti bu umidimi kirdi ama bugun cok fenayim bel agrimdan duramiyorum. Midem deseniz felaket bulaniyor. Birde bugun kasil batmalarim basladi akintimda cok var aha adetlendim diyorum bakiyorum bisey yok ama agri var. Anlam veremedim doktorlar mevsimseldir dedi ama

Bu arada hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz . Ne kadarlikmis kontrole gidebildiniz mi

Hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın inşallah sende teşekkür ederim 6 hafta bata göre ama geç döllenme diye tahmin ediyorum 5 haftada olabilir yarın gidicem ilk kontrole inş

Insallah canim benim korkuyorum vallahi varmi yokmu tereddutte oldugum icin ilac bile icmek istemiyorumm. Ama doktorlara kalirsa kanda cikmadiysa bisey yoktur dediler
Bana da negatif çıkınca adet söktürücü vermişti ben kullanmadım adetimi beklicem dedim. Çok bi rahatsızlığın yoksa adet olamama durumun olmadıysa hiç beklemeni tavsiye ederim

Bana da negatif çıkınca adet söktürücü vermişti ben kullanmadım adetimi beklicem dedim. Çok bi rahatsızlığın yoksa adet olamama durumun olmadıysa hiç beklemeni tavsiye ederim
Hayirlisi olur insallah canim benim. Daha olmadim bekliyecegim bakalim biraz daha. Ama bugun goguslerim oyle sizliyoki artik adetlensem bari patlicam dedim kendi kendime. Sen de kan testi yaptirmismiydin canim

Hayirlisi olur insallah canim benim. Daha olmadim bekliyecegim bakalim biraz daha. Ama bugun goguslerim oyle sizliyoki artik adetlensem bari patlicam dedim kendi kendime. Sen de kan testi yaptirmismiydin canim
Evet cnm ilk testim negatifti bi hafta sonra pozitifi gördük

Merhabalar bende adetten önce 5 gün kala yapmıştım 1.20 çıktı adet gelmeden 2 gün önce test yaptım hafif silik çıktı ve kanda 30 çıktı sanırım geç döllenme

Adet gelmez ise olabiliyor arkadaşlar evet ne kadar 1.20 çıksada gelmeyince oluyor geç döllenme

Adet gelmez ise olabiliyor arkadaşlar evet ne kadar 1.20 çıksada gelmeyince oluyor geç döllenme
Ben adet gecikmemin 3. Gunu evde idrar yaptim negatifti 4. Gunu kan testi yaptirdim yine negatifti sizcede gec dollenme olmus olabilirmi. Cikmama imkani varmidir yani

Ben adet gecikmemin 3. Gunu evde idrar yaptim negatifti 4. Gunu kan testi yaptirdim yine negatifti sizcede gec dollenme olmus olabilirmi. Cikmama imkani varmidir yani
Yani geç döllenme olabilir tabi diye tahmin ediyorum canım ama ben 5 gün kala yaptım negatif 1.20 sonra2 gün kala evde test çok silik di aynı gün kan 30 idi bu şekilde başıma gelmedi ama stres sen falan gecikebilir yada hamilelik var ise belli de olmayabilir geç döllenmeden dolayı hayırlısı hakkında inşAllah

Merhaba benim de rahimde 17 mm kalinlasma vardı 2 hafta önce . Doktor test yaptın mi dedi gebelikten süphelendi ama test negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Hergün kan geliyor ama pembe pembe . Bazen kırmızı oluyor . Bir geçiyor bir geliyor . Anlamadım ki ne olduğunu . Sağ yumurtalikta küçük bir kist varmış ondan olabilir kalinlasma dedi. Ama ben gebe miyim acaba diyorum . Başına böyle birşey gelen var mı . Doktor progestan verdi kist için . O ilaç da gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyormus galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…